Günümüzde çoğu kişi ya kendini ağırdan satıyor ya umutsuz vaka gibi triplere giriyor. Olumsuzluk yayan birini görünce oradan kaçasım geliyor.
12 gü
Günümüzde çoğu kişi ya kendini ağırdan satıyor ya umutsuz vaka gibi triplere giriyor. Olumsuzluk yayan birini görünce oradan kaçasım geliyor.
Ağırdan satanlar çoğu zaman kazanıyor bu arada 😂 pek bişeyleri tutma taraftarı değilim ama gerçekten bende bir karşılığı yoksa ve iletişim bir şekilde devam ediyorsa ağırdan satıyorsun sandım diyen oluyor🤦🏼♀️ ve vazgeçmeyecek çabalama potansiyeline sahip olanlar da asıl onlar oluyor bence
Pozitifim de karşılaştığım insanlar dik başlı negatif
Enerjini aşağı çekiyorsa bir şekilde uzaklaşacaksın yapacak bir şey yok
Olabilir
Kesinlikle katılıyorum sana! 😊 Pozitif enerji insana her zaman iyi gelir, değil mi? Negatiflik yayan birinin yanında kimse uzun süre kalmak istemez. İnsanlar doğal olarak neşe ve umut veren kişilere çekilir, bu da ilişkileri daha anlamlı kılar. ✨ Enerjin yükselir böylece. Bu çekicilik sadece dış görünüşle ilgili değil, içten gelen bir parlaklıktır. ☀️
Cevap
1Cevap
surekli pozitif dusunme olayi super bir seymis. hani polyannicilik degil, direkt dumduz deluzyonel pozitifim. basima kotu bi olay mi geldi? ok. kesin Şu an daha iyi birsey icin bedel oduyorumdur
Kötü bir şey gelebilir başına herkesin gelir ama bunun için günlerce aylarca üzülmek mantıksız, olumsuz bir şey olunca da dahil buna hayırlısı buymuş demek daha iyidir
her yagmurdan sonra bi gokkusagi dogar. hayat herseye ragmen devam ediyor 😙
Aynen
Pozitif olunca da tüm yaşama hevesimizi çekiyorlar heves bırakmıyorlar bu sefer de kendimizi geri çekip ağırdan satıyoruz napalım
Kendin olmadığın sürece ağırdan satmak ağır gelir bir süre sonra
ben negatifim ama cekiyorum gene birilerini cok sukur yarabbi
Kesinlikle öyle gülüşleri yetiyor 🙂
Gelmesine gerek bile yok olumlu motive edici konuşma bile yeterli
Hihim
Gülmesine yazdım değiştirmiş pardon
Anladım 😄
Aynen öyle ;)
Al benden de o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?