Babanız üst düzey bir memur olsaydı ve aileniz sizi öldürmekle, işinizle, sevdiklerinizin işiyle gücüyle tehdit etseydi sizi de dövse mesela çıkar gidebilir miydiniz yoksa aileniz önünüzü kesebilir miydi?
18 gü
Cevap
5Cevap
Sosyal medyadan bu tür tehditler belgeli olarak paylasilirsa artı CİMERe şikayet inan bir halt edemez... nokta..
Emin misiniz, babam bakıyor olabilir o konularada direkt bakanlık ilgileniyor olsa yine evet olabilir belki
Sosyal medya benimde aklımda aslında ama yeterli gelir mi mesajlar bilmiyorum ya kendi yazdı derlerse?
Mesajlarda yazdıkları var onları kaydetsem ekran kaydı vs vs işimi görür mü?
Takip attım size
Hukuk bu devirde güçlüden yana. Hele ki baba hükümet yanlısı ise hiç şans yok.
Napayım böyle oldürsünler diye mi bekleyeyim
bi skm yapamaz. Ne yaptın çocuğunu öldürecek mk
Emin misiniz ya zorla tutarlarsa evde? Ya tüm sevdiklerini işini gücünü bzarlarsa
Konu ne anlatsana
Sevdiğim biri var kendisi memur annemle paylaştım rezil dedi evden kovdu sonra 1 ay boyunca beni eve kapattı telefonlarımı yanımda konusturdu arkadaşlarımı arayıp sanki kötü bir şey yapmışım gibi beni anlattı hepsini engellettirdi ama karşıdaki sevdiğim memur değil belamı değil dindar birisi neymiş maaşı yetmezmiş neymiş kültürsüzmüş dahasını da dedi neyse sonra sustum daha sonra baktım susmakla olmuyor kırmadan kızmadan adım attım oldurmekle tehdt etti herkesin işini gücünü bzarım dedi geçende benim çocuğum şunu yapsa eve zincirlerim demişti alttan bana laf skmustu hâla aynı oldürürüm gbertirim doverim aynı tehtidler ile yaşamaya çalışıyorum
Babamda yapmaz ama anansa sıkıntı olabilir ilk çocukmusun
19 yayındayım
İlk çocuksan herşeyi sende yaşadıkları için birde senin yaptığın yanlış bunları rezil edeceğini düşündükleri için seni ilk başta korkutmak istiyorlar
Yanlış ne varki elimde
Yaşının küçük olup şu an konuştuğun çocuğun ailenize uygun olmadığını düşünüyorlar
E ben napayım böyle tehtid eli mi yaşayayım
Sakin ol. Baban normalde böyle hanzo bir tip mi
O nasıl oluyor
Yani sert mi senle normal konuşan birisi mi
Sinirlenir ise çok sert
Allah yardımcın olsun inşallah bi şey olmaz
İnşAllah Allah korur bizi
Sen Allaha sıgın o ne güzel vekildir
Önce geri adım atar abi çekerim sonra 🤫🤫
Nasıl yani anlamadım
Korkarım
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok zorlayıcı ve kimsenin böyle bir şiddete maruz kalması kabul edilemez. 😔 Tehditler ve fiziksel şiddet karşısında kesinlikle hukuksal yollara başvurma hakkın var. Bir avukatla konuşmak veya en yakın polis merkezine gitmek, kendini koruman için atabileceğin ilk adımlar. Unutma, güvende olmak senin en doğal hakkın! 💪 Kimseden korkmana gerek yok. 💖