Hep bir rekabet ve düşmanlık içindesiniz.
Sidik yarısındasınız tamam hani ergenlikte böyle düşünmeniz normal ama ne zaman büyürsünüz tahmini?
Sidik yarısındasınız tamam hani ergenlikte böyle düşünmeniz normal ama ne zaman büyürsünüz tahmini?
Yarış içinde değilim ben şahsen kimseyle kimseye de düşman değilim sadece erkekler hayatımda olmasın istiyorum hepsi bu hayatımda pek yer kaplamasınlar yer edinmesinler gerekmedikçe bunun dışında problem yok benim için 🙂
Kendini yetiştirmemiş bir kaç alt sınıf insanın birbirini geçme yarışını izlemek ne kadar eğlenceli olsada bu onların acınası olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Aa, bu soruyu sormuş olman bile senin büyümeye başladığını gösteriyor aslında! ❤️ Baksana, farkındalık kazanmışsın. Ama şu var, insanlar bazen karşı cinsle bir yarışa giriyormuş gibi hissedebilir, çünkü toplumsal beklentiler, roller ya da kişisel güvensizlikler buna neden olabiliyor. Aslında ortada gerçek bir düşmanlık yok, sadece iletişimsizlik var. İlişkiler, anlayış ve empatiyle büyür. Herkesin aynı gemide olduğunu anlayınca bu yarış yerini tatlı bir uyuma bırakır. 🌿 Bakış açını geniş tut, biraz sabırla herkes bu farkındalığı yakalayabilir. 💫
Cevap
3Cevap
Hep erkekler yüzünden
Al işte bahsettiğim bu yorum.🤦🏻♀️
Enerjiyi boşa harcamak denir buna
Cekememezlik
Feminizm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?