25 gü

Annemle kavga ettim ve bana saldırdı artık ona saygım kalmadı ne yapmalıyım?

Ben 23 yaşındayım, annem 42 yaşında. Annem aklında kuran, ona göre cevap veren biri, beni kalıplarıyla yargılıyor sürekli. Ben şu an sınava hazırlanıyorum, çalışmıyorum, ondan spor salonu istemiştim, 3 aylık üyelik. Dedi ki işte 2 sene önce 2 hafta gittin, daha gitmedin vs. Sonra ise sen yiyorsun diye bedelini ben mi ödeyeceğim dedi (yemekten değil, ilaçlardan kilo aldım). Ona çok kırıldım dediğine. Sonra işte geldi, bugün tartışma çıkardı, neymiş spora yazdırmadı diye böyle davranmışım vs, soğuk yapmışım falan. Benim de tahammülüm kalmadı, kriz geçirdim, ağladım vs. Sonra yüzüme saldırdı, çizikler oldu, başıma vurdu vs. Daha özel konular var ama detayı burada veremem. Ben de ona dursun diye saçından tuttum, ittim. Gelmiş, karşılık mı veriyorsun dedi ama durmasa beni öldürecekti. Kardeşim araya girdi. Şimdi de teyzemin evinde bir süre sınava hazırlanmayı, kalmayı düşünüyorum. Annem de böyle durumlarda 1-2 ay konuşmaya biri, hatta tartışma çıktığında sürekli trip atar. Ben artık sıkıldım, ne yapmalıyım?

Annemle kavga ettim ve bana saldırdı artık ona saygım kalmadı ne yapmalıyım?