Aşk İlişkileri Çilli insanlar gözünüze daha çekici mi gelir? BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Çilli insanlar gözünüze daha çekici mi gelir? Bana bir tık öyleler, tatlı oluyorlar. Çilli insanlar gözünüze daha çekici mi gelir? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. alakası yoktur 0 0 Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Ben cillerimi sevmiyorum kapatırım ama farklı birinde görünce hayranlıkla bakarım 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Numunelik tek tük çiller var seviyorum bana yakışıyor çekiciden ziyade sempatik bi algı veriyor gibi gibi 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşırı çekiçi bulmuyorum ama Allah yaratmış ben mesela yüzüm de hiçbir şey olmasını sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Samican55 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle bazılarına o kadar çok yakışıyorki 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bende çilliyim tatlı duruyor diyorlar. Güneşte çıkıyor yalnız 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hafif olsa belki ama aşırısı çekici gelmiyor 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hepsi değil ama kimilerine yakışıyor. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. ciddi degil de agirbasli 0 3 Yorumla yarenimsii 1 yıl ya bisi dicem ben kor muyum AHSHHAHAHSHAHHSHSHSHSHSH Yorumla yarenimsii 1 yıl cilliyi nasil ciddi diye okumusum gozlerim bozuluyo bu ara cok zirladim sanirim ondan Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Ahhahahahaha yanlış soruya yazdın dine düşünmüştüm Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır gözümde çekici değiller. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazılarında güzel duruyor 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. çillerim var ve çok kötü 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beyaz tenlilere yakışıyor 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benim de omzumda ve burnumda var 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Evet daha güzeller 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
alakası yoktur
Ben cillerimi sevmiyorum kapatırım ama farklı birinde görünce hayranlıkla bakarım
Numunelik tek tük çiller var seviyorum bana yakışıyor çekiciden ziyade sempatik bi algı veriyor gibi gibi
Aşırı çekiçi bulmuyorum ama Allah yaratmış ben mesela yüzüm de hiçbir şey olmasını sevmiyorum.
Kesinlikle bazılarına o kadar çok yakışıyorki
Bende çilliyim tatlı duruyor diyorlar. Güneşte çıkıyor yalnız
Hafif olsa belki ama aşırısı çekici gelmiyor
Hepsi değil ama kimilerine yakışıyor.
ciddi degil de agirbasli
ya bisi dicem ben kor muyum AHSHHAHAHSHAHHSHSHSHSHSH
cilliyi nasil ciddi diye okumusum gozlerim bozuluyo bu ara cok zirladim sanirim ondan
Ahhahahahaha yanlış soruya yazdın dine düşünmüştüm
Hayır gözümde çekici değiller.
Bazılarında güzel duruyor
çillerim var ve çok kötü
Daha çekici değil de çekici gelir
Ben çillerimi sevmiyorum
kfjemck ben sevmiyorum çil
Beyaz tenlilere yakışıyor
Benim de omzumda ve burnumda var
Daha tatlı oluyorlar
Evet daha güzeller
evet onlarin dogal ve degisik bir guzellikleri var