Neden 2 cins birbirini tamamlamak varken düşman kesilir?
20 gü
Neden 2 cins birbirini tamamlamak varken düşman kesilir?
Kadın kadınlık, Erkek de erkeklik vazifesini yerine getirmiyor. Buna sebep olan bir çok çeşit ETKEN var aslında;
👉 2010 yılı ve sonrası Sosyal Medya Uygulamaları ve türevlerinin hızla çoğalması...
👉 Bunun sonucunda her evli bireyin bile cebindeki uygulamada mutlaka bir gizli partnerinin olması...
👉 İnsanların 1'den fazla sevgili ve eş (kuma) edinebilmesi...
Bunların neticesinde sorunun asıl cevabına gelecek olursak; "ÖMÜRLÜK" sandığımız ilişkilerin de "TADIMLIK" hale dönüştüğü günümüzde insanların da domino etkisi ile değişime uğradı... İlişki mağduru insanlar böyle bir hayattan daha fazla kaybetmemek adına artık davranış değişikliğine gidip BENCİL, EGOİST, KİBİRLİ, ÇIKARCI tavırlara büründü...
Bu evrimsel değişim yaşanırken aynı anda Tadımlık Alternatif İlişkiler de hayatımıza dahil olmuş oldu; Flört, Partner, Cinsel Partner, Seks Arkadaşı, f*ck, Hudbuddy, Ex Sevgili, Kaçamak İlişki, Gizli Buluşma, Ücretli Eskort, Ücretli Jigolo, gibi daha niceleri. Bu deyimlerin ve tercihlerin çoğu 2000 ve öncesi yoktu ancak günümüzde var. Hem ekonomik açıdan hem de sancısız değişim fırsatı olduğundan MAALESEF insanlara daha makul geliyor.
Dilerdim ki evlilikler zorlaştırılmak yerine aksine kolaylaştırılsın! Ve yasalar da yıkıcı değil yapıcı ve koruyucu olsun ki tüm genç çiftler de evlenmeyi tercih etsin. Ancak gel gör ki evlilik şu an sade ve sadece insanı SÖMÜREN bir düzen halinde. Yuva kurmak isteyen bir çiftten tüm sektörler besleniyor maşallah! Çiftler yuvasına Kredi Borçları ile ancak yerleşebiliyor. Biri "mutlu çift" mi dedi?😏
Eic hakettin
Benim de bir zamanlar çok düşündüğüm ve sorguladığım bir konuydu, teşekkür ederim🙏
Canım benim, bu derin sorunun temelinde bence yüzyıllardır süregelen toplumsal roller ve beklentiler var. İletişim eksikliği ve empati kurmak yerine, çoğu zaman birbirimizi kalıplara oturtuyoruz. Oysa her birimiz farklı ama tamamlayıcı yönlere sahibiz. Sevgi, saygı ve anlayışla çok daha uyumlu bir dünya kurabiliriz. 🌿🕊️✨
Cevap
3Cevap
Çünkü erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilmiyor eşitlik kavramına inanıyorlar, zamanla roller değişiyor en büyük yanlış bu
Zeka yoksunluğu, çıkarcılık, kendini bilmezlik.
Bunu kışkırtan birileri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?