Evliliğe layık görmüyorlar, aşağılıyorlar neden ama ben de insanım, okuyamadım işte
19 gü
Sanki okuyanlar çok mu kazanıyor da... Sende gir bir işe çalış. Erkekleri cüzdanın olarak görürsen hayat ve insanlar da seni işe yaramaz * olarak görür. Çaba göster ve hareket et. Sadece ben kadınım şeftalim var... gelsin işte... deme yanlızca.
İş bulamıyorum? 50 tane iş başvurusu yaptım 1 tanesi bile dönmedi. Artı olarak asgari ücret bile değil max 15 16 bin sigorta bile yok it gbi akşama kde çalıştırıyolar sen söyle ben ne yapayım
Kendini geliştir. Nacizane önerim yaşın daha da çok gitmeden evlenmen ya da aile ve eş hayalini kökten bitirmen. Ben 210 tane aramıştım bir ara. şu an esnaflık yapıyorum. Zor kazanıyorum ama kendi işim hiç değilse.
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman hiç ama hiç normal değil. 😔 İnsanların eğitim düzeyine göre birini evliliğe layık görmesi veya aşağılaması kabul edilemez. Sen bir insansın, değerin diplomalarla ölçülmez ki! ❤️ Kendi değerini bilen güçlü bir kadın olmalısın. Bu tür sözleri asla içselleştirme, onlara prim verme. Unutma, asıl değer kalbindedir.🌸 Kendine iyi bak.
Cevap
13Cevap
Ne alaka? Evlilikle okumanın alakası ne ! Ya tamam bazıları okumuş edinmiş kadın ister, ama sevdikten sonra bunların önemi kalmıyor.
Artık her şeyden çok sıkıldım kime benimle konuşmasın tanismasin ne dert dinlemeyi bilirler ne acıdan anlarlar bosverin Allah herkesede banada büyük iyi günler dilerim
Üzülme ya iyi olacak bir gün her şey yolunda gidecek. Sen az sabırlı ol isyan etme
Umrumda değil artık inanın bazı şeyler çok ağır geliyor artık o yüzden ne kimseyle muhatap olayım nede benimle muhatap olsunlar.
Anlıyorum seni...
:)))
🤗
Alakası yok tamamiyla saçma yani bu konu üzerinden tartişmak bile bana göre abes
Zaten evlenmeyi düşünmüyordum şimdi hepten bıraktım yani böyle savaş haline getirdiler her şeyi o yüzden kafamı ağrıtamam boşuna
Yani mantıklı olan da bu zaten
Okumakla evlenmenin ne alakası varmış seversin beğenirsin evlenirsin
Türkiye de adam akıllı 10 üniversite var zaten gerisi boş beleş bölümler üniversiteler
Önemi yok kim kiminle evleniyorsa evlensin sıkıldım artık böyle şeylerden bnden uzak dursunlar yeter
Lise mezuniyetin varsa iki sene de senden mezun olursun zaten açıköğretimden.
Dil, Din, tarih, Edebiyat bilmeyen adam her zaman cahildir. Türkiye'ye diplomalı cahil dolu
Kafana takma...
Gerçekten umrumda değil iyi günler
Benim hiç umrumda olmazdı, kızı daha güzel daha değerli kılan başka özelliklerine bakardım. Okuyamayıpta evlenen çok fazla kız var toplumumuzda bence çok takılma bunlara.
Üni okumayanlar evlenemez diye bir yasa mı varmış
Varmış
Bunu diyenler bence önce aynaya baksınlar
Yapacak bisi yok zaten evlenmekten vazgecmistm hepten vazgeçtim
Öyle düşünme canını sıkma :( arkadaslarinmi diyor
Genel herkes tanıdık tanimadik
Hepsi patavatsız görücü geldimi hiç
Hayır gelmez hiç
Seni çok merak ettim
Başka sebepler vardır
Evlilik ile üni ne alaka
Sözde cahil olmuyolarmış insanlara rezil olmuyolarmis
Valla bacım ben çok ünili gördüm ilkokul mezunu insandan daha cahiller
İnsanlar kötü gerçekten çok kötü kalpleri kötü ahlakları kötü niyetleri kötü Yaraabim sen görüyorsun kim kalbimi incittiyse sen ahımı koyma misliyle çıkar
Amin
Lise mezunuyla evlen
Ne alaka okumak ve evlilik
Değil çok saçma
Pek değil
Evlensek
Hayır ya bi git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?