11 gü

Görücü usulüyle tanıştığım 40 yaşındaki adamla devam etmemem sizce hata mı, suç bende mi?

28 yaşında evlenmek isteyen bir kızım, görücü usulü de değerlendiriyorum. Bir abla birisini söyledi, Giresunlu, inşaat işi yapan, fotoğrafını attı, tamam dedim. Çocuk yazdı ama atılan fotoğrafla çok alakasız bir profili vardı, güncel resmini istedim, saçı sakalı bembeyaz ve 40 yaşında. Ben bunu sorun ettim, bana eski halini atmış, bence bu kul hakkı ve tamam kimisi sever ama psikolojik olarak bana iyi hissettirmedi bu durum ve çocuk bana dedi ki ben aniden kesip atarım, kimseyle üçüncü görüşme olmadı siler atarım, herkese olumsuz dönüyorum. Bunu demesi normal gelmedi. 40 yaşında hiç söz, nişan, evlilik olmamış, evlenip ayrılmış çocuğu olsa bile bence daha normaldi. Yalnız uyumaya, yalnızlığa alışmış ve dedim bu keser atar acımaz. Ben de görüşmek istemedim, aracı da bir ton laf etti bana. Sizce benim suçum mu?

Güncellemeler
11 gü
Bide cocuk bana ilk dakika da mesajda yazmış ki giresunlular gevşek olur ama ben oyle degilim bunu demesi de ayıp bence
Görücü usulüyle tanıştığım 40 yaşındaki adamla devam etmemem sizce hata mı, suç bende mi?