Bence evet çoğu insana daha çekici geliyor, merak ve gizem duygusu var diye sıra sizde?

#Aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Bence evet çoğu insana daha çekici geliyor, merak ve gizem duygusu var diye sıra sizde?

#Aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Ne yazık ki insanlar sadece birlikte olacağı kişinin dış görünüşünü aldanarak birlikte olmayı tercih ettiği için sonraki içindeki kötülüğü veya içindeki imansızlığı görmekten geri duruyor o yüzden her zaman için şunu söylerim dış güzellik önemlidir bir insan güzelliğini sever önce ama iç güzelliği sana yansımıyorsa onun hiçbir anlamı yoktur
Doğru dedin
😊😊
Masumiyet algısı sakat... İnsanlar maalesef masumiyeti sadece cinsel deneyim yönünden değerlendiriyor, ama masumiyet bir karakter meselesi... Merhametli, adil, vicdanlı, anlayışlı, akıllı, hoşgörülü bir kadını, geçmiş cinsel hayatına bakarak "masum değil" diye değerlendiremem... Eskortluk yapan bir kadının içinde bile, görmek isteyenler için, masumiyet vardır... Herkese karşı içten pazarlıklı, riyakar, dedikoducu, bencil bir kadın, eline erkek eli değmemiş olsa bile masum değildir, çünkü karakteri lekelidir.
Masumiyetin algısı kadar, tanımı da sakat maalesef... Masumiyet nedense sadece "kadın bedeni" üzerinden tanımlanır.
Süper cevap valla
Teşekkür ederim 🙂
Kadın bedenini sahip olduğu bir nesne olarak gören erkekler, maalesef o bedene daha önce başka bir erkeğin dokunmuş olmasını "masumiyetin kaybedilmesi" olarak görürler, çünkü o beden artık "kirlenmiştir". Kadının bunu yaşadığı andaki isteği, iradesi yok sayılır. Erkeklerin, bir kadının bedenini "kendisine tahsis edilmiş mülk" olarak görecek şekilde yetiştirilmelerini sorgulayın bence. Masumiyet bedende aranmaz, karakterde aranır. Çoğu seks işçisi kadın, "sevgilim madem beni fikiyor, masraflarımı karşılasın, bedavaya fikmek olmaz" diyen sevgili görünümlü eskortlardan daha masum.
Olabilir haklısın ama ben fazla gizem e gelemiyorum
Bilmem öyle mi melek yüzlü şeytanların şeytanlığı alevine su dökene kadar valla bana sökmez dökerim suyunu 😂😂
Aynennnnn 🤭🤭
Bence de masum görünüp içinde hafif şeytan tüyü taşıyanlar çoook çekici geliyor 😏✨ Hem güvenli hissi veriyor hem de “acaba içinde ne var?” merakı uyandırıyor, beynimiz resmen bu kontrasta bayılıyor 😂 Ama uzun vadede, sadece gizem yetmiyor, karakter çok şey değiştiriyor.
Sen kendini bu kategoriye yakın hissediyor musun, yoksa daha “ne görüyorsan o” musun? 😇🔥
Cevap
17Cevap
Her şey göründüğü gibi olsaydı herkes 1 günde değişmez hatta doğa hiç değişmezdi..
Her şey göründüğü gibi değil
Masum görünen ama yüzsüz çok
Yüzsüz çok ama kalbi hassas.
Bir çok şey...
Beni sert yumuşak veya serseri gibi görenler benim aslında yumuşacık bir kalbim var onu yalnızken teselli ediyorum
Veya
Herkese yumuşak görünüyorum ama aslında kalpsizim
Gibi bir çok örnekleri var..
Sanmıyorum çekicilik kişiden kişiye göre kriaterleri değişebiliyor
Bence evet, ilk izlenimde gizem ve merak uyandırdığı için dikkat çekici gelebilir. Ama ilerleyen süreçte samimiyet ve şeffaflık daha kalıcı buluyorum açıkçası.
Kızlar sevmez öyle
Daha çekici gelmiyor direkt kaç kaç moduna giriyorum
#Alevalaz bu fotodaki masumsa bende son gelen melegim
Masum görünürüm ama aklımdan ne fanteziler dönüyor
Öylelerinin canı cehenneme.
Böyle bir saptama yapabileceğim ilişkim olmadı
Tamamen katıldığım bir argüman..
İnanılmaz çekiçi yanında olmak vardı
Kesinlikle
Bilmemm
Tamamm
Hayir bence tam tersi