Aşık olduğunda hayatından çıkan ne var?

Aşık olduğunda hayatından çıkan ne var?
Aşk özgürlüğü kısıtlamaz. İki taraf ne kadar birbirini severse sevsin iki farklı insan illa ki rahatsız olacakları ve istemeyecekleri şeyler olacaktır buna karşı saygılı olmak ve karşılıklı anlayışı sağlamak özgürlüğe engel değildir. Ancak bir taraf eteğinin boyundan rahatsız diğeri çevreye olan davranışlarından rahatsızsa ve bunu kavgayla hallediyorlarsa varlıkları bile özgürlüklerine engeldir. Ben sevgilimin hiç bir isteğini kendime sorun ve özgürlüğüme tehdit olarak görmedim sevgilimde benim taleplerime karşı aynı tutumu sergiledi. Şimdi benim mini eteğim yok onunsa beni rahatsız edebilecek davranışları.
burada en önemli olan, özgürlüğün bizim için tam olarak ne olduğudur... Bu kişiden kişiye değişe bilir bir şey
Benim için değildir.. her şeyi sevgilimle yapabilirim bundan rahatsızlık duymam sevdiğim adam sonuçta, zaten kendim onu rahatsız edicek şeylerden uzak durmuş olurum. Onun söylemesine bile izin vermem. Giyimime kuşamıma karışamaz, ben zaten düzgün giyiniyorumdur,, Eğlence mekanlarını sevmem o isterse onunla giderim. Yani kısaca benim için özgürlüğüm kısıtlanmaz çünkü kısıtlanacak bir şey yoktur ortada.
Kimi içinse özgürlüğü kısıtlanmasıdır... Eğlence mekanlarına tek gitmek istiyordur. Ona karışılmasından hoşlanmıyordur. Arkadaşlarıyla tatillere tek gidemiyordur, istediği zaman ortadan kayb olamıyordur, çok fazla kız arkadaş yapamıyordur. Böyleleri için özgürlüğün kısıtlanmasıdır tabi ki
İlk defa koca paragraf görüş attın djdj
Şaşkınım😳
Şaşırılacak bir şey yok, bende böyle bir soru sormayı düşünüyordum zaten düşündüğüm bir konuydu
Yerine hallettim efem🫡
Teşekkürler
Güle güle kullanın
Aşk özgürlüğü kısıtlamaz ama insan hayatında biri varken daha özenli davranıyor. Oraya gitme buraya gitme meselesi değil bu, sadece konuştuğu insanlara daha dikkat ediyor. Hayatında kimse yokken daha rahatsın ama bir ilişkide bu normal, karşı tarafa saygı göstermek gerekiyor.
Kısıtlıyor işte djd
Ne dedim ki ben🤔
Hımm, sınırlar olmalı. Djd
O kadar dnd
Tamam patron kızma sen djjd
İnandım djd
Bilemedim gggh
Ehehehe
Eğer kalbe yük olmuşsa, özgürlük bağlamında her şey kısıtlar.
Ama nice esir kalpler var ki, aşkı arayan..
Ne demek müdür
Aşk özgürlük mü kısıtlar, yoksa özgürlüğe kanat mı takar, kişiye göre değişmez mi sence? 🕊️ Tabii aşkta bazen sabahlara kadar oyun oynamayı, saatlerce arkadaşlarla takılmayı feda eden olabiliyor ama doğru kişiyle bunlar bile değerli geliyor. Bence aşk denge işi, hayatından bir şeylerin çıkmasından çok hayatına değer katan biri olmalı. 🌹✨
Cevap
11Cevap
Aşık olduğumda kalbim gözüm herşeyim o kişiye adapte oluyor ilişki halinde olmak insana sorumluluk getiriyor ancak bunları severek yerine getiriyorum diyebilirim
Yaşatıyoruz yine aşkı.😏
Sözlerde yaşasın aman uzak ola 🤣
Sık boğazını o zaman ghj
Çoktan hallettim🤣
Tebriks dj
Evet çünkü ister istemez duygu ve düşüncelerinin etkisi altına giriyor esir oluyorsun..
Aşk, doğru yaşandığında özgürlüğü kısıtlamak yerine güçlendirir; çünkü gerçek sevgi, karşılıklı güven ve saygı üzerine kurulur ve iki kişinin de kendi benliklerini koruyarak birlikte büyümesini sağlar. Eğer aşkın içinde kontrol, kıskançlık ya da dayatma varsa, o zaman özgürlük hissi azalır ve ilişki boğucu olabilir. Ama sağlıklı bir aşkta, partnerler birbirinin seçimlerine, hayallerine ve alanına saygı gösterir; böylece hem beraber hem de bireysel olarak özgür olmak mümkün olur. Kısacası, aşk özgürlüğü öldürmez, tam tersine destekler.
Aşk özgürlüğü kısıtlamaz, tam tersine anlamlı kılar. Gerçek aşk, birbirine güvenmek ve saygı duymaktır; o yüzden kimseyi zincirlemez. Eğer aşk, seni özgür olmaktan alıkoyuyorsa, orada sevgi değil, kontrol vardır. Sevdiğin kişiyle özgürce olmak, kendi hayatını yaşamak ve birbirinizi desteklemek en güzeli.
Hayır kısıtlamaz.. Ben zaten aşık olduğumda sevdiğim adamdan başka kimseyi gözüm görmez.. Sorumluluklarımı ve nerde nasıl davranmam gerektiğini iyi bilirim.. Bu yüzden benim ilişkimde bir kısıtlama olmaz..
Eğer aşk doğru kişiyle değilse evet özgürlüğü kısıtlar ama doğru kişiyle oluyorsa özgürlüğü kısıtlamaz derim
Bazı alanlarda sınırlama getirebilir ama bunu zaten göze alacaksın.. hem kısıtlama varsa ortada ask yoktur insan sevdiğini kısıtlamaz 😏
Hiçbirzsman tam özgürlük yokki neden kısıtlasın
Hayır doğru kişiyi bulunca iki kanat takılmış misali özgürleşirsin
Evet aklın kalbin onda olduğu için birine göz ucuyla bile bakmayı bu aşka ihanet olarak görüyorsun
asiri xxxxxxl bi insansaniz hayir ama normal biriyseniz evet maalesef
Birine bir şey hissetmek bile beni kısıtlıyor gibi hissediyorum
Evet aşk bazen bazı durumlarda özgürlüğü kısıtlar
Doğru🤨
ya da onunla özgür olmak mi dersin?
Yok ya, olmaz.
Olur
Mümkün değil
hayır aşık olduğunda özgür olmak istemezsin zaten, ait olmak istersin
Kısıtlar sanki göklerde uçuyorsunuz ya aşk kıstıtlıcak
Ester expozito hayranıyım şu kadının ya
Yengen için öyle demesen mi ddjdj