Trileçe yaptım bu defa karameli fazla kavurdum sanırım acı gibi olmuş. Kocam eve geldi 300,400 neye harcadın dedi tatlı için malzeme almıştım.
Söyledim.
Neyse yedi işte bunu asla biri yemez ağır gelir dedi karameli sorunlu dedi. Kalktı gidip odayı temizledi. ben de ışığı açık bıraktım diğer odaya namaz kılamaya gittim bana dedi gidiyorsunuz arkanızdan ışığı da kapatın falan dedi. Orada kılacaktım dedim hareketine kılıf uydurma dedi ben de Allah seni ıslah etsin dedim.
İşte tatlısı kötü olmuş morali bozuk dedi sonra yemezsin olur biter dedim o da bir daha da böyle saçma şeylere 500 to harcama. Ben kartı çocuğa meyve suyu simit al diye veriyorum dedi. Sonra gitti ben namaz kılarken işte sic. Sam bundan lezzetli olur s. K gibi olmuş. Dışarda da buna para vermem evde de bir daha yapma vs diyordu. Çocuk söylendiğini duyunca kapısını kapatıp TV izledi ben kılıp kalkınca susup uzanmıştı kocam.
Oda sevmedi acimsi tat olmuş diye. Ama kocam durdu bı anda patladı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer