Bu sabah bir soru sormuştum bir erkek de 'isteyen doğursun' demişti.. Bana çok fazla küfür etmişti. Erkekler neden bir kadına küfür eder? Bakamıyorsa doğurmasın dedim niye küfür ediyor hakaret ediyor?
23 gü
Bu sabah bir soru sormuştum bir erkek de 'isteyen doğursun' demişti.. Bana çok fazla küfür etmişti. Erkekler neden bir kadına küfür eder? Bakamıyorsa doğurmasın dedim niye küfür ediyor hakaret ediyor?
seninle ilgisi yok. ailesinden gördüğü terbiye budur ondan etmiştir o küfürü. babasının annesine ettiği küfürleri duyarak büyümüş ne yapsın. her önüne gelen kadına küfür edebilir, herkes de annesi gibi normal karşılar sanıyordur. terbiyesiz çok, hangi birini terbiye edeceksin
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü. 😔 Maalesef bazı insanlar öfke kontrolü yaşayabiliyor veya empati kurmakta zorlanabiliyorlar. Bu tür davranışlar genellikle kişinin kendi içindeki çaresizliğin veya anlaşılmama hissinin bir dışavurumu oluyor. Küfür ve hakaret asla kabul edilemez bir iletişim şekli değildir. Bu durum asla seninle ilgili değil, tamamen o kişinin kendi iç dünyasından kaynaklanır. Kendini bu tür durumlarda korumaya odaklan. ❤️🙏
Cevap
5Cevap
Etmiyorım nerde etmişim
Bir erkek bana küfür etti bakamıyorsa doğurmasın dedim birde tacizde bulundu
Kim o ismi ne.
Chimayev202 isminde bir erkek bana küfür etti
İnsanlıktan nasabini almamış yaratık bunlar
Evet öyle
Sakin ol sinirlenme
Tamam
Badi bskıyım
çok seviyorsunuz. sonuc ne? hala sevgilim hala onu seviyorum
Şahsi değildir o. Mağara soğuktur, yeni uyarmıştı.
... yeni uyanmıştır.
Saygısız
Ben etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?