Güncellemeler
25 gü
Çok zor keşke erkek olsaydim
Güncellemeler
25 gü
Üç keredir yaptığım güncellemeyi kaldırıyorlar sebebide erkekler ve zorlarina gidiyor
İstediğiniz kadar kaldırın soruyuda kaldırın tekrar açarım ayni soruyu sorarım
Türkiye bir kadın mezarlığı elini attığın yerde bir kadının mezarı var hergun kadınları katlediyorlar ataerkil düzenin kadın cinayetinin ve tecavuzlerin bu denli fazla olduğu bir ülkede erkekler hala neden ağlıyor toplum sizden yana fiziki olarak siz guclusunuz amacınız ne burada kendinizi acindiriyorsunuz çocuğu bile kadınlar doğur
İstediğiniz kadar kaldırın soruyuda kaldırın tekrar açarım ayni soruyu sorarım
Türkiye bir kadın mezarlığı elini attığın yerde bir kadının mezarı var hergun kadınları katlediyorlar ataerkil düzenin kadın cinayetinin ve tecavuzlerin bu denli fazla olduğu bir ülkede erkekler hala neden ağlıyor toplum sizden yana fiziki olarak siz guclusunuz amacınız ne burada kendinizi acindiriyorsunuz çocuğu bile kadınlar doğur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Asıl erkek olmak zor. Sizin ön yargılarınız, herkesı aynı kefeye koymalarınız yuzunden bız sıkıntı yasıyoruz
Erkek olmanın da kendi icinde zorlukları var elbetteki
suyunuzu kendiniz doldurmanız falan mı
Alakası yok
Sen beyin yapısı olarak erkeklere benzemişsin zaten. Sen erkek ol. Onlardan bir farkın yok zihinsel olarak
Sebep
Erkek olmayı istemek, onları olumlu görmektir. Madem erkeklere karşısın, neden erkek olmak istiyorsun. Biz kadın olarak üstünüz zaten
Bu ülkede erkek olmak demek kafana göre yaşamak toplumsal baskı olmaması giyim kusamina laf edilmemesi ve son derece özgür olmak demek ayrıca fiziki olarak güçlü olduğun içinde hiçbir kadın sana tecavüz edemez seni asip kesip parçalara ayırıp denize atamaz yakamaz yazıklar olsun senden utandım Şu an
Kes be Allahın erkek özentisi. Erkek olmak isteyen bir kadına acırım sadece. Zavallı seni
Allah (C. C.) şahit kadınım ama senin ne olduğun belli :)
Ben anlamıyorum devamlı kadın olmak zor deniyor sanki erkek olmak acayip kolaymış gibi, bir kadın elini sallasa 100 tane partner bulabiliyor iken erkek 40 takla atmak zorunda kalıyor ki kendi liginin çok altındaki kadınlar bile sanki seçkin gibi davranıyor, kadın olmak asıl kolay bu dönemde. İffetini kenara atan kadın zengin bencil bir hayatı rahatça sürüyor. Onlyfans vb.. sistemler sağolsun.
Erkeklerin ben amminahh
Erkek olmak kolay mı deliliğe vuruyolar bu ekonomide hayatta kalmak zor sen hiç cocugum aç diye agladnmı
Doğurma çocuk yapma çözümü var bu ekonomide çocuk yapıp ağlarsan oh olsun sana
Yapmşssan 10 yasındada olsa cocuk cocuktur
İşte şu ekonomiyi toplumu şartları gördüğün halde çocuk yapıyorsan beter ol diyorum bende sana
10 sene önce aynımıydı
Büyük konuşuyosun kesin başına gelcek
Ayağını yorgana göre uzat ben asla yanlış bir şey demiyorum maddi ve manevi bir çocuğa bakacak onun dört başını mamur edecek durumda değilsen çocuk yapma yapma. türkiyede büyük bir bilinçsizlik ve slaklik var çocuk evin bereketidir diyip hem maddi hem manevi hem psikolojik olarak çocuk bakıp büyütmeye el verisli olmayan kişiler anne baba oluyor sonra bunun sıkıntısını bir ömür mutsuzlukla o evlatlar çekiyor
Ne oldum demiycen ne olucam diycen dünya kadar paran olsan da aç açık kalabilirsin Allah bilir orasını
Göz göre göre batanlara diyecek söz yok zaten
Hayır onun yerine uckurunu tutup çocuk yapmiycan bu kadar basit her şey insanın seçimlerine bağlı. ucer dörder çocuk doğurma işini en çok fakirler yapıyor zenginlerin en fazla iki çocuğu olurken asgari ucretli bir aile beş çocuk yapıyor ondan sonra gecinemiyoruz niye o kadar çocuğu yaparken seni zorladılar mi
Evlende seni de görelim
O yüzden evlenmiyorum çünkü ben çocuk bakamam. benim kendim önceliğim
Yalnız öl o zaman yaşlandıpınında 1 yudum su verecek insan bulabilecekmsn yanında
Sırf yalnız ölmiyim diye başıma yok yere dert mi alayım keşke hepiniz bu bilinçte olsaydiniz
Kendini akıllı zannedenlerin çoğu akıllı değildir akıllı insan kendinden emin olmaz
Akıllı olanlarda hayvanlar gibi yavrulayim doğru düzgün yetistiremeyip toplumun başına bela edenler
Ne demişler cahile laf anlatanaca deveheye hendek atlat
Taaaabi caniiiimğmmm
Ah be kızçem
Napim abla senin gibi doğurup doğurup rezil mi olayım bekarligimi kiskandin herhald
Ne biliyosun cocugum oldugunu ya da evli olduğumu
Bilinçli biri gibi konuşmuyorsun sanki çocuk yapmış pişman olmuş veya olacak biri gibi konusuyorsun
İyi öyleyse müneccim kardeşim
Kadın olduğunu kanıtla
Ebeni getir buraya
Kanıtla
Ebeni getir
Kadın olduğunu kanıtla
İnsan olmak zor genel itibariyle
Bir zorluğunu görmedik
Şeriat olmadığı için..
her şey zor bir de eşcinsel olunca
Yaşamak zor
Gözleriyle soyan cok