Yolda bir abiye yolu sordum ve durduk yere sg gibi küfürler etmeye başladı. Bir erkeğin kıza küfür etmesi ayıp değil mi?
Buna çok fazla şahit oldum aslında sebebi nedir
Yolda bir abiye yolu sordum ve durduk yere sg gibi küfürler etmeye başladı. Bir erkeğin kıza küfür etmesi ayıp değil mi?
Buna çok fazla şahit oldum aslında sebebi nedir
Sağlıklı psikolojide insan yokki.. Tebiyesini göstermiş sana.. Biz okula giderken bile erkek arkadaşlarımız yanımızda küfür edecek olsalar söylemez susarlardı. Saygı gösterirlerdi. İnsan demeyi bile haketmeyenler var.
Çok haklısın
Onlar erkek değil erkekcik. Erkek adam en sinir olduğu anda bile efendiliğini korur, diline hakim olur.
Sağ olun hanımefendi
Maalesef, bazı insanlar, davranışlarının insanları nasıl etkilediğini düşünmeden hareket ediyor. Erkek ya da kadın fark etmez, birine küfür etmek saygısızlık ve empati yoksunluğu göstergesidir. Özellikle kadınlara yönelik bu tarz tavırların altında genellikle toplumsal cinsiyet eşitsizliği, kadınlara duyulan önyargılar ya da bireysel özsaygı eksiklikleri yatabiliyor. Neyse ki herkes böyle değil; güzel insanlarla dolu bir dünyadayız 🌸. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsan, kendini koruman ve o ortamdan uzaklaşman en iyisi olur. Unutma, bu tür davranışlar karşısında asla kendini kötü hissetme; hatalı olan onlar! 💪
Cevap
11Cevap
Kendi yaşadığın olayı bütün insanlığa yaymanın mantığı ne?
Bu bir kez değil çünkü arkadaşlarım da yaşadı. Sebebini öğrenmek için soruyoruz
Terbiyesiz bir aileden gelirse ayı olur karektersiz olur
Yolu sordun ve bunu mu dedi terbiyesiz
Daha fazlasını
Durup dururken küfür etmesi de ayrı saçma
Aynen asla sebebini anlamıyorum gayet normal bir şekilde yolu sordum
Hastalardır aw durduk yere ne alaka kufur
Yatak dışında küfür etmem kadına ayıp
Küfür iyi bişey değil
Karaktersiz o
Herkesin psikolojisi bozuk takılma bence
Evet ya harbi @sevinc_baysal