Kocama kötü olan trileçeyi ikram etmek günah mı, böylesine lokma vermek haram sayılır mı?

Trileçe yaptım bu defa karameli fazla kavurdum sanırım acı gibi olmuş. Kocam eve geldi 300,400 neye harcadın dedi tatlı için malzeme almıştım.

Söyledim.

Neyse yedi işte bunu asla biri yemez ağır gelir dedi karameli sorunlu dedi. Kalktı gidip odayı temizledi. ben de ışığı açık bıraktım diğer odaya namaz kılamaya gittim bana dedi gidiyorsunuz arkanızdan ışığı da kapatın falan dedi. Orada kılacaktım dedim hareketine kılıf uydurma dedi ben de Allah seni ıslah etsin dedim.

İşte tatlısı kötü olmuş morali bozuk dedi sonra yemezsin olur biter dedim o da bir daha da böyle saçma şeylere 500 to harcama. Ben kartı çocuğa meyve suyu simit al diye veriyorum dedi. Sonra gitti ben namaz kılarken işte sic. Sam bundan lezzetli olur s. K gibi olmuş. Dışarda da buna para vermem evde de bir daha yapma vs diyordu. Çocuk söylendiğini duyunca kapısını kapatıp TV izledi ben kılıp kalkınca susup uzanmıştı kocam.

Güncellemeler
3 ay
Çocuk seviyor diye yaptım.
Oda sevmedi acimsi tat olmuş diye. Ama kocam durdu bı anda patladı
Kocama kötü olan trileçeyi ikram etmek günah mı, böylesine lokma vermek haram sayılır mı?