Bir yetişkin kadın, nasıl giyineceğine kendi karar vermelidir. Eşin söz hakkı olabilir ancak ona giyinme onu yapma etme diyerek son kararı verme hakkına sahip değildir.
Sizce?
Sizce?
Bak senin için çok daha kolayı var mesela kimse hayatına karışsın istemiyor musun evlenmezsin kardeşim veya hayatına kimseyi almazsın doya doya istediğini giyersin böylece kimsede de sana dışarıdan karışamaz. Ama evleniyorsan, hayatına birisini alıyorsan bazı sorumlulukları da hem sen hem de karşı taraf yükleniyor demektir çok zor gelen ilişkiye başlamamalı ki böyle dertleri, sorumlulukları olmasın.
Sütyen donla dolanmıyoruz kardeş. Neden kasıyor erkekler bu kadar?
Ne alaka ya? Her yerde kendin gibileri mi var sandın bi de evlenme diyor xkwlfpc sana soracaktı insanlar da. Ben de ne diyo diyorum boş yapmışsın. Hayatına girecek kadına yazık. Bazı davarlar var pantolonun icadından haberi yok onu bile giydirmiyor herhalde herkesi gecelikle geziyo sanıyosunuz. Bunların hiçbirisi normal değil. Açık kadına ağzının suyu akana kadar bakıyor sevgili oluyor sonra da kapanmasını istiyor, e o zaman git kapalı kadın bul mesela? Benim için bile bi konuştuğum kişi bana gayet mütevazı görünen haliyle ben sana karışmam deyip sonra arkamdam neyse ya evlenince kapanırsın muamelesi çekti clsöflc pardon? İslam dininin baş neferi kendisi de onun için mi kapanıcak insan?
@numbnessne_ Birincisi cahil kardeşim burada mevzu aşırıya kaçılan durumlara müdahale etmek ve eleştirilen şeyler de giyime asla karışamazsın noktasına bir eleştiri yani uzun uzunda saçma sapan önyargıyla yazmışsın. Boş konuşmaya gerek yok şu soruya cevap ver senin hayatındaki insanın senin hayatında bazı durumlarda söz hakkı olmayacak mı mesela sen açık giyinen birisi değilsin seninle böyle tanıştı böyle kabul etti ama sonra sen giyim kuşam tarzını değiştirdin ve çok açık giyinmeye başladın ee hayatındaki erkek süs bitkisi olup hiç ses etmeyecek mi? Önce söyleneni anla sonra millete yorum yap yani en nefret ettiğim insan tipi ya saçma sapan şeylere yorup cımbızla cümle çekme derdinde.
Soru sahibi arkadaş sen güzelce yazmışsın sana cevap vereyim hemen mesela sen o şekilde dolanmıyorsundur ama dolanan çok yani normal giyinene karışmak zaten yanlış. Bir de şöyle düşün bazıları tanıştıktan sonraki giyim kuşamını değiştiriyor yani tanıdığın haliyle kalmıyor şu örneği düşün kızla tanıştın tesettürlü mesela değil mi diyor ki ben açılacağım tamam açılabilir kendi fikridir ama bazıları öyle bir açılıyor ki hani açılma demek az kalır şimdi bu durumda hayatındaki erkeğin sence söz hakkı olmayacak mı
Öfff hoşt be mağaradan kalkıp gelememiş primat. Anca kendin bi bo* biliyosun. Laf anlatan da kabahat. Git seni bulacak bi malı. Iyy erkeğin her bo*a atlayanı makbul değildir zaten. Maşallah her haltın içindesiniz
@numbnessne_ Klasik cevap veremeyip ağlayan, hakaret eden bir zavallısın yani senin zeka seviyelerindeki insanlarda sıkça görülen bir şey o yüzden şaşırmadım seni ciddiye almıyorum çocuk başka yerde ağla hadi.
Ben uçuk düzeydeki giyimler hakkında size katılıyorum bazıları açık değil direkt çıplar, ancak şort, crop, elbise tarzı şeyleri de aşamamış olmalarına şaşırıyorum bazı erkeklerin..
Sevdiğim çocuk, uç düzeyde açık giyinmememe rağmen, basit bir azıcık belin göründüğü croba bile laf edecek biri diye sevgili olamıyoruz. Ben anlam veremiyorum yazın sıcağında ideal boyutta bir şortun kime ne zararı olabilir?
Senin söylediğinde bir problem yok zaten ve seni öyle tanıyıp sonradan değiştirmeye çalışıyorsa bu elbette yanlış. Ha sen tanıdığı halinden farklı bir tarza bürünmüşsen ona bir şey diyemem o durumda. Bence karşına al doğrudan net şekilde konuş ve konuşurken de ne düşünüyorsan beklentin neyse söyle eğer iki taraf için de uygun değilse herkes kendi yoluna gider çünkü nihayetinde ne o seni çok farklı birisi olmaya zorlayabilir ne de sen onun prensiplerini değiştirmeye zorlayabilirsin.
Haklısın, beni bu şekilde beğendi bu halimle beni sevdi ama ısrarla giyimimi daha kapalı hale getirmeye çalışıyor. Ben de tavrımı sınırımı net koydum açıkça belirttim
Sen doğrusunu yapmışsın o halde yani burada hatalı olan o. Böyle beğenip sonra karşısındakini saçma sapan değiştirme çabasına bende karşıyım, o zaman kendine uygun birisini bulacaksın en başta.
Hakkında hayırlısı olsun, ben görevde olacağım için birkaç ay giremem muhtemelen dondururum hesabımı sana da hayırlısını diliyorum şimdiden
Nerede ne gitmeniz gerektiğini asla bilmiyorsunuz da ondan. Dekolte adı altında çıplaklığı kabul etmiyorum.
Karışmam, sunarım. Kabul se okay değilse kapı oradadır. Sevgilim olmadan bu konuları konuşurum sonradan değiştiremez
Kadın erkeğe bu hakkı verirse erkek her b*ku yapma hakkı görürmüş kendinde. Öyle erkeğe sektörü çekeceksin, koyacaksın kapının önüne. Saygısız olan saygısızla bulsun birbirini.
Canım, bu durum çoğu zaman erkeğin kendi içindeki güvensizliklerden veya toplumun getirdiği kalıp yargılardan kaynaklanıyor olabilir. 😔 Bazen, sevdiği kadını "koruma" içgüdüsüyle bu tarz bir kontrol eğilimi gösterebiliyorlar. Oysa sağlıklı bir ilişkide en önemlisi karşılıklı güven ve bireysel özgürlüktür. Senin hissettiklerin çok doğal. Kendi kararlarını alma hakkın en doğal hakkın. 💖 Bu konuda açıkça konuşmak çok önemli.
Cevap
24Cevap
bunu bilerek evlendiyse karışamaz. sonradan değiştiyse de uyarmak hakkıdır eşi sonuçta kıskanıp rahatsız olabilir.
Kıskançlıktan dolayı oluyor gadası
Kendini onun sahibi falan sanio o zaman gt kapalı birini bul nie degstrmeye calision gtune tekmeyi vurunca da zirlio
Özgüvensiz insanlar genel olarak bence. Sonuçta ben seni böyle görmüşüm böyle beğenmişim
Yani tutup donla gezmediği sürece fazla karışılması doğru değil bence de
Boş yapmayın madem o kadar özgürlüğünüze düşkünsünüz evlenmeyin, manita yapmayın ortalık g*vat kaynıyor sayenizde.
Gav atlık kadının giyimine saygı duymak mı?
Hayır gav atlık kadınının "özgürlük" , "ben kendim için giyiniyorum" , "amacım ilgi çekmek değil " gibi palavralarla dötü başı açık ortalıkta gezmesine ve %90 ı abazalardan oluşan bir ülkede bunlara 31 malzemesi olmasına izin vermektir.
Şort mu crop mu açık giyinmek?
Dediğim gibi herkes istediği gibi giyinmekte özgür benim kadınım hariç. O kadar özgürlük meraklısıysa kendini vücudunu sergilemeyi teşhir etmeyi seviyorsa buna yalnız da devam edebilir ben mağaramda mutluyum.
😂😂
Saçma sapan konusmayız çıplaklık özgğrlükse sizin kafanıza göre bizde çıkarıp sallaya sallaya gezelim o zaman demeyecekmisiniz oranı buranı nıye mıllete gösterıyorsun dıye
Kuzum kuşta kalmada absürt giyinmeyi hoş bulmuyorum. Meme uclarını kapatıp gerisini açacak. Mini eteğin minisini giyecek. Sadece göğüsleri kapatan crop giyecek 🤣 yoköyle dünya.
Kesinlikle oyle yetiskin bir kadin zaten nasıl giyinecegini bilir karismak yersiz
Mesut sen adamsın mesut
Sende kadinin dibisin 🤭☺️😃
Bana göre sahiptir, karışıyorsa rahatsız olacağı bir şey var demekki
Kapalı kadınla olsun o zaman değiştirmesin kimse kimseyi
Aşırı süper mini ise ikaz edilir sadece. 👍 değiştiriyorsa şayet o zaman sevgili ya da eş değiştirilir 👍😅
Zaten o kişi ile evlenmişsem ne nasıl giyinceğine o iyi bilir. Evlendikten sonra daha da açık kıyafetler giyerse karışırım o zaman.
Şorta neden laf eder ki bi adam
Tamam abla siz sadrazamin sol taşgisiniz zaten kimse karışamaz doğru
Katılıyorum
Süresiz nafaka da kalktı artık 😂
Ya aslında biraz saçma ama hani erkeler bakıyor diye kapalı giyinmesini tercih eder ama halbuki bilmiyorlarki erkeklerin bazıları tesetturlu kadınlara bile bakıyor
Kesinlikle katılıyorum sana karışamaz bana kimse
Saçamalama artık yaa. yaw he muyuz biz yanımızda eşimiz açık saçık giyinecek. Erkeğin belirlediği ölçüde istediğin model ve rengi giyersin bu kadar.
Erkeğin belirlediği ölçü? Hahahahah
Evlenince görürsün. G. vattla evlenmezsen tabi
güzel kardeşim değil kadınına saygı.
Saçamalama be. Başka erkeklere sunmak saygı mı oldu?
Sunmak derken?
Arkadaşım! Sen memelerin drkolteli bacaklarında mini etek varken kimsenin bakmadığını mı sanıyorsun. Memen açıksa mini eteğin varsa bütün erkekler sana bakıp iç geçiriyor. Gerçek bu. İster kabul edin ister etmeyin
Kardeşim, yazın ne giyelim mesela?
Uzun elbise giy meselaaa. Memelerin kapalı olsun. İnce kumaş giy. Bacakların açık olmasın. Kalçan belli olmasın
O kadar haklısın ki alnından öpüyorum kraliçe
Kuşum yorumlarda erkeklerin yazdıklarına bak delirirsin, hepsi kadın üzerinden kontrol kurmaya ve egosunu (sözde erkekliğini) beslemeye calısan ezikler :(
boş ver bi erkekle bu konuları tartışmak duvarla tartışmaktır
o hakkı kimse benden alamaz
Hemcinsime katılıyorum
Erkek alır
Iyi kicinizi acip gezin bizde bir se demiyelim oylemi
knkn ben karısıyorum fakat acıkcası bana seksi gozuksun diye gwegfwdf
şampiyon sakinleş 😅 kim kızdırdı seni
Aşık olduğum adamla aşamadığımız tek konu çünkü
hmmm 🤔 değiştirip seni , öteki kızlara mı bakacak 🤬 seni nasıl beğendiyse sen osun.. ayar oluyorum böyle şeylere
Aynen öyle, asıl beğendiği ben gibi kızlar ama işte...
İki yüzlüler
ayrıl... bn olsam sktr ederim.. istediği giyimde kuz bulsun gölge etmesin
Kapalı kızlar var çevresinde, ama onlar ben değillermiş... öyle diyor
boş yapıyor bnce 😒
Katılıyorum
arkandayımmmm 😤
Ben gibi kızla ciddi dusunmez mi?
yaa ne varmış sende !! sktrsn gitsin önüne bak sen
Karışmayan alagavat bulsun kendine
Kıskançlık çünkü
yani ama eş oda sonuçta
Önemli olan gubenmek bence
Bencede karismamali
Ben asla karışmam ,
Bence de öyle zaten okey değilse neden eşi
Kolayı var sevgili ve kocadan uzak duracaksın.
Bağnaz kocadan uzak duracağım*
Geniş koca nadir bulursun. Bence uzak dur, sende naked takıl 😁😁😁
Bazen bilmiyorlar
Neyi?
Maalesef
Ölçülü giyiniyorum ona rağmen çocuk bana ters diyor. Sktrsnn gitsin o zaman kafası kapalı biri bulsun
Çok uçuk düzeyde kısa olmayan bi şort mesela, hafif açık bir crop (sütyen gibi durmayan)
Ya bunlara bile okey olmaması çok garip. Ölçüsüz giyen biri de değilim ki
Ben gibi kızları beğeniyorlar, kapalı kadınlarla evleniyorlar sonra sıkılıyorlar , bastırdıkları heyecan bi gün patlıyo ve ben gibilerle aldatıyolar eşlerini. Sekmez
Erkek koruyucudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?