Selâmlar!
Somurtkan tavırlar size çekici mi gelir, egolu mu...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Somurtkan tavırlar size çekici mi gelir, egolu mu...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Bana egolu gelirler. ama tabi ki de neler yaşadığını bilemeyiz belki de içlerinde çok mutsuz ya da ağır şeyler yaşamış olabilirler. ama eğer taze bir acı değilse bence insan ne kadar zor da olsa sahte bile olsa biraz gülümser ben mesela çok çok kötüyken bile gülümsüyorum tabi sahte oluyor anlaşılıyor yine mutsuz olduğum ama somurtmayı da pek sevmem hiç.
Herkese karşı güler yüzlü olan politikacılara göre evet daha çekici kesinlikle. Somurtkanlık mı laubalilik mi dersen kesinlikle somurtsun ben onu nede olsa güldürürüm. 😃 herkese hangırdayan bostan eşeklerine asıl itici
Hangırdayan mı😄😄
Hı hı site de hani ortada hiç komik bir şey olmasa bile hangur hungur gülen hangırdaklar varya bebe akıllı nasıl bilmezsin😃
Onlarda öyle eğleniyo demek ki orti ya hangırdamayıp domuşsunlar mı.😄😄
Ortası yok mu bu işin niye iki uçta gezdiriyon beni 😃 normal olgun yerine göre gülen yerine göre somurtkan bknz sen mesele 😉
Somurtkan tavırlıyım.
Ne egoyla nede kibirle ilgili bir durum. Arkasında bir çok duyguyu barından bir savunma biçimi.
İlgimi çeker somurtkan tavrın arkasındaki.
Stresten, dertten, gamdan, kederden besleniyor bazı insanlar. Bu tarz çoğu zaman abus, asık suratlı ve somurtkan insanlar hayatı hem kendilerine hem çevrelerindeki herkese de zehir ediyorlar. Bu tarz insanları özellikle uğraştırıp güldürmeye çok çalışıyorum bir umut gülerler diye. Sonra, ben de sessizliği tercih edip kendi dünyama çekiliyorum..
Cevap
23Cevap
Hiç sevmem... tm manyak gibi her halta da gülmesin ama herkesten de nefret ediyormuş gibi tavırlı da olmasin
Aşırı somurtkan tipler bana biraz itici geliyor. Güler yüzlü insanları severim, pozitif bir enerji veriyorlar bana.
ne itici ne çekici nötr
bende öyleyim soğuk birisiyim :)
somurtkan suratsızları hiç sevmem. negatif enerji yayıcılar ömrümüzün hızlı tükenmesine sebep oluyor. egolu ve somurtkan insan ayrı. ama ikisi de kötü
Etrafta bulunan insan sayısı yükseldikçe somurtkanlık düzeyleri de artar. Ne dert edicem ki, görmezden geldin mi bitiveriyorlar 😄
Her şeye tepkisiz kalıyorsa soğuk tavırları varsa iticidir. Yerine göre tebessüm etmeyi bilmeli..
Egoyla alakası ne kadar var bilmiyorum ama karakteri öyle olan insanların yaraları vardır diye düşünürüm bazıları çeker.
Uzaktan bakan herkese soğuk geliyorum. Bir kişiyle samimi olunca görmeleri lazım beni. Durduk yere gülemem ya?
Her iki tavrada sinir olurum. O tarz insanlarla fazla muhatap olmam. Küçük dünyaları sizmi yarattınız derler adama
Benden uzak olsunlar. Ben neşeli insan severim.
Bana egolu diyorlar da
Vallahi bilerek yapmıyorum
Yaş geçiyor napayım
Olmuyor laylaylom
Egolu olduğunu düşünmem ama olumlu düşüncem de olmaz pek yani
Egolu gelir. Hiç hoşlanmam. En sevmediğim insan tipi.
Dışarıya ağırbaşlı bana samimi olması hoşuma gider.
Benden uzak olsunlar da ne olurlarsa olsunlar.
Ya bana da soğuk kadınlar çok çekici geliyor neden anlamiyorum
itici gelir. Oysa gülümsemek, yumuşak yüzlü olmak ne güzeldir :)
Bu karakterlerin ikisini itici gelir bana
Somurtkan tavırlı insanlar daha çekici gelir, çünki yaklaşmaya başladıkça daha sevecen olurlar. Ama egolu insanlar itici geliyor bana
Ayy sevmem nemrut nemrut hoş değil
Sanki tavuklarına kışt dedik azdırıyolar suratlarını.😄
Skdkdkdkdkdkflfl
Ben de somurtkanımdır. Sonradan açılırım genel de ve genel de çekici, gizemli olduğum söylenir.
Egolu. Noldu yani evi mi yandı her gün ki somurtuyor
Somurtan insanlardan nefret ederim
Saçma ve egolu gelirler
Samimi kızlar somurtur
Modumu düşürür öylesi
Ego sınır oluyorum öyle tiplere
Idolum Firdevs Hanim ❤️
Sevmem cwkicide gelmez
Egolu gelir tabiki o ne öyle ya
En sevmediğim insan tipi
Evet. Çünkü aynı ben🤨
Bana soğuk geliyor.