Bir erkek neden eşini başka bir kız gibi giydirmek ister?

Eşimin daha önce beni aldatmak üzere olduğunu öğrendim. Bir kıza para göndermiş, ondan sonra araştırdım hepsini. Kızla duygusal ve fiziksel yakınlık kurmak istediğini öğrendim. Aynı iş yerinden biriymiş kızı zaten o almış işe. Kızla konuşmuş, onu kaybetmek istemediğini söylemiş, kız reddetmiş. Bir şekilde bu olayı aştık. Erkeklerin çoğunun yaptığı basit bir heyecan arayışıdır dedim. Ama geçen günlerde yine bu tarz bir şey yaşandı. Kız başka bir ülkeye taşınacakmış, o da o kızı burada tutmaya yönelik şeyler söylemiş, üniversite falan gibi. Yani kızı burada tutmak için mi emin değilim ama o yüzden de olabilir. Paraya ihtiyacın var mı diye soruyormuş sürekli. Birkaç gün önce yine buluştuklarını öğrendim. Konumdan anladım bunu. Kızın oturduğu yere gitmiş. Dün de beni kıyafet konusunda yönlendirdi ama altında hiçbir şey aramadım. Çünkü normal pileli etek ve kazaktı. Dün bir fotoğraf gördüm instagram'da. Ofiste çekilmiş, o kızın da bulunduğu bir fotoğraf. orada kızın giydiği kıyafet beni yönlendirdi kıyafetleri çok benziyor. O fotoğrafın çekildiği günün buluştukları günle aynı olduğunu düşünüyorum. Ben mi evham yapıyorum bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir erkek neden eşini başka bir kız gibi giydirmek ister?