Evli bir adamla evlenmeden önce düşünecekti, ben çok ağladım, o gelince evin bütün işini ona yaptırmak haksızlık mı? Zaten kocam acıdığı için aldı onu
23 gü
Evli bir adamla evlenmeden önce düşünecekti, ben çok ağladım, o gelince evin bütün işini ona yaptırmak haksızlık mı? Zaten kocam acıdığı için aldı onu
Cevap
27Cevap
Yoo o zaten bunu kabul edip gelmiştir... istemezse gider boş ver... kocanda çok merhametliymiş.😆
Bence bu şekilde yapma ikinci eş olmak zorunda kalmış olabilir hiç kimse başka birinin yuvasının üzerine yuva kurmak için gelmez
Bu sorular hep oglen kusaklarindan geliyor demi akliniza 😅
Onlar da gerçek hayat
Yaptığınız aleni suç la. Kocanın yaptığı da suç şikayet etse içerden çıkamazsınız
Neden ben getirmedim o getirdi metresini
Hizmetçi gibi kullandığın için. Ayrıca ortada nikah yok kadın zorla beni eve kapattı karısıyla birlikte eziyet ettiler şunu bunu dese ne diyeceksiniz
Kadın Suriyeli sahipsizdi kocam da imam nikahı kıydı başta öyle anlaşmışlar asıl eziyeti ben gördüm o dayak bile yemedi
Hizmetçi gibi kullanmıyorum sadece benim yerime o iş yapiyor
İmam nikahının resmiyette hiçbir şekilde geçerliliği yok.
Yakında müge anliya çıkarsınız 😂
burada mağdur benim
O iş ona bakmıyor işte. O kadında şu an resmiyette hiçbir şey yok. Kocanın sana yaptığını elin kadınından çıkaramazsın. Git kocandan al intikamıni onun suçu ne
Ben boşanmak çok istedim izin vermedi dövdü hem hangi kadın eşini paylaşmak ister
İstemez haklısın ama bu şekilde de olmaz
Nerde yaşıyorsunuz siz be kaldı mı böyle şeyler
Peki kocan onunla cinsel ilişki yaşıyor mu yoksa gerçekten sadece acıdığı için mi evlendi
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste
Sıkıntı olmasın sonra
Onlar benim ahımı aldı
Sonrada sen onunkini alıp ödeşme sonra.
Ben bir şey yapmiyorum kendi evinin işini yapıyor
Hizmetçi olarak kullanıyorum diyince, ister istemez bi eziyet ediyormuş gibi okundu 😅
Nerden bulmuş suriyi ya
Bu arada yatakta çok iyilermişşşş
anlaşmaya bağlı... aklımda harika fanteziler oldu bir anda.
Kimin koynuna giriyor
Artık benim
Çıtır varken neden sana gelsin yalan söyleme bari ya
Çıtır olan benim ben çok erken evlendim ve ilk evliliğim kumamın ikinci evliliği
Çıtır karısı olan neden kuma getirsin
28 yaşındayım 10 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var kocamla kavga ediyorduk hem ev işi yapmayı da sevmiyordum getirdi kumam benden 2 yaş büyük ama 40 duruyor
Yaşlı karısı olan mı getiriyor
Adam koynuna girmezse kadın gider sürekli senin koynuna girmez
Ben istemiyordum ilk başta kocam döverek elde ediyordu
Sen kocanı aldatsan ne yapar seni
Gebertir
Tek sıkıntı hizmetçi olarak kulanmanızmı
Kumam suriyeli kocamla aramız kötü diye inadına getirdi ben çok ağladım çok dayak yedim
Birazda o çeksin
Midenizi sıkım ank ilkel uruspu çuçukları
Hayal dünyasında yaşayan bir adet garı
Nasıl fantaziniz var böyle 😀
Ailen hiç mi yanında durmadı
Durmadı
Olan sana olmuş
Çok gücüme gidiyor
Kadın nasıl güzel mi
Yok dul koca karı
Ben daha güzelim
Kocan ne diye aldı ki
Beni kıskandırmak için
Kocan da hiç adam değilmiş
Aynen
Ne eziyetlerini gördüm bilsem
Vuruş oluyor mu aralarında
Hamile
Kocana helal olsun
Neden?
2 kadını kapatmış eve istediğine yapıştırıp geçiyor
O ne biçim laf dilüne hakim ol
gerçekler acıdır tatlım
Seni açıldığı için evde tutuyor olmasın.
Acısıyda gitmek istediğim zaman engel olup dövmezdi
Acısaydı
Sende dayak yedim diye mutlu oldun. Üzerine kadin getiriyor, sen gidiyorsun diye dayak yiyorsun ama sen hala bu durumdan memnunsun beni sevdiği için dövdü diye
Memnun değilim çektiğim sıkıntıyı söylüyorum
Sıkıntı falan söylemiyorsun takmissin gözüne pembe bir gözlük yaşadığın şeyleri sineye çekmek için kendince bahaneler üretmeye çalışıyorsun. Üzerine kadin gelmiş bundan daha ötesi mi var sen diyorsun ki onu hizmetçi gibi kullanıyoruz, ona iş yaptırıyoruz. Bir fiske bile direkt boşanma sebebiyken dayak yiyorsun beni seviyor yollamamak için dövdü.
Sabah ssbah nerden gdliyo aklınıza aq
Gerçek bu
Acıdığı içinse koynunda yatmasın o zaman
Merak ettim yaa özel de sohbet edebilir miyiz
Onla yatıyor mu
Hamile şu an
Kuma mi getirdi cidden
Evet
Nereli kocan
tanıdık bir senaryo dizide izlemiştim
Cnselik var mı
Kuma mı getirir nals izin verdin
Geceleri de kadınla oluyor mu
arada grup takılın
Sende kabul ettinmi
Kullanın
Şaka mı
yatagı paylasiyor musunuz
Doğu kökenli misiniz
Ayıp ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu karmaşık durumun ne kadar zorlayıcı olduğunu tahmin edebiliyorum canım. Yüreğindeki acı ve öfke çok anlaşılır. 😔 Ancak unutma ki her bireyin saygı görmeye ve insan onuruna yakışır bir muameleye hakkı var. Birini hizmetçi gibi kullanmak uzun vadede ne sana ne de ona huzur getirmez. ⚖️ Belki birlikte ortak bir zemin bulabilirsiniz. Hayat bazen zor denklemler sunar. 🫂✨