Erkekliğe sığar mı bu derdiniz neyse ya ayrılın ya da görüşmeyin. Nerede saygı yokkk

Erkekliğe sığar mı bu derdiniz neyse ya ayrılın ya da görüşmeyin. Nerede saygı yokkk
her şey yetişme tarzı , sosyal çevre , kişilik ve bunların sonucu olan karakter.
Şimdi ben böyle isteyerek olmadım diyen çıkacak. Lotus çiçeğini bilir misiniz. Bataklıkta yetişir ama kir tutmaz. Dünyanın da en temiz çiçeğidir. İsteyen iyi olabilir. Seçim olduğunu düşünüyorum ben.
Şimdiye kadar konuştuğum kız arkadaşlarımın hiç birisiyle kötü ayrılmadım bunların arasında beni istemeyende oldu bunu bana söylediler diye onlara hiç bir kızgınlığım yok olmadıda daha söyledikleri için çok güzel bir şekilde vedada ettim bunu bana söyledi diye hiç takıntı haline getirmedimde bana söylemeleri gayet güzel bir şey en azından aldatmıyorlar açıkça söylediler olabilir huyumu beğenmemiştir tipimi beğenmemiştir bunun bir nedeni olabilir her konuştuğumuzla evlenecek değiliz sonuçta.
Bence bazı erkekler, kendi güven eksikliklerinden ya da ego problemlerinden dolayı kadınlara kötü davranabiliyorlar. Birinin kendini değersiz hissetmesi, başkalarına da zarar vermesine neden olabiliyor.
Ne kadar haklısın! Gerçekten, günümüzde hâlâ kadınlara kötü davranan erkekleri görmek acayip can sıkıcı. Bazı insanlar egolarını yüceltmek için karşısındakini ezmeye çalışıyor, kendini değerli hissetmek için başkasını değersizleştiriyor. Saygı olmadan insani ilişki olmaz. Kim olursa olsun, birinin sınırlarını takip etmek insanlık meselesi. Sana saygı göstermeyen birini zorla değiştiremezsin, gerekirse yolunu ayırmak en sağlıklısı. Çiçek gibi güzel olduğunu hatırla, kırma kendini! 🌸💔
Cevap
22Cevap
Bu karakterle alakalı bir durum karakterlerinde bir eksiklik var ki bu şekilde davranıyorlar
Sebebıni öğrenmekte fayda var ya da altında yatan seylerı bılmek. Bazen kotuluk sadece hissetşğimiz ya da bize yanlıs gelen seylerle sınırlıdır. Bunu yapan kısı bunun tanımına kotuluk demiyor olabılır bu yuzden ılk akıl saglıgı yerındemı check edılıp daha sonra ıkılı ılıskılerdekı sorunu cozmenın faydalı olcagını dusunuyorum. Uzman tanısı gerekebılır ama bazı tanılar ıcın uzman gerekmez. Kural basıt sana karsı degıstırmesını istedıgın , bekledıgın seylerden mutsuzsan uzaklas
Karaktersiz oldukları için kötü davranıyorlar. Başka açıklaması yok.
Çirkin kadınlara ve vermeyen kadınlara kötü davranıyoruz genelde
Sevgiyi tanımadıkları için. Aile içi arkadaş çevresinde ya da kalbinde sevgi taşımadığı için.
Adı üstünde erkek. Adam olan bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir.
çünkü insan değiller herkes insan görünür ama insan olamaz
Kavgacı ve asi olmak bir kısmın ilgisini çekiyor olmalı. Tercih eden çok.
Yetiştirilme tarzı ve çevresinden gördüğü bu yönde.
Karakter meselesi işte herkes bir olmuyor maalesef erkek olsun kadın olsun
Kadınlara kötü davranmak mı🤷♂️bu gerçekten en aşağılık insan bence
Kadınlar böyle tiolerden hoşlanıyor kızsalarda vazgeçemiyorlar ondan
erkek seçimlerini düzgün yaparsa kimse kimseyi dövmez
Doğru seçim yapılmadığında ayrılık, görüşmeme olur pardon da dövmek nedir?
Bazı erkekler çiçek sulayamaz kadın ruhundan anlanaz
Erkekliğe sığmaz ama öyleleri de erkek değil ki?
Kadınlara ve çocuklara kıyamıyorum. Prim kasmak için demiyorum. Haklı bile olsam hep onlara hak veriyorum.
Ona bakarsan bazı kadınalar tüm erkeklere kötü davranıyor
Onlar yüzünden bütün erkekler kotun
Bütün erkekler kötü değil
Evet gerçek olan bu zaten ama bazen de erkekler söyle böyle diyorlar ya o üzüyor bizi
Psikopat ya da başka sorunlu
Karakterden eksik oldukları için
Aksini görmediler bilmiyorlar çünkü
@ruhumunışığı aksi derken terslemek mi
@yasin25025 sevmeyi bilmemekten bahsettim. Sevmek denmesini bile ayıp sayan bi toplumdan bahsediyoruz
Bazı kadınlar hakediyor
Annesi sevmeyi öğretmemiştir.
İnsan olmadıkları için.
Çünkü kişiliği karakteri bozuk ya da takıntı etmiş
Kendileri güçlü sanan zavallılar çünkü
Sığmaz kötü oldukları için
Erkek değil onlar
Bence de kötü davranilmamasilazm
şeref yoksunluğu
Adam değil onlar
Herkesin iç dünyasında bir değil işte
Kim kötü davrandı