Nişanlandım ama eski sevdiğime dönmek geliyor içimden?

Üniversite okurken sevdiğim bir kız vardı ama ailem kız akraba veya tanıdık değil diye istemiyorlardı. Ailemin razı olmadığını kız da biliyordu. Bir gün annemleri ikna ettim kızı gelip gördüler evlerinde, ama annemin isteksiz olduğunu anlayan sevdiğim beni bırakmak istediğini söyledi ama ben gün boyu ailem istemese de yanında olacağını belirttim. Bir kaç ay geçti ama gün geçtikçe soğuyor gibiydi, başta konuştuğumuz şartların çoğunu artık takmıyor gibiydi ve gün geldi tekrar bıraktı beni bir sebeple ve bu defa bitirdiğini kendi annesine de söyledi. Bunun üzerine ailemden kimsenin razı olmadığından ve benim böyle bir ilişkiyi istemem durumunda bütün ailemin karşımda duracağı bilinciyle bu kıza bütün hayatımı emanet edemedim ve ailemin bulduğu biriyle görüşüp içim ısındıktan sonra nişan yaptım. şu an öyle anlar oluyor ki eski sevdiğim kızı deliler gibi özlüyorum. O da pişman oldu böyle yaptığı için geri dönmemi istiyor , ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık tecrübeli olan varsa aramızda yardımcı olurlarsa.

Nişanlandım ama eski sevdiğime dönmek geliyor içimden?