Bir erkek neden eşinin başka biri gibi giyinmesini ister?

Eşim daha önce beni aldatmak üzereydi. Birine para göndermiş, ondan sonra araştırdım. Aynı iş yerindenmiş, kızı o almış işe. Kıza hoşlandığını ve onu kaybetmek istemediğini söylemiş, görüşmek istemiş, kız kabul etmemiş. Bir şekilde bu olayı kapattım. Bebeğimiz de var. Erkeklerin birçoğunun yaptığı bir heyecan arayışıdır dedim. Ama geçen günlerde yine böyle bir şey yaşandı. Aynı kız başka bir ülkeye taşınacakmış, o da kızı burada tutmaya yönelik şeyler söylemiş, üniversite falan gibi. Yani kızı burada tutmak için mi emin değilim ama o yüzden olabilir. Paraya ihtiyacın var mı diye soruyormuş. Birkaç gün önce yine buluştuklarını öğrendim. Konumdan anladım. Kızın oturduğu yere gitmiş. Geçen gün de beni kıyafet konusunda yönlendirdi ama altında bir şey aramadım. Çünkü normal bir etek ve kazaktı. Dün bir fotoğraf gördüm instagram'da. İş yerinde çekilmiş, o kız da var fotoğrafta. Orada kızın giydiği şeyler beni yönlendirdiği kıyafetleri çok benziyor. O fotoğrafın çekildiği gün, buluştukları günle aynı gün muhtemelen. Üstelik kıza sürekli başka ülkeye taşınma konusunda kararlı olup olmadığının soruyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir erkek neden bunu yapar?

Bir erkek neden eşinin başka biri gibi giyinmesini ister?