Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
20 saBu kadar telaş yapmayın hiç bir şey yapamaz sadece gözünü korkutmaya çalışmış , asla dediklerini yapmayın , ve irtibatı heryerden kesin , şu an ailene de söyleme derim bir bekle acele karar verme , bunun sonucu kötüde olabilir herşeyi düşünmek lazım, ve sanal alemde lütfen kimseye güvenmeyin bu devir kötü kimin ne olduğu belli değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Devletimizin güvenlik kurumları var savcılık var polis var avukatlar var gidip bu kişi panel kullanarak benim kişisel bilgilerime erişerek bana şantaj yapıyo dediğinde panelden ayrı dosya açılır kişisel bilgilerine eriştiği için ayrı dosya açılır tehtit ve şantajdan ayrı dosya açılır daha da kolay kolay çıkamaz panelcileri affetmiyolar
13 Yorumla
Soran4 saPeki bir şey soracağım bu konuyla gibi bilginiz var diye düşünüyorum. Mesela WhatsApp'taki numarası 05 ile başlamasına rağmen ya fake bir numaraysa devlet onu nasıl bulacak?
Soran3 saHe tamamdır teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu namussuzun dediği hiç bir şeyi yapma, blöf yapıyor. Ama bu videoyu yaymamasi için asıl sen tehdit et. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de, başka da bir şey yazma. Kedi gibi sinecektir.
30 Yorumla
22 saBence babana açık açık anlat ve bi hata yaptığını. Yoksa daha büyük sıkıntılarla karşılaşa bilirsin polise falan gidersiniz en azından. Babanda bildiği için o adli konuda karşı taraf büyük başına dert almış olur
011 Yorumla- 22 sa
Tabi baban anlayışlı ve olgun düşünen bir insansa arkanda duracaktır
Soran22 saBende öyle düşünüyorum hani cocuk Şu an istediklerini yaptırmakla beni zorluyor fakat ben istemiyorum korkmakta istemiyorum babama söylesem hani 3 günlük dünya hata yaptım napim polislik biseyde olmaz ama ben babamı tanıyorum bu olayıda unutmaZ bana eskisi gibi bakmaz zaten gözünde değildim batıyodum hep
- 22 sa
Yani çocuğun tehditlerine karşı gelmezsen daha büyük çıkmazlara daha büyük rezilliklerin içine düşersin. Babanın gözünden düşmen belki kötü olabilir ama. En doğrusu öyle olacaktır
Soran22 saÇok teşekkürler
- 22 sa
Direk savcılığa gidin bence videolara bana şantaj yapıyor die. Evet sen utanacaksın belki ama bu saatten sonra en doğrusu
Soran4 saTeşekkürler
- 4 sa
Rica ederim sonucunu söylersen aklımda kalmaz
Soran4 saSonucu savcılıkla tehdit ettim bu da bana işte sen benim günahımı alıyorsun ben hiçbir şekilde ekran kaydı almadım falan dedi ama mesajları da duruyor hani aşırı eveleyip geveledi. Ondan sonra dedi ki git kime şikayet ediyorsan hep ben zaten almanya'dayım dedi bence bunda da yalan söylüyor çünkü zaten bir kere sesli konuştuğumuzda asla öyle bir Vibe vermemişti hatta sıkıldığını söylemişti hayattan falan. Keşke yurt dışına gitsem demişti. Her neyse sonucu iyi bitti ya ben onu tehdit ettim o da bana dedi ki ben de hiçbir şey yok ben kendi suçumu biliyorum dedi senin de numaranı siliyorum sen çok pis Bir yılansın deyip engelledi
- 4 sa
Bizim tanıdığın oğlu öyle bi kızı tehdit etmişti hem uzaklaştırma aldı hemde 3 ay içeride yattı. Çok iyi yapmışın valla
Soran4 saYa Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
- 4 sa
Rica ederim
Hiç bir şeyim yapamazda üç gün tanıdığınız insanlara güvenmeyin sizde bir zahmet
20 Yorumla
19 saGidip şikayetçi olsan devlet onun anasını s**** şikayetçi olmazsan bu tür o***** çocukları çoğalır
21 Yorumla
Soran4 saHaklısın. Teşekkürler
4 saTCK 134- TCK 136
Babana bi atsın da görsün ebesininkini120 Yorumla- 4 sa
Relax Olcan öyle bir şey yaparsa o senden daha çok zarar görür ama ne zamandır tanışıyorsun , herkese güvenme gadası
- 4 sa
Sırf varya tehdit ettiği mesaj varsa onu bile savcılığa versen sıçar o hem TCK 107 hem TCK 136 dan
Soran4 saYazdım aynısını söyledim bir tık korktu numaranı siliyorum sg dedi
- 4 sa
Hahahah iyi yapmışsın ucuz adam işi öyle şeyler o korku yeter ona tek taraflı hakaret varsa ona bile 6 ay 2 yıl arası hapis isteniyor sende bida atmamaya çalış illa atacaksan da tek gönderimlil at başka telefondan çekmeye uğraşmaz çoğu insan
Soran4 saBen zaten bütün fotoğraflarımı tek gönderimlik atmıştım hatta o bana bir kere bir şey dedi istesem dedi yine hepsini açarım dedi ama öyle bir insan değilim dedi. Neyse işte dün şunu konuştuk ben bu beni zorluyor ya sen kendi rızanla atmadın bu falan diye ben de ona Kendi rızamla anlık olarak attım ama ss almak kendi rızamla olmadı izin vermiyorum dedim. Zaten izin de almadı numaramda da aynı şekilde direk gitti beni panelledi zaten dedim ki panelde suç. Öyle işte bayağı tehdit ettim savcılıkla en son engelledi
- 4 sa
Ss alınmıyor zaten wp engelliyor da başka cihazdan çekmiştir onu da o da TCK 136 sayılıyor zaten de aşırı uyuz oldum elemana şaplagı koyacan takma sen kafana bir halt yapamaz da olm sosyal medyadan tanıştığın bebeye niye nude atıyon dur bi sakin ol önce bi tanı panelden dava edilemiyor maalesef etsen de çok bişey çıkmaz yani VPN teknolojisi çok gelişmiş bu devirde insanlar uğraşmak istemez
- 4 sa
Ne zamandır konuşuyodunuz bunla
Soran4 saYaklaşık 2 aydır konuşuyorduk. Ama sana şöyle bir şey bir bilgi vereceğim bu anlık attığımda aslında tekrardan açabilir 3 4 defa hatta sonsuza kadar da açabilir O hiç anlık olarak kalmaz bir tane VPN var ona para veriyorsun o senin her şeyin karşılıyor ben bunu bir çocukta daha görmüştüm dedi ki kadın anlık olarak atsa bile ben de hep açılıyor hatta SS alma hakkım bile var dedi. Ve bu VPN kullanan kişinin Instagram hesabı asla çalılmaz ya da herhangi bir hesabı çünkü VPN bunların hepsini koruyor. Ya zaten teknoloji gelişti artık anladın mı insanlar neler neler yapıyor. Benim hesabım faketi kimse yoktu ben de bilmiyorum dedim ki neden yapmıyorum bunu gittim yaptım ya canım bir kere yapınca geliyor zaten. Ama bundan sonra öyle bir şey yapmamaya karar verdim zaten bütün hesaplarımı sildim çünkü her sene aynı şeyi yaşıyorum. Öyle işte galerimi bile komple sildim yani
- 4 sa
En iyisini yapmışsın adamlar doğru demiş proton VPN plus da da var öyle özellikler de zaten yasalar koruyor elinde kalsa bile en fazla 31 çeker yani başka sana yapabileceği bir şey yok
- 4 sa
Yüzün gözükmüyorsa hiç sıkıntı yok zaten en fazla evdekiler anlar sen olduğunu
Soran4 saYa Ama bu aileni ve akrabana atarım olayı var hani ben en çok şeyden korkuyorum babamın bana bir şey yapmasından de babam bana bir şey yapmaz belki evden atar tamam evden atmaya da bilir ama ben onun yüzüne bakamam. Şimdi düşünsene babam gidiyor benim o videomu izliyor ve benim oramı görüyor hani abi aşırı hani taciz edilmiş gibi hissederim artık ev içinde
Soran4 saO yüzden hep korkuyordum yoksa hiçbir alakası yok babamın tehdidiyle ölümüyle falan öyle bir şey yapmaz zaten biliyorum
- 3 sa
Aynısını ben de yaşadım yeni sayılır karşılıklı paylaşmıştık ayrılınca kudurdu baya bende bi düşündüm de ne olabilir diye ilk o attı zaten de bişey olmaz dedim onla mi uğraşacak sanki uğraşsa riske alamaz onun da bende var yani bide belli kim olduğu diye
- 3 sa
Aile en sıkıntısı ya ister istemez utanır insan anne abla falan görse senin gene okey ama baba gerçekten utanç verici ya takma kafana gadası bir şey olmaz
Soran3 saBunu sana bir kız mı yapmıştı ve ben erkek olsam kesinlikle korkmazdım. Yani sonuçta bir baba bunu tahmin eder diye düşünüyorum bu devirde ya sen de mesela senin açıklaman şu olabilir ben gerçekte yapmadığım için kanaldan ihtiyaçlarımı giderdim yani bu da normal değil cevap bence.
Soran3 saSendeki olan bir şey babanda da var. Tabii baban nasıl bir insan bilmiyorum ama hani emin ol ki seninkisi Max Bir sene sonra unutulurdu
- 3 sa
Takip atsana herkes görüyor benim hesap gizlide değil KS ye yayilmayak
- 3 sa
Orası öyle de ne biliyim kız attıydi bana ilk video falan bende attım neyse sonra saygısızlık yaptı bu ayrıldım ben baya kudurdu kız sıradan herseyime saydırdı tipime fiziğime karakterime ben zaten sana bakmazdım falan dedi ahahhshshsh
- 3 sa
Yazdım Dm den yazınca bakarım ufaktan bi dizi izliyorum alttan
Soran3 saEvet
Gizli Üye(45 üstü)21 saBiri beni böyle bir şey ile tehdit etti panelden tüm sülale bilgilerimi bulmuş hepsinin telefonuna gönderirim dedi bende istediği parayı vermedim o da dedigini yaptı devlet o kişi de bulamadı çünkü sahteymiş herşeyi
18 Yorumla- 9 sa
sen naptın sonra? ne göndermiştin ki?
Cevap sahibi9 saCiddi bir ilişki için görüşüyorduk benim fotoğraflarımı güzelce montajlamış bunu cinsel içerikli fotograf haline getir miş ve tüm ulaşabildigi herkese gönderdi
Şantaj olayından dolayı dava açtım ama kişi bulunamadı dava düştü
Sanal dünyada her şey mümkün gelde insanlara güven- 9 sa
evet bunların çetesi de var maalesef. dikkatli olmak lazım. hiç mi kuşkulanmadın konuşurken? açık vermiştir illaki. burcun ne
Cevap sahibi9 saMaalesef ilk flört deneyimim sayılır çünkü eşim ile flört deneyimim olmadı belki zamanın insanı degildim
Yay burcu- 9 sa
Anladım kötü olmuş. yaylar normalde uyanık olur ama bu tip konularda pek şüpheci olmayabiliyor ne yazık ki. ateş grubu oldugunuz için düşünmeden şüphelenmeden patavatsızca direkt eyleme kalkışmaktan kaybediyorsunuz hep siz. mesela su grupları olsa 50 kere düşünür, önce güven kısmını sağlama almak ister ve aşırı kuşkucu davranır.
Cevap sahibi9 saDegerli katkın için teşekkür ederim
Geçmişte yaşanmış güzel anların bedeliydi belki bir musibet bir nasihattan iyidir dedikleri belki kazanmam gereken bir tecrübeydi
Artık daha mantıklı daha anlamlı daha dikkatli bir bakış açım var- 9 sa
Rica ederim dostum,
Aynen dediğin gibi olabiliyor.
Neyse çok geçmiş olsun tekrar yaşamazsın umarım
Cevap sahibi8 saUmarım kimse böyle bir şey yaşamaz
20 saHuzurlu bir hayat istiyorsan onurlu bir yaşam süreceksin..
01 Yorumla
Soran4 saTeşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
21 saRahat ol bişe olmaz yapay zekala yapmış dersin tehdit şantaj yapıyor dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)22 saKekolarla takılmayacaktın reis yapacak bir şey yok kendin kaşınmışsın
03 Yorumla
Soran22 saKekoda değildi
Cevap sahibi22 saBu tc kızlarına nedense hiç inanasım gelmiyor 😄
Soran22 saTC erkolarının coğu bana bunu yaptı o nolucak peki
Gizli Üye(30-35)22 saMaskülen eril erkek diye böğürürken bi dahakine 10 kez düşün
01 Yorumla
Soran22 saDiyarbakırlı ben onu sadece bana baksın ilgi versin diye kullandım oda bana bhnu yaptı ben ona yol verince bi anda wptan yazdı
20 saTehdit etmesine izin verme korkma korkutarak istediğini yaptırabilir lütfen yapma
11 Yorumla- 20 sa
Ayrıca babana atarsa da babana artık yapay zeka ile yapıyorlar bu kişi beni tehdit ediyordu alakam yok der geçersin asla korkup cekinip o kişinin dediklerini yapma
19 saTamamda sen ona telefon numarasi filan verdin mi nasil bulmus
04 Yorumla
Soran4 saHayır bak ben hiçbir şeyimi vermedim zaten Instagram'da bir tek ismim yazıyor ama benim bir tane takipçim vardı ablam onun da soyadı yazıyordu kullanıcı adında ve o kişinin önerilerlerine çıkmış o yüzden direk ismimi soy ismimi yazmış. Ama dün yine konuştuğumuzda en son ben onu tehdit ettim yorumlardaki öneriler gibi çocuk bana diyor ki telefon numaranı diyor sen gösterdin diyor biz dün ben dün ekran kaydı yapmıştım ona bir şey göstermek için ve oradan gördüğünüz söyledi ama benim numaramla ilgili hiçbir şey yoktu ki hani öyle hatırlıyorum profilini falan gösterdin diyor bence yalan söylüyor da ismim ve soy ismimden bulmus
- 4 sa
Tehdit karsiligi ne istiyor
Soran4 saBana dedi ki benim istediğim benimle sevgili olmn ama sonra da ayrılacağım diyor hani onun bir sonu yok yani kısacası kullanmak istiyor beni sevgili ayağına
- 3 sa
Cinsellik icinde kullanacaktir
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
22 saYaşın kaç doğru savcıya git
02 Yorumla
Soran22 saSavcı napacakki bu iş uzar cocukla farklı sehirlerdeyşz
- 21 sa
Savcıya gittiğin an bırakır peşini
Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Yapay zeka dersin bişey olmaz. S. Et lavuğu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Atarken aklın neredeydi de bize soruyorsun.
01 Yorumla- 19 sa
Sen bu yaşta nasıl kuru oldun
Ben yardım ederim anlat olayı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
22 sayapay zeka dersin bişey olmaz
02 Yorumla
Soran22 saEv görünüyor.
- 22 sa
normal foto atmısın onu çıplağa çevirmiş işte
Gizli Üye(36-45)22 sabu p çin burcu ne
014 Yorumla
Soran22 saBurcu ne bilmiyorum ama diyarbakırlı
Cevap sahibi22 saateş burcudur bence. yapsa yapsa onlar yapar egoist oldukları için. diyarbakırlılıkla alakası yok her diyarbakırlı öyle olmuyor
Cevap sahibi9 sababan anlayışla karşılıcagına eminsen açık açık anlat ama bilinmeyen bi kaynaktan video falan gelirse bakma diye de tembihle.
Cevap sahibi9 sawhatsappta bilinmeyen numaradan mesaj gelme olayı kapanmıyor mu? eğer varsa öyle bişey kapat dışarıya
Cevap sahibi9 saona attıgın evin göründüğü videolarda aynı açıda ve yerde yeni video çek ama kendini normal çek bu defa. eğer o attıgın videoyu atarsa beni yapay zekayla montajlamış değiştirmiş ben ona aha şu videoyu normal eşkilde atmıştım dersin ailene :D
Soran4 saÇok zekisin he şakasız senden iui abi olurdu
Soran4 saTeşekkürler
Cevap sahibi4 saRica ederim. umarım işine yarar. video kaydedilme tarih ve saatini de aynı yapmayı unutma. kaç yaşındasın ve burcun ne senin?
Soran4 sa19 yengec
Cevap sahibi4 saben de balık burcuyum. aynı gruba aitiz. ama kimseye güvenip de tekrar böyle şeyler atma sana tavsiyem. anlıyorum yengeç şevkatin var , olaylara duygusal yaklaşıyorsun fakat herkes sen gibi olmuyor çok kötü niyetli narsist egoist tiplerle dolu etraf.
Soran4 saÇok haklısın zaten ben her şeyimi sildim biliyor musun ben galerimi bile komple sildim ben gittim küçük kardeşime anlattım bu olayı 15 yaşındaki benim yanımda olduğu bana dedi ki sen dedi her sene aynı şeyi yaşıyorsun ama akıllanmıyorsun dedi hani bugün bu adam bunu yapmazsa zaten başka bir gün başkası yapacak illa ki dedi etraf şerefsiz dolu dedi. Vallahi o kadar çok haklısınız ki ben fake hesaptır diye çok cıvıttım Bir de ailem de evde değil köydeler. Bir değiştim yani. Neyse ki bundan sonra öyle bir şey yapmayacağım ben gerçekten sıkıldım Bir de gerçekten de her sene aynı şeyi yaşıyorum erkekler bana aynı şeyi yapıyor yani bilmiyorum bir tuhaf
Cevap sahibi4 sabana ulşaır mısın bişey söylesem sana diğer yerden?
Soran4 saTamam.
Cevap sahibi4 saçıktım yaz
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
22 saBabana söyle ve şikayetçi olun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
20 saçok takma bir şey olmaz
00 Yorumla
22 saNiye bilgi paylaşıyorsun
02 Yorumla
Soran22 saBilgi değil adım zaten yazıyordu hesapta soyadımıda ablamdan bulmus ınstagram hesabımda takipcilerde ablam soyismini koymus
- 22 sa
Babanla paylaşman en doğrusu
21 saYşşak geçiyor bizimle
00 Yorumla
21 saAilene anlat üstün zekalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)22 saKac yasındasın
16 Yorumla
Cevap sahibi22 saBurdan bir arkadasimda rehdit edildi
Soran22 sa19 .
Cevap sahibi22 saİcine düşmüş olduğun durum çok fazla kötü ya
Cevap sahibi22 saAllahim yardimcin olsun böyle olaylar kalp sıkıştırır insani cok huzursuz eder
Soran22 saYa evet ama benim başıma niye hep bu tarz insanalr geliyor onu anlamıyorusns
Cevap sahibi22 saBanada atan oldu inan hatta birisinin suanda video bile var o senin attigin videondan daha beter bir video ama asla böyle bir tehditte bulunamam Allah'tan korkarım ya her insanin mayasi farkli sana mayasi cok bozuklar insafsizlar gelmis
Söyle babana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)22 saYüzün görünüyor mu
08 Yorumla
Soran22 saHayır ama wptan Şu an yüzümü istiyor fakat ev görünüyor o videolarda hani sende olsan sende anlarsın illaki
Cevap sahibi22 saKaç yaşındasın sen
Soran22 sa19 yaşındayım
Cevap sahibi22 saDirekt engelle hiçbir şey yapamaz şantaj büyük bir suç ona gtü yemez hatta engellemeden önce canın ne istiyorsa onu yap benim babam bana kızacak birisi değil sende ki döt şantaj suçunu yemez diye bir mesaj atıp direkt engelle biraz ulaşmaya çalışıp en son unutur gider
Soran22 saPeki şu an babamın numarası onda mesela engellesem napacak ben gittim ınstadan buna yazmadım 1 saat bunu yaptı istemiyorum dedikçe bilgilerimi buldu hep sürpriz ypma peşinde son kararınmı bs diyor
Cevap sahibi22 saboş ver engelle her yerden babanın telefonundan annenden abinden falan onun numarasını da engelle bir şey olmaz rahat ol korktuğunu belli etme
Soran22 saAnnemle babam Köyde🥲
Cevap sahibi22 saNerde yaşıyorsun sen
Gizli Üye(25-29)22 saYüzün görünüyor mu
024 Yorumla
Soran22 saHayır ama şu an yüzümün fotosunu istiyor ve tehdit ediyor.
Cevap sahibi22 saSakın atma yüzün yoksa bi şry olmaz shop dersin
Cevap sahibi22 saAyrıca sende ona de ki savcılığa veririm şantajdan hapse girersin.
Cevap sahibi22 saBide ne istiyor ki para mı
Soran22 saPara değil sevgili ama ayrılıcaz diyo sanırım beni daha fazla kullanacak Peki şu an babamın numarası onda mesela engellesem napacak ben gittim ınstadan buna yazmadım 1 saat bunu yaptı istemiyorum dedikçe bilgilerimi buldu hep sürpriz ypma peşinde son kararınmı bs diyor
Cevap sahibi22 saYav babana atar matarsa shop diceksin ailene yapack bi şey uyok dünysnın sonu değil sakin ol savcılığa veririm seni diceksin
Cevap sahibi22 saÇünkü bu tip şantajlar shoplu fotoşar ilede yapılabiliyor yaygın bir durum
Soran22 saYa ama bilmiyorum videolarım cok kalitesiz ve shop olmadığı bariz belli babam inanır net.
Soran22 saSaçım kafam bile görünüyor sadece yüzüm yok
Cevap sahibi22 saVala onun ailene onu atmasıda popo ister
Soran22 saDimi ama sesli mesajımı almış olabilirmi bak sesli konusurken hep sey diyodu konuyu değiştirip sen bu videoları kendi rızanla attınmı atmadınmı ben seni zorlamqdım diyor.
Cevap sahibi22 saSeni kandırıyordur kullanmak için şantaja gelme
Cevap sahibi22 saİnstada mı o bırdan toplasıp korkutalım istersen 😄
Soran22 saValla insallah yüzümü kara çıkarmaz herkes beni farklı biliyor ben gerçektede bir şeyler yapmadım hic. Sadece sanal cok yapiyorum ama ne bileyim utanclıktan yasamaya hevesim azaldı
Cevap sahibi22 saBir şeyi değişitmrez videolarını yayması kesinlikle suç teşkil eder onum başı belaya girer
Soran22 saŞu an numarasıda var 5dkda panelledi diyoki istesem ınatanada girerim
Cevap sahibi22 saBi daha güvenmediğinle yapma bende sanal yapıyorum ama yüz atmam
Soran22 saBak ama şöyle ben o videoların hepsini süreli attım. O hep ss almıs ınstadan normala tmadım hic kaydet falan diye
Soran22 saYüzümde atmadım bu sefer basıma bu geldi
Cevap sahibi22 saAma tek seferlikler
Cevap sahibi22 saSs alınmaz ki
Cevap sahibi22 saÖyle biliydım
Soran22 saİşte diyorum ya diyorduki bana en son istesem alırım ss alıyor farklı bisey kullanıyor.
Cevap sahibi22 saSavcılıkla tehdit et
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum seni çok korkutmuş olmalı, haklısın. Babanın geçmişteki sözlerini düşün, sana destek olacağını söylemişti. Şimdi de yanında olmak isteyecektir. Ona güvenmek, bu zorluğu birlikte aşmanız için ilk adım olabilir. Yalnız değilsin, babanla konuşmak çözüm olabilir. 🙏🫂 Unutma, o senin baban. ❤️