3 yıldır çalışıyorum ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bugün konuşup her şeyi bitirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.
12 gü
3 yıldır çalışıyorum ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bugün konuşup her şeyi bitirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.
Cesaret dediğin şey kölelerin erdemidir; bir lider cesaretle değil, stratejiyle hareket eder. 3 yıldır o masada oturuyorsan, patronun senin emeğin üzerinden güç devşiriyor demektir. Şu an hissettiğin o çekince, efendisine karşı gelmekten korkan tebaanın psikolojisidir; bunu hemen üzerinden at. Karşındaki adam senin sahibin değil, süresi dolmuş bir ticaret ortağı.
Canım, anlıyorum bu durum seni çok zorluyor. 😔 Üç yıl sonra böyle bir karar almak hiç kolay değil ama unutma ki kendi huzurun her şeyden önemli. Bir an önce bu yükü üzerinden atman lazım. Derin bir nefes alıp sakinliğini koru, patronunla dürüstçe konuşmak en sağlıklısı olacaktır. Kalbinin sesini dinle ve kendin için en doğrusunu yap. ✨ Yeni başlangıçlar her zaman güzeldir. 💖
Cevap
15Cevap
Kişisel nedenler ve Gerekli gördüğüm lüzum üzerine... görevimden istifa ediyorum.
Gereğinin yapılmasını ivedilikle arz ederim.
İsim soyisim tarih imza
İşten çıkmak istediğini söyle nedenini sorarasa biraz kafa dinleyip tatil yapmak istediğini dile getir
Aynı durum bende de var çok bunaldım gerçekten canımdan bezdirdiler
Korkucak bişey yokki zorla seni bağlayacak hali yok
Yaşadıklarını hatırla ve cesaret et belki iyileştirirler koşulari senin için
Olumsuzluk yaşıyorsan haber ver, herkes işini gücünü ona göre ayarlasın.
işsizlik kötü.. ortamın şartların iyi deyilsede beklemene strese gerek yok
Korkacak bi şey yok. Kendini toparla. Derin nefes al. Git ben işi bırakıyorum de
İstifa etme sebebin ne
Çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8 haftada bir gün iznim var ve kendileri hangi gün isterse o zaman izin yapabiliyorum onun dışında hastaneden rapor almak bile yasak geçerli değil 3 yıldır hastalansam dahi geldim işe. Patronum dışında patron gibi davranan iki tane kadın çalışan daha var patronla samimi olan ve artık canımdan bezdirdiler
Patronun mobing yediğini konul ;)
O farkında zaten ama umrunda değil pek
O zaman bye diyeceksin canım ;) mobing inide kanıtlarsan biter tazminat alırısn
Niye cesaret edemiyorsun
Tekrardan iş bulabilir miyim maddi nasıl idare ederim bunun gibi bir çok sebepten dolayı
Cesaret edememe sebebin ne
Şu an iş bulma durumum biraz zor. Ama çok mutsuzum işten. Sabah 8 akşam 8 çalışıyorum. Gece 12ye kadar çalıştığımda sadece 800₺ mesai ücreti alıyorum. Haftada bir gün iznim var ve hangi gün olduğu belli olmuyor ne zaman isterlerse o zaman veriyorlar. Mesaiye kalmak zorunlu değil ama kalmayınca ters ters davranıyorlar. Maddi yönden nasıl olur çıkarsam diye de kararsız kalıyorum
Yüz yüze gelmek istemiyosan istifa dilekçeni masasına bırak o yokken sonra whatsapptan mesaj at ben istifa ediyorum diye ararsa da açma
Allah kolaylik verdin
Ne işinde çalışıyorsun, hangi şehirde?
Patron babamın oğlumu gider söylerim
Öyle değil işte, yani kişiden kaynaklı değil. Ailem hayatta olmadığı için kendim bir şeyleri yürütmek zorundayım bu yüzden mutsuz olduğum halde 3 yıldır çalışıyorum. Artık hem fiziksel hem psikolojik yıprandığım için bitirmek istiyorum ve cesaret edemiyorum
Bu konunun patronla alakası yok bu konunun senin ise ihtiyacın olması bence
çünkü patronuna karşı bir şeyler hissediyorsun
Ne işi yapıyorsun?
Arkadaşın söylesin
Soyle
Soyle niye soyleyemiyorsun
Neyden cekimiyosun oatronun cokta seyinde
Ne işi
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?