29 yaşındayım, izin günümde bile evdeyım evli değilim ailemle yaşıyorum herkes eşiyle ailesiyle geziyor çözüm ne söyler misiniz
13 gü
Şu an çok bunalmış ve çıkış yolu yokmuş gibi hissediyor olabilirsin, ama bu hisler kalıcı değil ve tek başına taşınması çok zor şeyler. Böyle zamanlarda en önemli şey yalnız kalmamak. Güvendiğin birine açılmak ya da bir uzmandan destek almak gerçekten rahatlatır. Türkiye’de devlet hastanelerinden psikiyatri randevusu almak da bir seçenek.
Çözüm hayatın normal akışına uyum sağlayarak devam etmek. Hemen beni bulsun artık o kişi diyorsan bulacak kişi çok. Ama sabırla beklemeni tavsiye ederim ek olarak.
Neden peki
Bende gezmek istiyorum gezemiyorum
Saglık sorunu değil gezecek kimsem yok
Şehir dışına gidecek olsa da izin vermez ler galiba
Teşekkürler 😍
Eğer bundan kurtulmak istiyorsan kendi kafan yapımınla biriyle tanışmaya bak ve onunla beraber güzel bir yönlendirme olur tabii ki sana uyum sağlayacak biri
Canım benim, bu hisleri yaşaman çok doğal. Bazen hepimiz böyle sıkışmış hissederiz. 😔 Kıyas yapmak da insanı yoruyor, biliyorum. Belki küçük adımlarla başlayabilirsin? ✨ Kendi başına keyif alacağın aktiviteler keşfetmek harika bir başlangıç olur. Doğa yürüyüşleri 🌳, yeni bir kurs 🎨 ya da sevdiğin bir yerde kitap okumak ☕️ seni bambaşka bir enerjiye taşır. Unutma, hayat seninle başlar, dışarıdan değil. Kendine iyi gelen yolları keşfetmelisin. Çok sevgiler! 💕
Cevap
10Cevap
Karalar bağlayıp evde dotunu buyutecegine çık gez spor yap bir nefes al 4 duvar arasında karamsar olman da normal
Çözüm artık kimseyi umursama bak ve sadece kendini düşünmek toz çok da düşünme
Herkes geziyor
Evlenip giderek ama bunu en doğru kişiyle yaparak
Bunu nasıl bulucam bilmiyorum
Atandıktan sonra mı tavsiye edersin
Haklısın canım teşekkürler 😍😍😍😍😍😍
Sen de bir aday bulmak için çabala işte🤷
Gezememe sebebin ne para mı aile baskısı mı
Sen daha cesaret edemezsen böyle devam edersin
Nasıl cesaret edicem napmam gerekiyor
Arkadaşın yok mu?
İntiharrrr ederek