21 gü

Feminizmin acilen yasaklanması gereken ırkçı ve ayrımcı bir ideoloji değil midir?

Sapıkça bir soru sormuş bir kız. Site yönetimi, soru erkek düşmanı olduğu için kaldırmamış.

Ben soruya saygılı ve normal bir cevap yazmışım. Erkek düşmanı bir feminist olduğuna emin olduğum bu kız bana hakaret ediyor, sonra da beni engelliyor. Ben onunla ilgili bir şey bile yazmamama rağmen doğrudan bana hakaret ediyor.

Feminizm, kadınları erkeksileştiren, erkeklerden nefret etmelerine neden olan, erkekleri sürekli düşmanlaştıran, kadınlar ve erkekler arasında savaş çıkartmaya çalışan, iki cinsiyeti birbirine kırdırıp düşman etmeye çalışan bir ideoloji.

Her durumda kadını savunan, erkeklere karşı nefret dolu bu manipülatif ideoloji neden AKP tarafından kaldırılmıyor?

Güncellemeler
21 gü
Feminizm sadece erkeklere düşman değil. Kadınlara da düşman aslında. Çünkü erkeklerin sadece feministlerden değil, kadınlardan da nefret etmesine neden oluyor. Mevzu kadın hakları falan değil. Bu sadece amaçlarına ulaşmak için kullandıkları bir amaç. Esas amaçları erkekleri ve kadınları birbirine düşman etmek
Feminizmin acilen yasaklanması gereken ırkçı ve ayrımcı bir ideoloji değil midir?