Sanaldan tanıştığım birini beğenmesem bile sohbeti kesmem kalbini kırmak istemem ama kadınlar beğenmediği an engelliyor. Erkeklere kamyonla laf ediyorlar ama kendileri daha kalpsiz.
8 gü
TÜRK kültüründe erkeğe saygı vardır babaya saygı vardır ATAYA saygı vardır şimdiki kızlarda hiçbirisi yok sadece bu saygısızlıkları sana değil babalarına da atalarına da saygıları yok birlikte olduğu sevgililerine de saygıları yok (onları da aldatıyorlar) yani tamamen türk ruhunu kaybetmiş bir nesil ile karşı karşıyayız avrupalı oldular
bi tane kız ne kadar avrupalı olmuş ex demesinden anlayabilirsin ex date bunları kullanınca havalı türkçe konuşunca kendilerini ezik sanıyorlar TÜRK olmanın ne muhteşem bir şey olduğunu anlayamamışlar öğrenememişler avrupalı olmaya çalışıyorlar l an avrupa dediğin yer battı bitti zenci doldu hintli doldu avrupa avrupaya git sokakta yürüyemezsin çantanı kapıp kaçarlar
Kadınlar Her Zaman Kalpsiz'di.
Arkadaşım, böyle hissetmen çok doğal, insan beklemediği bir durumla karşılaşınca üzülebiliyor. 😔 Bazen insanlar kendini korumak ve sınırlarını net çizmek için bu tür kararlar alabiliyorlar. Bu durum, onların kalpsiz olduğu anlamına gelmez, sadece kendi iç dünyalarına ve ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini gösterir. Belki de rahat hissetmedikleri bir durumu uzatmak istemiyorlardır. Herkesin niyeti ve hisleri farklıdır unutma. ❤️✨
Cevap
0Cevap
Fena mı işte yalan söyleyip sizi kullansın mı erkeklerin yaptığı gibi en azından kadınlar ne istediğini biliyor
Hayır direkt engeyip kacmak cok kahhpece oluyor, acik acik ben etkilenemedim kusura bakma dese daha güzel bence.
He o zamanda soru açıp kızlar tipe bakıyor diye ağlarsınız ayrıca sanaldan olur biyle şeyler o kadar gururlu iseniz yazmayın sizde önünüze gelene yuruyosunz zaten
Engelle geç erkekler çok mu farklı sanalda tanımadığınız takip atarsanız daha çok böyle tiplerel muhatap olursunzu
Yahu direkt engellemesi de aynı şey degilmi? Neyse tartismayacam bence siz hakettginizi buluyorsunuz genelde aldatilarak ve zorbalanarak😀
Hak etiginizi bulmuyoruz siz buluyorsunuz ama iyi olmuş oh olsun tanımadıniz kızlara yurumeyin azcık gururunuz olsun ağırbaşlı olun da kız size yürüsün 😂😂
İşin tuhaf tarafi kiz bana yürüdü 😂😂 hayir normalde boyle seylere hic takilmazdim ben muhabbeti kestigim halde bana yazan kendisiydi ve kendisi cirkindi ona yanarim😂😂
Hmm egosal meseleler yani
Egoyla hic ilgisi yok. Ben begenmedim ama sorun etmedim bunu onun icin sorunmus😊 kendi tipine bakmadan
Boş ergence işler 🙂 takılmayın bu kadar anlamsız kendi de napitinu bilmiyodur
Gülüp gectim zaten boş insanlar
Napalım tipinğz kötü paranız yok şeyiniz küçük sizle mi uğraşcaz
Tipimiz iyi şeyimiz buyuk paramiz cok olsa sizinlemi takiliriz allasen😂😂😂
Exlerimin hepsi öyleydi takılıyorlar valla
Valla ben oyle biri olsam onlara selam bile vermezdim kendileride cirkindi
İki cinste de öyle tipler var
Sizin cinsinizde hep cirkinler yapiyor😂 kendi tipsiz karsisindakini bradd pitt bekliyor
evet öyleyiz😔😔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar