Sevgilimin Annesi beni isdemiyor küfür ve hakaret etdi simdi ne yapmaliyim?

Merhaba ben 27 sevgilim 28 yasinda 1.5 senelik bir iliskimiz var daha öncede bi kavgdan sonra ayrildik sevgilimle ama yine barismisdik ondan berli annesi önceden beni cok seviyordu ama son olaydan sonra aramiz sogukdu ve konusmuyordu. Bir aksam sevgilimle yemek yemeye gidecekdik tam anlasdimiz saatde telefonu kapaliydi bende evlerine sürdüm ablasini aradim söylesene kardesine telefona baksin diye. Ben evlerine geldimde sevgilim pencerdeydi be bana bekle geliyorum dedi bende birazda gergindim zatem telefonun niye kapali lan diye biraz sert tavirla soru sordum oda uyumusum kusura bakma iniyorum hemen dedin bende öffff diyerek arabama gitdim beklemeye basladim. Bunun üzerine annesi cama cikdi ve defol git s... kdir git diye bagirmaya basladi. Ilk basda üzerime alinmadim ama sonra bende insan dayanamayip indim arbada sordum ne oluyor ben ne yapdim diye ama kadin kafayi yemisdi sonra gelen küfürler anneme babama aklinizi durur hic demeyim kizimi görmicen diye tutdurdu ve biz kavga etmeye basladik. Bu esnada babasida eve döndü ve kapida bana saldirdi yakami topladi allaha sükür bisey olmadi ve ben gitdim. Bundan 1 gün sonra ben yine özür dilemek icin gitdim ama yine ayni sekilde kovuldum anneden en agiri ger defasinda babama hakaret etmesi ki babam hasda ve tekerlekli sandalede yürüme engelli birisi. Neyse yine döndüm ve 3 gün sonra sevgilimle konusmak ici anlasmisdik sabah bulusduk bu bi saat konusma iyi giderken birden yine tartismaya döndü ben barismak isdedim o ise hayir bizim sinirimiz gecsin öyle barisa biliriz Şu an olmaz diye inat etdi ve yine kapida anne duydu ve geldi. Dahada sinirliydi ve bukez hakaretdr kalmadi ve babama agir bir küfür etdi ve ondan sonra artik benimde agzima gelen gitdi maalesef ki yine sevgilimle olan bi olay degildi aslinda annesi ateşe benzin dökdü. Şu an ayriyiz ve bit hafta oldu ama ben onu cok özlüyorum bana diyorki artik dönemem yapilmicak seyler yapdin annem senin yüzünden agladi ve ben annemi karsima alamam diyor. Simdi sizde ne yapayim?

Sevgilimin Annesi beni isdemiyor küfür ve hakaret etdi simdi ne yapmaliyim?