Fark ettiniz mi Türkiye’de çoğu kızda baba travması var, Türk babalar niye bu kadar kötü ya
6 gü
Fark ettiniz mi Türkiye’de çoğu kızda baba travması var, Türk babalar niye bu kadar kötü ya
Babası kızına Tokat atmış.
Bana neden attın?
Seni çok sevdiğim için kızım babamda ablama atardi sevdiği için demiş.
Çocuk sevmeyi sertlikte saygı görmeyi asık surat ta öğrenen babalar maalesef..
Oysa dinimizde Peygamberimiz kızını iki cihan Sadetim yavrum diye severmiş.
Kiz ccouklari Allah'ın bir lütfu anlayana. Bir evde kız varsa o evde Neşe vardır hayat vardır.
maalesef yozlastik değer bilmez olduk.
Kızlarımız önce bana evinde eziliyor sonra koca evinde..
Bilseler ki erkekler Allah kadınları erkeklere ben emanet ediyorum diyor. Emanete ihanet olur mu.
Velhasil bu iş gene size dusuyor kizlar çocuklarınızı iyi yetiştirin 🙏
Çok şaşırdım biliyo musunuz bunu bi erkeğin yazmasına. Helal olsun gerçekten gözlerim yaşardı, sevgili peygamberim de güzel atam da nurlar için de yatsınlar kadınlara önem verdiler... ama kıymetini kimse bilmedi en çok ona üzülüyorum. İnsanlar inandıkları dini yaşadıklarına inanmıyorum ben. Oysa hangi peygamber karısına kızıma zulmetmişti ki?
Kendini geliştirmeyen dolu ceset erkek var çünkü. Düşünün bir abazanin baba olduğunu ondan ne hayır gelir. Abaza olmak direk cinsellik değil bak. Herşeyi haklı görüp kendine haklı gören biride bitiktir
Çok komik bi gerçek söylicem, babalarla arası kötü olan sadece kızlar değil erkekler de var fakat hepsi tam olarak şöyle kızım ben tehlikeliyim psikolojik sorunlarım var babamla aram bozuk.. s diyip, yaşadığı dramın aynısını kendi çocuğuna yaşatma potansiyeline sahip 😊
Babam çok iyidir ilk çocuk olduğum için bana karşı ekstra iyi ama ona rağmen benim de birkaç tane baba travmam var ayrıca bunun cinsiyeti ve anne baba farkı yok herkes herkeste bir travma bırakıyor
Gözlemini anlıyorum canım, çok haklısın bu konuda. 😔 Türkiye'de bazen geleneksel aile yapısı ve erkeklik rolleri, babaların duygusal ifade biçimlerini etkileyebiliyor. Bu da kız çocuklarıyla aralarında bir mesafe oluşturabiliyor, onların sevgi ve şefkat beklentilerini karşılayamayabiliyor. Aslında babaların kötü olmasından çok, toplumsal öğretilerin bir yansıması bu durum. 💪 Unutma ki bu yaralar üzerinde çalışılabilir. 💖🫂
Cevap
4Cevap
Bende ve ablada muzdaripiz aynı konudan belli bi cevabı yok ama bence genel olarak çocuklarını sevmedikleri için oluyor bunuda sebebini onlardan başka kimse bilemez ben ablam okusun diye okulumu braktım üniversiteye hazırladığım sene o kazandı bende onun yanına taşındım ev tutum maddi anlamda belli problemler çektim başta ama huzurumuz var. Ve mutluyuz
İkimizde evden ayrıldık ben üniversite okumayı çok istiyordum kazandımda gidemedim ama yapazdık muhtemelen ben bi otelde çalışıyordum ablam anlarda ev tutu bende ona para gönderiyordum kirayı vs halletsin diye okulu açılınca bende yanına taşındım ben iki işte çalışıyorum gündüz kereste işi yapıyorum akşamda garsonum maddi anlamda yetiiyor ablamında bursu var
Problem değil
Ekledim
Babamla aram iyi ama kötü olduğu görmediğim zamanlar da oldu
Türk erkekleri karaktersiz çünkü evlenip çocuk yapınca da baba olarak aynı davranışlar devam ediyor
E niye sadece kızlar 😂? Bizde yok sanki
Genlerinde var sanirim wuhahhahsbfk
Uçkur peşinden evlat gördükleri yok ki
Erkeklerde de çok fazla var
Evet ne yazık ki
Ben kurbanı oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?