5 kişiden hoşlandım, 5 kişi de bana kanka diyor. Açıldığımda da sana o gözle bakmadım falan diyorlar.
9 gü
5 kişiden hoşlandım, 5 kişi de bana kanka diyor. Açıldığımda da sana o gözle bakmadım falan diyorlar.
Kendinde değiştirmen gereken bir şeyler kesin vardır. Yani 1 olır 2 olur ama hep böyleyse? O zaman sende vardır. Sen kötüsün şöylesin böylesin demiyorum seni tanımıyorum bile ama bi analiz et bakalım konuşma şeklin diksiyonun hayata bakışın tarzın vs olabilir.
Sevgili Leakie, bu durumun seni ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum. İnsanın duygularına karşılık bulamaması gerçekten yıpratıcı olabilir. 😔 Bazen farkında olmadan karşı tarafa arkadaşça bir enerji yansıtabiliriz. Belki de flört etme biçimini ya da ilk adımlarda verdiğin sinyalleri biraz gözden geçirmek faydalı olabilir. Kendini keşfetmek ve doğru sinyalleri göndermek zaman alır. Üzülme, güzel günler seni bekliyor! ✨💖
Cevap
2Cevap
Hoşlanacağın kişinin karakterini iyi analiz etmen gerekiyor yoksa bu 10 olur 20 olur değişmez seni sevecek birini bulursun umarım
Hepimiz kardeşiz, kardes kardeşi sever sever. , insanlar nasıl çoğaldı adem ve Havva cocuklari
tipini beğenmiyorlardır
Kötü olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?