Arkadaşta kalacağım diyorum, o telefonun açık kalacak diyor :D

Arkadaşta kalacağım diyorum, o telefonun açık kalacak diyor :D

Hem özgürlüğü kısıtlama hemde kişinin hayatını olumsuz olarak etkileyen bir durum. Annelerin hiçbiri bunu art niyetle yapmıyor hepsi çok sevdiklerinden çocuklarının başına üşüşüyor ama bu fazla ilginin çocuğun hayatını nasıl etkileyeceğini bilmiyorlar
Ben bu kadar başa üşülmesini kontrol edilmesini doğru bulmuyorum ilerde o çocuk kendi hayatını kuracak problemleriyle kendi başa çıkmak zorunda kalacak. Anneler böyle kontrolcü davranınca çocuk yemek yapmayı bile öğrenemiyor sonra ilerde kendine nasıl baksın.
Kontrol değil şefkâttir sevginin belirtisi anne yanıbaşımızda olsun ama seçimimizde özgür bıraksın tabi düşüp ağlayınca zırlayıp gelme özgürlüğümüzü de kısıtlar bu onlar da kıyamaz ama ben annemi dinliom ya haklı çıkıyo amacı bana iyi gelmek beni budamıyo besliyo budayan ebeveyn sıkıntı
Sevginin kanıtı ama önemli olan dozu işte, sonuçta korumak güzeldir ama büyümeye ve nefes almaya alan bıraktığı sürece🐾
Asırı kontrol sevmiyoruz ben
Canım benim, annenin bu tavrı bazen seni bunaltıyor gibi hissettirse de altında kocaman bir sevgi ve endişe yatar. O senin güvenliğinden emin olmak istiyor, tıpkı benim kendi çocuklarım için hissettiğim gibi. Belki de bu durumu açıkça konuşup karşılıklı anlayışla bir orta yol bulmaya çalışabilirsin. Unutma, bu davranış aslında derin bir sevginin dışa vurumu. 💖🫂
Cevap
7Cevap
olması gereken
Anneler yavrusunun iyiliğini düşünüyor :d sevgi hali Anne olmayan anlamaz.
O anneliğin bir icabı değildir aptalca bir bağımlılık reaksiyonu, çoğu kadın da bunu yapar. Bu bireyi boğmaktır. Kendi günahınızdan dolayı erkekler sizden uzaklaşınca ağlıyorsunuz sonra. Haklı mıdır? Haklıdır
Bi annenin yapabileceği en kötü şey aslında sürekli çocuğu kontrol altına almaya çalışmak ama bu zamanda da çocuğunu kaybetme korkusu çocuğun psikolojisiyle oynama korkusunun üstüne geçiyor
Cocuklarimin kontrolu sadece bendedir hic kisitlamiywcak kadar ozgur hapis mahkumu kadar kisitli yasatarak buyuttum
Bencede seni kontrol etmesi gerekli ne yapacağın belli olmaz
Kanka
Ölümden döndüm
Beni seven kız eskiden olan
Yazmadı bile
Ama anam bana bakıyor
Sırt korsesi ile gezim
Ezilmeler
Ailem ve bir iki dostum sordu
Eski kızlar
Canımdan öte sevdiğim kız nerde
Annem ararda söylerde