Neden her seferinde eziliyorum?

Ev sahibi herseferinde kapima gelip küfürler yağdiryor, defolun gidin benim evimden diye bağırıyor artik gerçekten dayanacak güçüm kalmadi kirasi geçikmez evine çiçek gibi bakarim derdi ne gerçekten anlamiyorum, 6 yaşindaki çoçuģmun bile piskolojisi bozuldu, evde bi ses olsa anne şakir bomba atti diyo, anne kaç şakir geldi diyor, biz 3 kardeşiz normalde kardeşlerimin evi var, ablamin kiracisi çikicakti yüzümü kizarttim cağresiz şekilde abla kiraya bana ver dedim, 2000€ mutfağina istedi eşim tamam dedi 3300€ kapora istedi eşim onada tamam dedi, sora sözleşmeyi yapalim sen ev sahibine çikiş kagirtini yolla dedi bizde tamam dedik kardeş ya güvenilir sandik, yolladik cikişimizi oynalandi ekime, sonra eniştem aradi evi size kiraya veremicez evi saticam kendinize başka ev bulun dedi, ve bu almanyada hiç kolay değil, neden diye soruyorum kendime, ablam temizliğe cağirirdi giderdim misafiri gelir hazirlik yapardim, çocuklarina kendi çoçuğum gibi bakardim, cok zoruma güçüme gidiyor hazmededemiyorum, bunlari hakk edicek naptim diye düşünüyorum, kusura bakmayin arkadaşlarim cok uzun oldu yazdiklarim ama çok doluyum..

Neden her seferinde eziliyorum?