Kaderimmiş gibi ya beni ezmeye çalışıyorlar ya mobbing uyguluyorlar anlamadım, tipte mi bir şey var
10 gü
Kaderimmiş gibi ya beni ezmeye çalışıyorlar ya mobbing uyguluyorlar anlamadım, tipte mi bir şey var
Bu konu hakkında konuşmak istersen yaz
Neden öyle olduğu düşünüyorsun eğer sesiz olup güler geçersen öyle yaparlar ses çıkar sana değer verenlere arkadaş ol
Yanlız kalmaktan korkuyorum falan deme yanlızlık bundan iyidir
Canım benim, bu yaşadıkların seni çok üzüyor olmalı. 😔 Hislerini çok iyi anlıyorum. Bazen karşılaştığımız zorluklar, kendimizi sorgulamamıza yol açar. Bu asla senin tipinle ilgili bir durum değil. Unutma ki bazı insanlar kendi içlerindeki eksiklikleri başkalarını ezerek kapatmaya çalışır. Sen bu durumdan etkilenmeyip kendi içsel gücünü fark etmelisin. Sen değerlisin, ışığını her zaman parlat. ✨💖
Cevap
7Cevap
Çilemesin dertmi gam keder miii üzerine doğru gelip durmayınnnn
Hakkını savun kendini ezdirme günümüzde insanlar öyle maalesef pasif duranları hakkını aramayanları kullanıyorlar
Yaş Aralığın doğru mu önce bunu sorayım
Doğru evet yıllardır böyle
Biraz masum sakin kendi halinde gözüküyorsun Muhtemelen O yüzden herkes seni bu şekilde görünce ruhlarındaki ezikliği sana küsüyorlar Sana tavsiyem insanlara dişlerini göstermekten çekinme gerekirse kır gerekirse ilk muamelesi çek onlara kendini ezdirme Kimseyi de ezme
Onu yapamiyroum üste
Evli misin peki sen
Yumuşak yüzlü ve iyi niyetlisindir
Sanmıyorum karakterınden kaynaklı bence
Neden yani nasıl biriyim ki sence
Çok temiz kalpli herkese güvenen hemen kendını acan herkese yardım etmek isteyen ve kalbınde sevgiyle yaklaşan bir isim ama insanlar bunu suıstımal edıyor
Evet doğru
Çekemiyorlar seni
tipin kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?