"Doğru yerde değilmişsin ya da yanlış biriymişsin" hissi.. Sadece izlemek için doğdum gibime geliyor bazen. Her şey çok gereksiz geliyor. Herkesin yaptığı şeyler, konuştukları, hareketleri..

Sadece izlesek.. çok şey kaçırır mıyız?
"Doğru yerde değilmişsin ya da yanlış biriymişsin" hissi.. Sadece izlemek için doğdum gibime geliyor bazen. Her şey çok gereksiz geliyor. Herkesin yaptığı şeyler, konuştukları, hareketleri..

Sadece izlesek.. çok şey kaçırır mıyız?
2021 Ekim ayıydı hayatımda herkesin hayatı değişiyordu ya birileri evleniyor ya da birileri hayatını yaşıyordu ya ben... Ben kim olduğumla savaşıyordum oturup herkesin hayatını izliyor kendi yaralarımı sarmaya çalışırken daha da dibe batıyordum. Allah'a dua ediyordum Allah'ım ne olur beni seven biri çıksın biri beni olduğum gibi sevsin yaralarımı sarsın diye aradan iki sene geçti tam o ay asla başıma gelmez dediğim şey oldu biri beni beğenmişti biri benimle evlenmek istemişti ama ben buna inanmıyordum bütün anılarımı ağlayarak geçirdim ettiğim tüm dualar kabul oldu ama ben içimdeki yaralari saramadigim için yine aynı benim şu an hayatı değişen benim ilk defa birilerinin hayatını izlemiyorum ama yine pek değişmedi... Sanırım ben yanlış kişiyim.
Bence değilsin sadece dediğin gibi yaralarını sarman lazım ve biraz da optimist olman 🌱
Bu bana da çok oluyor ya. Çoğu konuşma, telaş, dertler gözüme çok gereksiz geliyor cidden. Olduğum yeri de çokça sorguluyorum. Başka bir yerde olsam nasıl olurdu, neler değişirdi vs... Kendi kaderimi sil bastan çizmek istiyorum. O bülbülü yeter ki çıkarsınlar altın kafesten, belki kendi vatanını bulacak modları falan.
He ya mesela bu deprem sonrası herkes bir yerlere kaçmaya çalıştı falan ya sadece baktım. Ya da bu maddiyat vs bir süre sonra her şey çok boş geliyor sanırım insana
Öyle valla.
Ruhsal uyanış yaşayanların rastladığı sık bir durum. Ruh bedende hapsolmuş, özgür kalıp asıl ait olduğu yere dönmek istiyor. Biz bu dünyaya ait değiliz, dünya sadece bizim eğitim alanımız
Lokman Hakîm ne güzel buyurur:
“İki şeyi unutma: Allah Teâlâ’yı ve ölümü.
İki şeyi de unut: Başkasına yaptığın iyiliği ve başkasının sana yaptığı kötülüğü.”
Bu modadan çıkmak için uygula
Teşekkürler eic için
Cevap
8Cevap
Evet her gün olur
Evet oluyor bu his ama bunu bilmek değiştirmiyor ki birşeyleri bazen o farkındalık üzüyor olmam gereken yerde değilim ya da oraya ulaşmak. zor mesele. deyip.. biraz akışa bırakamaya sorgulamamaya başladım
Bazen sadece fark etmek bile üzüyor.. çok düşünmemek lazım gerçekten bazen
İnşAllah bırakabilirsin sonunda uykusuzluk da başlıyor çünküü 🌱
Daha çok gençliğimin boşa gittiğini düşünüyorum, en güzel yaşlarımı bomboş geçiriyorum ona yanıyorum
Bu bendede var, bu bilinç sıçramasıyla alakalı.
https://www.youtube.com/embed/TEePGpL9PgwAkışına bırakmak lazım bazen ya çokta şeyapmayalım
Doğru yerde değilmişim hissini bazen yaşıyorum maalesef..
Bu dünyaya ait olabilirim ama.
Hiç bir zaman, bu zamana ait oldugumu düşünmedim.
Ben kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum. Bazen çoğu şeyleri şöyle uzaktan izlerim hep, ama halimden de memnunum 😅
Hiç uzaylı gibi hissetmiyor musun?
Bilmiyorum ama gül bahçesi değiliz ki her yerde çiçek açalım
Senin sorularından bildiğim kadarıyla sen yanlış yerde değilsin ama senin düşüncende insanlar çok az kaldı. Doğru yoldasın böyle devam et.
Bende bazen bir sürü insanla konuşsam dahi aralarında kendimi yanlız hissediyorum çünkü fikirlerimiz hiç ortak olmaz genelde.
Eyw
bu aralar sık sık hemde sanırm bu istediğimiz an istediğimiz konumda bulunamadığımiz için oluyor güzel kalp🦋🤗
Olabilir teşekkür ederim kelebek 🌱
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
Evet oluyor... bu aralar kendime yabancılaşma yaşıyorum neyim neredeyim kimim vs varoluş sancısı deniyor sanırım buna..
Al benden de o kadar
İnşaallah hayırla atlatırız bu dönemi bu da geçecek 💖🌸💫💗
İnşAllah 🌱🤎
Yanlış zaman doğru insan problemlerim oldu benim hep.
Avatardaki en güzel kız bu bence.
Hep oluyor çoğu zaman böyle düşünüyorum
Oluyor bazen ama bunu sorgulamayı bıraktım
Yanlış yerdeyim bu kesin ya
Yanlış yer mi bilmem yanlış zaman
Oluyor bazen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?