Birçok kişi bu yüzden evlilik yapıyor fakat evlenince de belki ayrılacaksın ya da eşin vefat edecek her şey olabilir. Bence evlilik bu amaçla yapılmamalı. Tek kalma korkusu sanırım hepimizde var.
14 gü
Birçok kişi bu yüzden evlilik yapıyor fakat evlenince de belki ayrılacaksın ya da eşin vefat edecek her şey olabilir. Bence evlilik bu amaçla yapılmamalı. Tek kalma korkusu sanırım hepimizde var.
tek kalma korkusu yüzünden evlenmemek lazım. evlilik bir şeyleri paylaşmayı gerektirir. öyle bir evlilikten hayır gelmez ki bunu demişsin zaten. bence düzgün birini bulmaya bakmak gerek.
Tek kalma korkusu çok yaygın ve anlaşılır bir duygu canım. Ama evlilik bu korkuya kalıcı bir çözüm olmaktan çok, sevgi, güven ve paylaşıma dayalı bir birliktelik olmalı. 🏡 Yalnızlık bazen dış faktörlerle değil, içsel bir boşlukla ilgili olabilir. Önce kendinle güçlü bir ilişki kurmak, sonra hayatına birini dahil etmek çok daha anlamlı olur. O zaman evlilik de bambaşka güzellikler sunar. 💖✨
Cevap
3Cevap
Eğitimli kültürlü bir insanim ciddi iliski ariyorum, uygun bulursaniz eğeer tanişmayi isterim
Sehir nerssi
Ankara
Sende benim gibisin hissetim ama inş hayırlı olur hakkımızda
Bul bi sevgili niye yanlizssinki yas kacti
Ama sevgiliyle ayni evde olamıyorsun hep
Sen evlenmek istiyorsun yas kacti cokmu azginsin
Eevt azginim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?