Eşim zengin, karizmatik bir adam, bir o kadar baskıcı ve sahiplenici
22 gü
Keşke durup bir kendin düşünseydin bunu gerçekten istiyor muyum diye Aile baskısı cart curt evlen evlen ama bu hayatı sen yaşıyorsun onlar evlenmiyor sen evleniyorsun ayrıca kızım 20 yaşında aklın daha olgunlaşmadı bana göre erken yaşta evlenmek saçma
Aslında evlenene kadar olan korkular, evlendikten sonra yaşananların yanında komedi filmi gibi kalıyor. Özellikle baskı kuran, kiskanmayi hastalık boyutunda yaşayan biriyle evliyse insan
Hastalık boyutu değil ama yine de fazla hayatım onu memnun etmek üzerine mı olcak
Evlilik bu değil, bir taraf diğer tarafı mutlu etmek ya da tatmin etmek için kendi hayatını heba etmemeli tabiki
Canım benim, evlilik hayatında bu karmaşık duyguları yaşaman çok doğal. Büyük bir değişim bu, adaptasyon süreci bazen zorlayıcı olabilir. 💖 Eski hayatını özlemen, içindeki o tuhaf his aslında yeni düzene alışma çabası. Eşinle bu hislerini açıkça konuşmak sana çok iyi gelecek. Unutma, her ilişkinin temeli açık iletişim ve karşılıklı anlayıştır. Kendine ve bu yeni hayata zaman ver. ✨🌸
Cevap
23Cevap
Sahipleniciden kastin baskici olmaksa o is sıkinti. Her seyin fazlasi zarar demisler. Isterse karun kadar zengin olsun. Asiri kiskancligin sonununda fiziksel siddete kadar gittigini biliyoruz. Paraya aldanma gün gelir sana sunduğu bütün imkanlari verdigi gibi alir senden.
Ya kıskançlık derken aslında her tipik erkekte olduğu gibi açık sık kıyafet giymeye tenezzül bile edemem akşam geç saatlerde dışarda olamam bir yere çıkacaksam gideceksem haber edicem
Bunlar olmasi gereken seyler. Evlenmissen karsindaki insana karsi sorumlulugun var demektir. Evet karsindaki insani dusunerek hareket etmen gerek.
Ben bu kadar dikkat ederken o neden her istediğini her saatte dışarı çıkabilme özelliğini yaşıyor. O yönetiyor bense yönetilen o ister o yapar her şeyi..
Oyle bir dunya yok. Sen dikkat ediyorsan oda ayni sekilde dikkat edecek. Ben yapim o yapmasin diye bir sey olamaz. Bekar degilsin sonucta. Ya ben cidden insanlari anlamakta artik gucluk cekiyorum. Ya evlenmissin yuvani kurmussun. Hani derler ya Allahtan belani mi ariyorsun diye. Neden karsindaki kadini supheye dusurecek onu uzecek seyler yapiyorsun. Omur bir kere adam gibi yasamak varken neden kendini rezil edesin.
Çok teşekkür ederim en azından anlıyor birileri iş güç sahibi hatta koruması gibi olan bir yakın kardeşi gibi biri de var biraz eli kolu uzun birisi korkuyorum ondan hem de seviyorum ama arıyorum nerdesin diye oturmusuz diyor saat 10 11 gittiği mekanlar çok açık kadınların olabileceği zengin avlamaya gelen kadınların olduğu mekanlar falan filan
Kardesim korkunun ecele faydasi yok. Eğer korku seni bir kere esir alirsa omur boyu baskalarina bagii yasarsin. Allah korusun sana siddet uygular eli kolu uzun diye agzini acamazsin demek oluyor bu. Bu sekilde de evliliginizin surdurebilecegine inanmam. Çunku bir yerde şuphe varsa sevgi orada barinamaz. Esim dedigin insana sen gozun kapali guvenemiyeceksen bir omur boyu kendi kendini yersin bitirirsin.
Ailen biliyor mu bu yasadiklarini?
boş ver ablacim ne yapacan evine eşine sahip çik pişman olacagin seyleri yapma vede evde dillendirme eski hayatim daha güzeldi felan diye bak keyfine
İstediğin kişinin bu olduğundan emin olmadan neden evlendin?
Eski hayatından neyin farklı şu an eski hayatını özlüyorsun
Aslında şu anki hayatımda bir sürü imkanim var tatile bile gidemezken şimdi en lüks tatillere gidiyoruz vs ama ben o eski bağımsızlığımı özledim sanırım
Hayatım kocanı kölen yapmak senin elinde cilveli ol biraz cinselliğe düşkün ol erkeği memnun edersen o ona ait olduğunu düşünür ve seni baskılamaz yaş farkı var mı aranızda yaşlar kaç
Bekarım mojito
Yaşın çok büyük
Dayı 40 yaşında herifi napayım 25 yaşındayım ben öte git yaşıtlarınla tanış 😂
Ay ne sanslisin daha ne istiyorsun ki millet eşim ilgisiz fakir yakisikli değil diyor habire
Hayır benim eşim çoğu kadının hayalidir diye düşünüyorum bazen ama bilmiyorum hislerim yoruyor beni
Aşırı güzel filan misin
Ne yalan söyleyeyim güzel çekici bir kadınım çevremden arkamdan bile bu konuşulur dışarı çıkınca erkeklerin derin bakislari olurdu hep eşimi bu mu buna itiyirdur
Hayır yani zengin demişsin ya dedim aşırı güzelsin o yüzden vallahi şanslısın benide genellikle begenirler de bilmiyorum
Hiç bilmiyorum sana iyi davranıyor ise kaçırma yani adamı
İyi davranıyor çok seviyor hatta çok sahipleniyor benden de kaynaklı bu yaşadığım biraz onun kıskançlık ve kısıtlaması da etkili ama
Vallahi üzümünü ye bağını sorma adam aldatmiyor ilgisiz değilmiş işte ne güzel yaşa hayatını
Peki istememe sebebin niye tekrar eski hayatına dönmeyi istemek sorumluluk mu zor geldi
Çocukla evlenmiş bir adam adama üzüldüm
Ne alaka çocukluk
E parayı seçmişsin
Boşanıcaksın o zaman daha da uzamadan
Ne kadar oldu evleneli
Niye korkuyorsun ki...
Ne değişik kafalar var lan şu evrende
Senin derdin yok ondan oylesin
Tebrik ederim korktuğun konu ne
Ee iyi iste daha ne istiyorsun
Kurbağayı masaya oturtmuşlar çamura atlamış..
Yedikten sonra gerisi gelir canını sıkma
Boşan ben alayım ahjajsjs
Oldu başka?
eski hayatın nasıldı ki
Eski hayatımda bu kadar imkanım yoktu aslında tatile bile gitmemişken şimdi farklı ülkelerde lüks yerlere bile bilet aldı eşim ama durum bu
Yaşlar kaçtı
Neyinden korkuyon ki
Hep birine bir yere ait olmaktan
Böyle bir insansınız madem evlenmeyin
Aşarım sandım
Nwyden korkuyon
Hep buraya ait olmaktan
Yok eşime
Ayril ozaman
Cinsel hayatınız nasıl
Nedne korktn
Neden korkuyorsun ki