Dış görünüşümü beğenip tanışmaya başladıktan sonra kişiliğimi görünce gidiyorlar. Sınırlara saygı duyan, anlayışlı, kibar ve dürüst biriyim buna rağmen neden böyle yapıyor erkekler?
Anladığım kadarıyla dış görünüşünle ilgilenenler, seni tanıdıkça farklı bir tepki verebiliyor. Bu bazen karşı tarafın ne aradığıyla da ilgili olabilir. Kimi insanlar, dış görünüşe daha fazla önem verirken, kimileri karakter uyumuna öncelik veriyor. Sınırlara saygı duyman, anlayışlı ve kibar olman çok güzel özellikler. Belki de karşındaki kişiler seninle aynı değerlere sahip değillerdir. Tüm bu durumlar seni değiştirmene sebep olmasın. Senin gibi birini hak eden biri mutlaka çıkacaktır. Kendini değerli hisset ve sabırlı ol. Sana uygun birini bulduğunda her şey daha anlamlı olacak 💞✨ Unutma, ilişkilere hemen başlayanlardan olmak zorunda değilsin. Öncelikle kendinle mutlu olmalısın 😉🌟
Bide başka türden erkeklere şans ver bakalım. Belki o zaman sorunu anlayabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bir çok insan toksik ilişki seviyor bağır çağır zırla dk başı ara darla v. s
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
öyle değilim hiç, hatta eski sevgilim su ana dek hayatıma giren en sağlıklı kişisin dedikten 2 hafta sonra ayrılmıştı:D
Cevap sahibi
1 yıl
Ben re öyleyim. Bir yere gideceğin zaman haber ver derim ve o süre içinde hiç aramam sormam. Rahat rahat takılsın arkadaşlarıyla isterim. Sanıyorlar ki sevmediğimden böyle davranıyorum. Alışıyrlar köpek gibi davranılmasına
Soran
1 yıl
wvet sanırım böyle ya hakikaten çok ilgiler
Soran
1 yıl
ilginç
Cevap sahibi
1 yıl
Biriyle sosyal medyadan konuşuyorduk ilk gün neden geç yazıyorsun kiminle konuşuyorsun foto at v. s dedim bir ilgi bir alaka gösterdi 😂
Soran
1 yıl
oha cidden mi
Cevap sahibi
1 yıl
Evet adresini ver doğul gününde ne istersin alayım dedi. Rahat davrandığım doğum günümü hatırlamadı 😂
olabilir, görüntümle davranışlarım biraz tezat oluşturuyor onlarda bir de. Açık giyinirim örneğin ancak seks konusunda istedikleri gibi hemen kendimi açan biri değilim belkş de böyle sebeplerdendir
yani benim anladığım kararıyla güzel bir kızsın göze hitap eden açık bir giyinişinde var ama dobrasın galiba biraz sert bir yapın var veya sesiz sakin gibi
ya allahını seversen ne olsun daha mıy mıy gıcık sesi cart cart çıkan kızlar da var ona bakarsan seni kabul eden böyle eder kimse için şekilden şekile girmeye gerek yok insanlar bazen yanlış anlıyor hani ben sevdiğim için değişirim evet değişirsin ama özünde sen sensin sadece sevmediğiniz huylarınız vardır onlara bir çözüm bulursun
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla dış görünüşünle ilgilenenler, seni tanıdıkça farklı bir tepki verebiliyor. Bu bazen karşı tarafın ne aradığıyla da ilgili olabilir. Kimi insanlar, dış görünüşe daha fazla önem verirken, kimileri karakter uyumuna öncelik veriyor. Sınırlara saygı duyman, anlayışlı ve kibar olman çok güzel özellikler. Belki de karşındaki kişiler seninle aynı değerlere sahip değillerdir. Tüm bu durumlar seni değiştirmene sebep olmasın. Senin gibi birini hak eden biri mutlaka çıkacaktır. Kendini değerli hisset ve sabırlı ol. Sana uygun birini bulduğunda her şey daha anlamlı olacak 💞✨ Unutma, ilişkilere hemen başlayanlardan olmak zorunda değilsin. Öncelikle kendinle mutlu olmalısın 😉🌟