1. sarisin olmalari
2. uzun zayif
3. sadik
4. itaatkar
Bu nedenler haa sadik olmak icin üstlerinden on bin erkek gecmesi gerekiyor sanirim.
Türk kızlarını savunmak isterdim fakat ne yazık ki savunamıyorum her insanın kişiliği elbet farklıdır ama Rusya'ya giden birisi olarak şöyle özetleyeyim durumu ve genel olarak Türk kızları ve genel olarak Rus kızlarını göze alırsak istatistiksel ve bilimsel bir açıklama yapalım.
1) Rus kızları sevgili, eş, koca vs. tamamen bağlıdır başka erkeklere gözü kaymaz.
2) Rus kızlarında göğüs olmadı tamamen bir yalan rus kızları daha olgun gösteriyorlar o göğüs yok denilen daha ilk okul kızlarıdır fakat o kadar gelişmiş gibi gösteriyorlar ki görseniz liseli filan sanarsınız. Ayrıca rus kızlarının göğüsleri daha güzel. Büyüklük olarak elbette Türk kızlarının göğüsleri daha önde ama rus kızları ideal göğüs ölçülerinde ve daha seksi bir görünüşe sahiptir. Bir sürü örnek verilebilir İrina Shayk mesela.
3) Rus kızları daha iyi yemek yapıyor gittiğim küçük bir lokanta vardı ömrümde öyle yemekler yemedim makarnaları bile çok farklı. İtalyan mutfağı kadar olamaz elbet ama bizim kızlardan daha iyi yemek yaptıkları doğrudur.
4) Seks konularında bizimkilerden daha iyidirler.
5) Kolay trip atmazlar.
6) Durduk yere sorunlu kadın moduna girmezler.
7) Eğlenmesini çok iyi bilirler.
8) Sarışın ve renkli gözlü olurlar.
9) Spor yaparlar.
10) Genelde hepsinin karnı düzdür hafif seksi bir karın kası vardır. Bizim kızlarda ise genelinde ayva göbeği vardır.
11) Yalan söylemeyi bir araç haline getirmezler.
12) Karizmaya bakmazlar güvenilir sadık ilgili bir eş olması yeterlidir onlar için. Kendileri manken gibi ama istedikleri erkek bizim türk kası olan göbekli erkeklerdir.
13) Bakımlılar sarışınlıkları doğaldır ve bakımlı derken makyaj vs. değil normal olarak bakımlı ve temizdirler.
14) Kıskanç ve çekememezlik bir yanları yoktur.
15) Eşlerine sadıktırlar.
16) Her ortama ayak uydururlar.
17) Giyinmesini iyi bilirler.
18) Kendileri manken gibi olmalarına rağmen ulaşılmaz kız gibi yapmıyorlar rahat bir şekilde sohbet vs. edebilirsin.
Ayrıca türk kızları 3-5 erkek konuşmaya başlayınca kendilerini ulaşılmaz prenses sanma havalarına giriyorlar.
Not: Türk kızlarını aşağılamak istemedim sadece arada ki farkları yazdım ve her insanın kişiliği farklıdır ve bu yazdıklarım genel istatistikler sonucudur herkesi kapsamaz.
Valla ben gogus goremedim. benim göğüslerimi kiskanip yiyecek gibi bakarlardi hep.
Ayrica sadakat olayina gelince dunyada turk kadininin eline kimse su dokemez. biz bakire evleniriz genelimiz zaten. eger bir serfsize rastlamazsak onla butun hayatimizi geciririz. onlar sonradan duruluyor demek.
1) Bu ilk cümlen bile kaprislik ve kıskançlığın bir belirtisidir.
2) Göğüs anlamında Türk kızları daha iyi dedim zaten fakat bu tüm rus kızlarının göğüssüz olduğunu belirtmiyor Tür kızlarının göğüsleri daha büyük fakat rus kızlarının da göğüsleri yok dercesine küçük değildir. Çünkü küçük olmanın bir diğer sebebi onlar yağlı bişeyler yiyip yatmıyorlar sporda yapıyorlar. Türk kızlarının göğüsleri büyük fakat ne derecede diri bunu sorgulamaya başlayalım istersen :)
3) Sadakat olayı eski türklerde vardı günümüz türk erkekleri ve türk kızları birbirine yeteri kadar sadık değildir sebebi ise anlaşamamalarıdır fakat rus kızları ile türk erkekleri gayet iyi anlaşıyor belki yav he he diyebilirsin ama davetiyeyi bulursam fotoğrafını bile paylaşırım atılmadıysa eğer bizim akraba rus bir kızla evlendi. şu an gayet mutlular.
4) Ben türk kızlarını kötülemiyorum sadece arada ki farkları saydım hiç bir alıp veremediğim yok :)
Ayrıca şerefz diyorsunuz fakat şu açıdan da bakalım bizim türk kızlarımızda da buna benzer sorunlar yok mu? Ben 2 tarafı da kötülüyorum zaten. Bak benim hiç ilişkim olmadı düşünmüyorum da zaten evlenecek yaşa gelene kadar ama hep bakarım araştırırım analiz yaparım bazı kızlar durduk yere saf temiz çocuğu bırakıp gidiyorlar serserilerle takılmaya başlıyorlar. Sonra erkekler böyle kötü vs. deniliyor. Erkeklere suç bulduğumuz kadar suçu kendimizde de aramamız gerekmektedir.
Bu arada bekaret olayını yansıtmışınız günümüz türk kızları her geçen gün daha kötü yola düşüyor daha küçük yaşta bekaretini verenler vs. ama diktirerek adetlerine saygı duyduklarını göstermeye çalışıyorlar. Bu eşini aldatmak kandırmak değil midir?
1) Şahsıma hakaret ettiğin için seni şikayet ettim. Bir daha olursa bu sefer o ettiğin hakareti fotoğraf çekip kanıt olarak seni şikayet etmem için gerekli kanıtı elimde bulundurmuş olurum. 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya tazminat cezası yiyebilirsin.
2) Ben sevgili aramıyorum dediğim gibi evlilik yaşıma gelene kadar da düşünmüyorum.
3) Senden çok fazla kültürlü olduğumdan eminim.
4) Yorumlarına baktığımda çocuksu hareketlerin var kaprislerin çekememezliklerin buradan belli. 1-2 kıza asılırım diye türk kızları iyi diyen kişilere saygı duyuyorsun ama insanlar gerçek görüşlerini yaşamış olaylarını anlatınca çekememezliğin başlıyor ve yediremiyorsun kendine.
5) Sevgili yapmak istesem bulurum yukarı da dediğim gibi sevgili düşünmüyorum.
6) Hayatım netten ibaret değildir, benim işim bilgisayarla zaten umarım anlayabilmişsindir.
Sana güzel bir tavsiye vereyim öyle herkese hakaret etme başına iş alabilirsin ayrıca biraz kitap okuyup başkalarının görüşlerine saygılı olmanı ve dünyanın senin etrafında dönmediğini ve her şey senin istediğin gibi olmayacağını anlamanı ümit ediyorum.
Bir daha ki hakaretin hiç şakam yok görüntü alıp polise giderim ve şahsıma hakaret etmenden dolayı sana dava açarım. Sanaldan hakaretin cezası var mı yok mu iyi araştır biraz bilgilen bazı konularda kültürün genişlesin.
defol git hadi hiç durma. allahaşkına şikayet et beni. üç yıl hapis yatayım senin salak olduğunu yüzüne vurduğum için hadi hadi. git
hayatında karı gör önce sonra konuş abaza seni. senin anan da mı rustu. defol git yazma bana. vermezsen beni mahkemeye şerefsizsin hadi. görelim. kuru gürültüye pabuç bırakmam ben ergen. sen kimsin beni tehdit ediyorsun. abazaya bak sen ergen seni.
Yarın görüşürüz.
www.zaman.com.tr/...sanal-ceza-gercek_2054459.html
Cezası var mı yok mu görürsünüz. Mahkeme de benden özür dileme iş işten çoktan geçmiş olacak.
hadi defol görmeyeyim seni ergen... görürşüz mahkemede. üç yıl yatarım artık hapiste. ahahaa manyak ya
Devam et hepsi benim için kanıt oluyor :)
Buyur bu da senin konun hakkında olan son güncellemeleri buradan takip edebilirsin.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1433736-sanal-ortamda-hakaret-tazminat-davasi-acmak-istiyorum-nasil-tazminat
olur ederim uza lütfen cevap vermek istemiyorum sana. git savcılığa ver beni. ben sana yolu göstereyim. konu açmana gerek yok.
çok korktum aman aman beni hapse attıracakmış ahaha oğlum hiç güleceğim yoktu. parayıda yardıma vericekmiş. ay allahım kaç yaşındasın sen ya. ergen tip. çok korktum valla bu gece uyuyamam. ben sana şerefsiz demedim. o davayı açmazsan şerefsizsin dedim oldu mu. hadi işine. ben parayı senin gibi hazırcılar yesin diye kazanmıyorum. önce oku adam ol sonra milletin parasına göz dik. yardım yapıcakmış sen aç karını doyur önce. benden zırnık alamazsın. hadi bye birdahada yazma bana al voltanı yürü anca gidersin.
Şerefsizsin imasında bulunduğunuzu belirttim. Zaten sizin kim olduğunuzu az çok tahmin ettim gibi.
Bu arada parana göz diktiğim filan yok çok şükür senin parana ihtiyacım da yok. Neyse ilerleyen zamanlarda yüz yüze birbirimizi görme fırsatımız olacak zaten mahkeme de görüşürüz. Bunu da diğer delil olarak görüntü alayım.
ayrıca burası türkiye. türk kadınını aşağılayan faşistce konuşan ergen çocuklara mahkemeler bakmaz. hiç bir türk hakimi seni haklı bulmaz. burası türkiye. sen rusyada davayı aç bence bana. faşist seni. sen türk kadınına hakaret ederken iyi dimi.
Bence hiç öyle sanmıyorum diğer yorumlarınızda bile ağır sözler ve cinsel içerikli mesajlar var. Ben zaten bir ulusa vs. hakaret etmedim genel baz aldım ve sizin şahsınıza hiç bir hakarette bulunmamıştım. Bu arada ben siz türk erkeklerine hakaret ederken size karşı bir tavır aldım mı? Hayır almadım. Sizin benden sözleriniz için özür dilemeniz gerekirken üstüne devam ediyorsunuz. Zaten yorumumda her insan aynı değildir diyorum bir kişiye ima etmiyorum.
sen onlar şöle böle türkler böle değil diyerek zaten türk kadınını hedef gösteriyorsun bu bir bu faşistce bir yazıdır. biz burada geyik yapıyoruz. sen tükiyede yaşıyorsun başka ulusları üstün gösteriyorsun bu asıl suç olmalı bence. kendi milletine kültürüne sahip çıkmayan bir tc vatandaşısın. uyruğunu bilemem. bütün bunları yaparken sana birşey dedim diye kıyameti kopardın. salak demem yanlıştı biliyorum haklıyım demiyorum. ama geyik yapılan bir ortamda bazı şeyleri ciddiye alıp amann bana hakaeret ettiler onu işinden attırcam diye bağırman çok çirkin. bak koçum böle basit birşeyden beni kimse işimden atmaz. sende bir sonuca varamazsın zaten. avukat parasına olur olan. kimsenin ekmeğiyle oynayamazsın. sen evinde yayıla yaıla yatarken ben çalışıyorum sabahın köründen çıkıp. sana vericeim parada sana yaramaz zaten.
birdaha türk kadınını hedef göstericek türklğüe hakaret edicek yazılar yazmazsan hakaret duymazsın. her kim ki türk insanına laf söyler haddini bildiirim. türk insanı olarak türk kadınını savundum diye para mara ödemem ben. sen git rusyaya. bu ülkede yaşaman hata. biz türküz. müslümanız. sizin gibileride iyi biliriz. ben alın terimi ona buna yedirmem. hai yazma sakın birdaha bana. mahkemede görüşürüz.
Peki paraya takıldınız siz para olayını iptal ettirmeye çalışıcam beni paragöz bellediniz sanırım. Direk sicilinize işlenmesi için ve gereken cezayı almanız için elimden geleni yapıcam. Ayrıca cümlelerin içerisinde ki diğer soruna az önce kendi başlığımda cevap verdim dilerseniz tartışmaya devam edeceksek oradan devam edelim.
senle tartışıcak değilim. elinden geleni yap. sicilim tertemiz benim türkllğüe hakaret eden birine iki çift laf ettim diye bana birşey olmaz korkma. kendi milletimi her yerde savunurum ölene kadar. ben bu ülke için canımı vermeye hazırım.
1 Tük kızı 1000 rus kızına bedeldir.
Vayyy
Sikimi bedel yalakalar...
1turk kizi birde rus kizi koysalar hangini yaparsın 2 dakika dürüst olun canimi yiyin
Yunanli arkadas turk kizlarina bu ofke ne
niye adama saygı duymuyorsunuz abazalar
biz hiç rus görmedik zaten haklısın
nataşa çünkü çoğu. hayat kadını. parasını bastırınca yapmayacak şeyleri yok
rus kadını paraya bakar saçmalamayın. hiç rus görmemişsiniz siz. karı kendini satıyor daha ne yapsın ya. herkes aynı değildir ama çoğu kadın gibi ruslarda paraya bakar. paran varsa ciddi düşünür yoksa eğlenir geçer.
Aman türk kızları çok namuslu ya karı kocasını aldatıyo lan geçen gün gelmiş buraya yazıyo herkes aldatıyor benımde aldatmam gozlerıne batıyor demiş. o yüzden ara sokaklarda kendini satan türk kızları geziyor dimi. Herkese insan muamelesi yapmazsan bende senin o çok koruduğun türk kızlarına boyle lafı yapıştırırm. Önemli olan insan olmaları bacakaralarından sanane!!!@
Lalelide cok var. ayrica butun dunyada var. sadece burada degil.
Sen bir ruslarla tanışta o zaman fikirlerini tekrar alayım
Bu yorumu yapan arkadasta en iyi cevap icin yazmis baska bise degial yani ;-)
ya size ne adam istediği yorumu yapar ya. rus rus ölüceksiniz. ne meraklıymışsınız boynuzlanmaya anasını satayım.
Sadece Turkler'de yok , rateslere bak gorursun. İtalian erkekler dunyada cok popular, Russian kizlar da dunyada cok popular. Sen kiskan:) Rus kizlar en iyi. Turk kizlar herkese vermiyor ama neden belli, vermesinler zaten verseler daha cok hava yaparlar zaten cok egoistler
Rus kizlari mi populer dunyada. fahiselikte bir numaralar canim ona birsry demiyoruz. kiz tavlsyamayan ayi tipler parayi bastirip kiraliyor cok populerler bu konudda.
Türk kizlari herkese vermez secicidir. egomuz yuksek haklisin bizim. havaliyiz
Gel de beğenme karılar taş...
4.bp.blogspot.com/.../Irina+Shayk+profile+pic.jpg
4.bp.blogspot.com/.../...ina%2Bintimissimi%2B3.jpg
Birincisi tatar asillidir bilmeden konusma
https://hizliresim.com/27XyGd
Öyle ya da böyle Rus kızların geneli güzel.
Ben memesiz hatun kuskanmam
amine çok çok güzel valla bunların hepsine 5 basar. üstelik estetiksiz.
Cevap
182Cevap
Yanlışın var dünya erkeklerinin heppisi rus bayanlarına hastadırlar.
Tabiiki rus bayanlarını iyi tanıyanlar..
Çünkü slav ırkından geliyorlar.
Erkeklerinin değerlerini çok iyi biliyorlar.
Rus erkekleri bayanlarına hiç değer vermezler.
O yüzden 1. sırada italyan erkeğini tercih ederler.
2. sırada türk erkeklerini tercih ederler.
3. sıarada arap erkeklerini tercih ederler.
4. sırada avrupalı erkekleri tercih ederler.
5. suarada rus erkeklerini tercih ederler.
Her ortama ayak uydururlar Çok zekidirler.
Sakindirler Gerektiğinde çok vahşi olurlar özellikle yatakta.
Erkekleri çok iyi tanırlar. Hatta bu konuda eğitim alırlar çocuk yaşta.
Bir erkeğe nasıl davranılmalı onu nasıl elde edebilir diye.
Rusyanın %70 mufusu bayanlar oluşturur.
Ve Kadın egemen bir toplumdur rusya.
Rus bayanlar evlerini geçindirir.
Erkeler ise Alkolik ve Ne yaptığını bilmeyen ailesine düşkün olmayan
Bir tarafı vardır.
Ben bu konuda çok tecrübeliyim bu konuda bana her şey sorabilirsiniz.
Rus kız arkadaşım oldu yıllar boyunca
Ama malesef turk biriyle evlendim
ikisinin arasındaki herşeyi çok iyi ayır edebilirim..
Rus kızlarını avrupali erkekler begenmiyor. bunu cok iyi biliyorum. yunan turk erkekleri begenir.
Cokk
Hayir cidden hayir. ben jennifer lopez gibi olmak isterdim.
Cunku hayatlari boyunca güzel olmak icin yarisiyolar. tek hedefleri iyi zengin koca bulmak. ulkeleri fakir oldugu icin kurtuluslari bu.
Yanlış biliyorsun rusya moskowa ve sanpetersburg ve diğer bölgelerden ayıra bilirsin
Bugün moskovada yaşayan bir insan en az gelirli vatandaş diyelim 2.000 dolar net maaş alır.
rusyanın çevresine bakalım 600 dolar yani bizim ülkemizden daha iyi bir geliri var
sen bundan 15 sene öncesinden bahsediyorsun..
şu an rusya çok zengin bir ülke
Antalya bölgesine gittiğin zaman bunu çok rahat anlaya bilirsin.
O zaman neden burada hizmetcilik yapiolar. zenginlervvar tabi ama çoğu başka uljelere gidip çalışıyor
Hayir rys cok var ayrica hayat kadini cok rus.
www.google.com.tr/search böyle türk kızları varda biz mi bilmiyoruz acaba? Kalasmış sensin kalas
makyajsız hallerini görelim kırmızı suratlıların.
Fiziklerini iyi olması zaten çekici geliyor ve sekste rahat olmaları. Bizim gibi yattık kendime nasıl bağlarım ya beni bırakırsa olayında olmamaları. yakın bir arkadaşımın Rus sevgilisi vardı. Bigün aralarında ne geçtiyse rus kızlarına hakaret etmiş benim denyo arkadaşım :) Kızda ağzının payını vermiş. Evet biz bişeyleri yaşıyoruz ama bir rus kızını istemediği biriyle yatmaz ama sizin türk kızları masada hesabını ödeyen adamla yatar vs. demişti. Uzun bir konuşmaydı ve kıza hak vermiştim. dediği tipten kız bizde çok.
bence ruslardada çok öyle tip hatta daha fazla. beğensin beğenmesin veriyor onlar
Güzeller orası tamam ama Türk milleti yapı olarak zaten orta boylu. Neden off sütun gibi bacaklar ya da uzun boyu bahane ediyolar ediyolar. Benim genetiğim bu napabilirim. Cinsel olarak iyiler evet ama o memlekette bakirelik önemli bir kavram değil. Rus kızlqrı ın yaptıklarını biz yapsak adımız kaşara çıkar. Sadakat konusuna gelince Rus kızları o konuda nasıllar bilemem ama bence rus kızlarının bu denli manyağı olan erkekler zamanında bir Türk kızından kazık yemiştir ve bu yüzden tüm Türk kızlarnıdan soğumuştur. Ayrıca Türk erkeiğ itaatkar kadın istiyomuş şekerim. Her dediğini yap hayır deme ses çıkarma köle gibi hizmetçi gibi ol yani. O yüzden rus manyağı bunlar :) neyseki kendini geliştirebilmiş Türk erkekleri de var
rus kızlaı sadık falan değil ya saçmalıyolar. ne sadığı. onları ben iyi bilirim. bekaret zaten 15 yaşında gidiyor. bakire olana bir tuhaf bakılır oralarda kültürle ilgili
Bakirelik ne alaka şimdi yani onu anlamadım? Bakire olmakla sadakatarasinda bir bağ mı var? Herneyse. Sonuc itibariyle Rus kızlarinın manyağı olan tipler genekdr pek sağlıklı değiller
Rusya'da çok zaman geçirmiş birisi olarak size Rus Kızlarının bazı özelliklerini sıralayım.
RUS KIZLARI
1 - Sevgilisine daime sadıktır. Sevgilisi varken başka bir erkeğe asla bakmazlar.
2 - Ev işlerinde gayet hamarat ve aşırı beceriklidir. Çok güzel yemek yaparlar.
3 - Aşırı derecede bakımlı, titiz, özgüven sahibi bireylerdir.
4 - Güven konusunda çok hassastır. Yalan söylemeyi bir araç haline getirmemişlerdir.
5 - 100 km/h hıza 3 saniyede çıkan ferrari gibi 8 saniyede sekse hazır hale gelirler.
6 - Seks sırasında odaklandıkları tek bir nokta vardır. Kendileri zevk almak değil partnerine zevk vermek.
7 - Asla kibirli değildirler ve aşağılık kompleksleri yoktur. Birbirlerini çekememe özelliği sadece Türklere özeldir.
Daha saymama gerek var mı? siz söyleyin?
Robot gbi bsey yani
Haklı.
Bellı degılmı cevap elındekının degerını bılez artık uluslar arası calısmaya baslkar bırde helekıulasılamzsa onları ustun tutar kendı mılletındekının degerını bılmez yanı olay su kendısınden sayılanı yuceltıp ustun tutmak kadır kıymet bılmek deger bılmek yerıne artık ıstedıgını elde edemez ya egolarını tatmın ıcın ulasmadıgı cıger mısalı mıyavlamaya baslar e bırde guzellık meraklısı bırısı ıse bırak rusu almanı ıngılızı hepsıne baksa ne olur sadece bakar dılde over guzellık katar gerısı sadece bos bır durum zaten
Yoksa emın olun kı turklerınde elıne su dokulmeyecegını bılen farkına varan cok ınsan var
Ruslar cırkın yda basıt demem ama sadece amac guzellıkten ıbaret degıl merak etmeyın turk kadını en azından fedakar vefakar guzel akıllı sadık ve dunayaya kendını kanıtlamıs bır bıreydır
(dıger ulkelerdekı kadınları kotulemek degıl benım gorusum bu )
Türk erkeği hasta değil yasta..
Kendi ülkesinde uzun boylu renkli gözlü hatun görememekten dolayı yasta..
Biz uzun boylu sarışın renkli gözlü hatunlara doyamamış bi' milletiz. + onların o kadar güzel olmasına rağmen kapristen uzak durmaları (bi' nevi rahat olmaları) onları çekici yapan şey olsa gerek..
Katılmıyorum
Onlar seks delisi. iradeleri sifir. ve ahlak onlarda yok. o yuzden erkek onlar icin cok onemli. Erkeksiz yasayamazlar. bir turk kadini hayati boyunca erkeksiz yasayabilir ama rus yasayamaz. geleneklerle ilgili. Cekinceleri yok ondan kaprisli degiller. ayrica direk gibi vucudlari var.
Rus erkeklerinden gereken ilgiyi ve sahiplenmeyi görmeyen rus kızları bunları sağlayabilecek erkekleri seçmek istiyorlar haliyle. Türk kızlarının trip ve egolarını çekmek istemeyen türk erkekleri de imkanları dahilinde Rus kızlarıyla irtibata geçiyorlar ve evleniyor sevgili oluyorlar.
Ayrıca onlar hakkında düşüncelerine gram katılmıyorum. O kadar hoş bir fizikleri güzellikleri tatlılıkları var ki ayrıca egoları olmaması da cabası. Yani senin fiziksel bir özelliğin normal bir Türk kızı beğenmiyorsa o Türk kızına 10 basan Rus kızı rahatlıkla beğenebilir. Bu da onları x2 çekici kılar. Şahsen imkanım olsa Türk kızıyla evlenmem. Rus kızı varken...
E evlen haci seni tutan kim... rus erkegi bunlari begenmiyor soguk buluyor
Onlar rus votkasından bir taraflarını kaldırabilirlerse rus kızlarını elde edebilirler. Her kızda olan anne olma içgüdüsü onlarda da var. Onlar da el üstünde tutulan olmak istiyorlar ve hakediyorlar. Tekrardan söyleyeyim. MUHTEŞEM güzellikleri ve tatlılıkları var. Muhteşem.
Ayrıca ben yorumumu yaptım. Bu soruyu sorman bile kıskandığının göstergesi. Çünkü kimse kimseyi kıskanmıyorsa bu kadar yerin dibine sokmaz. Bu söylediklerimi kabul etmeyeceksin. Bu da insan egosu problem yok.
Hayir bu kadar abartildiklari icin sasirdim ondan sordum. fahuselikle ev gecindiriyolar haklsin. memesiz vucudlariylada cok seksiler
Onlara iftira atamazsın. Bu hakkı sana kim veriyor? Ayrıca göğüsleri küçük olanların ameliyatsız büyütme durumu bebek sahibi olmasıyla olur. Göğüs süt dolarken aynı zamanda göğüste büyür. Onlara kurban ol sen. Tek kusurları göğüsleri olsun. Ne olmuş? Bir de dön kendine bak. Fesatlığın dışa vurmuş. Aynaya bile gerek yok.
rus kızları güzeldir ama bir ingiliz kızı kadar güzel değiller. Türk kızları bizi bıktırmakta başarılı oluyor. Niye diye sorarsan? Söylüyorum çok trip, çok çabuk rahata kavuşma isteği ama (Maddi ve manevi açıdan). Kültür olarak bize en yakın Türk kızları ciddi anlamda ama cinsellik açısında da Türk kızlarının çoğu dar bakışlı ve tecrübesiz (tecrübe her zaman yaparak edinilmez) Bazen izlemek ve kendinin negatif yanlarını bilerek düzeltmeye çalışman lazım... Eğer ki kendini geliştiremiyorsan kocan seni aldatabilirde. :D Bu şey gibi oldu iyi bir çocuk olursanı Şirinleri bile görebilirsiniz :) Takma bu kadar.
www.google.com.tr/search bak rus kızları vs türk kızları
PuffPuff
noldu :)
benim yaşadıgım yerdeki kızalr daha güzel ruslar kimmiş
Tüm Brat Pitt arkadaşlarımız onlar daha bakımlı daha seksi yeaaa yazmış :D Dışarı çıkın da bakımlı kız bakımlı erkek oranına bakın. Biz tırnağımızdan kirpiğimize kadar bakım yapıyoruz parfüm sıkmaktan aciz adamlar gelmiş bizi eleştiriyor. Kabul Rus kadınlarının genetik torpilleri var da Türk erkeğinin de boy ortalaması 1.75 .. Ha bir de unutmadan sadık mı demiştiniz haahahahahahahaa
sadıklarmış en önemli özellikleri buymuş. tamam güzel de cana yakın de sıcak de ama sadık ne yaa. bende çok güldüm.
Rusların sadece fiziği güzel bence yüzlerini beğenmiyorum açıkcası yine türk kızı doğurur çocuğunu o bakar çocuğa o karşılar kocasını rusdan eş olmaz.. Erkekler bence sadece fiziklerini beğeniyorlar ve ilerisini düşünmüyorlar.. Kusura bakmayın hiç bir rus kalkıpta türkle evlenmezde yine türk kızlarına düşeceksiniz büyük konuşmayın bence.
Bence tersi yuz guzel fizik kotu
bak çirkini çirkin oluyor fiziği kötü olan berbat oluyor zaten güzel olanıda herşeyiyle çok güzel oluyor..
Tamam kardeşim bul evlen bize tebrik etmek düşer :) ama bu benim fikrim en azından :)
valla tutan var sanki bu andavalı
Yuh artık karşı tarafı kötülüycem diye de bu kadar abartma. Ya gözüne gözlük tak ya da sana bilet ayarlıyıp yollıyım moskovayı gez biraz ;) Niye tercih ediyolar dersen burada kızlarla evlendiklerinde bakire olsun isterler ama eğlenmek içinde kız ararlar ya işte onlar eğlencelikleri ;)
Ben begenmiyorum tahta memeleri alla alla ya. Ben Laleli de okudum sekerim ruslari bilirim
tahta mememi :D allah aşkına ben moskovada yaşadım. Senin gördüğün ruslarla benimkilerin sayısını karşılaştırmıyım istersen :)
Hadi len. bizggördük. silikonlulari bilemem tabi.
tabii tabii avut kendini iyi taktik ;)
Cogu memesiz tabi limona meme dersen sana gore iyilerdir...
Bununda memesine silikon demeye kalkma iyice gülerim. :) Gayet balık eti kıvrımlı bir vücut ve kocaman göğüsler :) Bu arada ruslara rüküş demeden önce 2 defa düşün rusyada rüküş insan bulamazsın. Çocukluktan öğrenirler giyinmeyi ;)
https://www.youtube.com/watch?v=xI-rfPiNNH4
Ruslar kadar rukus bir millet yok. hepsi parlak leopardan sanar modayi. bu kiz istisna olabilir ama git estetik drlerine sor cogu silikon taktirir. cunku akdeniz irki gogusleri ve kalcalari kuzeylilere gore daha dolgundur. bu bilimsel bir gercek. russun sanirim alindin.
Yooo rus değilim alınmadım. Ayrıca bu kız istisna olabilir dediğin dünyaca ünlü t. A. t. u üyelerinden biri. :) Bence cidden rusları araştırman gerekir. Sana rus arkadaşlarımla resimlerimi de gösterirdim hepsi gayet güzel kızlar ama gerek yok çünkü bütün lafların havada. Ayrıca evliymişsin. Niye taktın bu kadar ruslara? Yoksa o beğenmediğin ruslardan birini kocan mı beğendi?
kocamı beğenip duruyolar evet. ama alıyolar havayı. tatu kızı mı o? ay onlar lez değil miydi. kızım bak bilimsel çalışmalar var. slav ıkrı küçük göğüslüdür nokta. bana silikonlu memeleri getirip durma. çoğundan çok daha seksi ve güzelim. kalçasız memesiz tiplere hasta ol ya erkeksin ya russun. kadın olduğuna asla inanmıyorum.
iş yerinde inceleyemedim şimdi baktım sen buna büük göğüs mü diyorsun ay ilahi kız. limon memeli.
pardo pardon yanlış kıza bakmışım. diğer kız full silikon kesinlike gördüm resimlerini
ince dudak bu mu seksi. bu kızın dudağı yok bee
amma dert etmişin dudağı , memesi falan yazık sana valla yazık :D
Dudaksiz kiz seksiymis once silikon yaptirsin on basarim buna
çünkü diğer ülkelern kadınları bakımlı (makyajlı değil ama bakımlı arkadaşlar) kendilerine dikkat ediyorlar, spor yapıyorlar, yuruyus yapıyorlar, yediklerine dikkat ediyorlar. Dolayısıyla rus kızlarına ihtiyaçları kalmıyor. kendi ülkelerindeki kızlar onlara yetiyor. Ama bizimkiler camış gibi yiyor, yürüyüş yok, spor yok, sadece yatış var, bakımlıyız diye makyaj yapıyolar (ama asla makyaj bakım değildir)... Dolayısıyla en yakın ve ulkeye surekli gelen rus kızlarını tercih ediyorlar... ;)
Turk kadini cok daha seksi. eskidendi o. artik kendine bakan kuz cok
Verdim şukunu patron.
eywallah @kayıpsehir38 :))). @soran ne eskideni ya. seksi mi :))) evet 1 bden kucuk kotu destekli sutyeeni giyince 2 kilo makyaj yapıncq seksi tabi. açınca bunları açtık bari yapalım moduna giriyor insan :)) istisnaları hariç tutuyorum.
Benim destege ihtiyacim yok. memesiz tiplere gidin hadi bakim koçum
sananvar demedikki şakamısın :)) genel soru sormussun genel cevap verim. neden ustune alındın ki :)) ezikliknhissettin sanki :D
Memesizleri mi kisksncam ahaha
Adam haklı dağılın :D
eywallah :D
Almanya da bir çift türk boşanmış. kadın erkeği bir araştırmacı yazara şikayet etmiş beni boşadı bir almanla evlendi demiş. İş erkeğe sorulunca erkek demiş ki benim kadın yatakta yastık gibi duruyor alman kadınları iste çok hareketli bereketli. Konunun sadece bir tarafı bu.
türk kadınlarının eline su dökemez kimse
Tabi haklısın...
NE KADAR İĞRENÇ BİR GÖRÜŞ İÇERİSİNDE BU ERKEKLER YA. BEN B UKRAYNALI OLARAK UTANDIM ONLAR BUNUN İÇİN YARATILMIŞ TA NE DEMEK. TÜRK ERKEKLERİ SANKİ SİZ ÇOK SEMPATİKSİNİZ TÜRKLERDE DE FUHUŞ YAPAN VAR RUSLARDA DA BEN NE ÇİRKİN RUSLAR GÖRDÜM VE NE DE GÜZEL TÜRK KIZLARI NASIL BİR YARGI BU YA BIKTIM BU ERKEK BASKILARINDAN SİZ ÖNCE KIZ KARDEŞLERİNİZE TECAVÜZÜ BIRAKIN. SİZİN GİBİ AZGINLAR YÜZÜNDEN KIZLARIN ADI O*SPUYA ÇIKIYO... !!!
sizin ülkenizdeki kızlar buna izin veriyor hayatım. çoğu buraya başka ülkelere fuhuş yapmak için gidiyor. herkes demiyorum zaten ama çoğu bu yolda. sadece türkiyede değil ama yabancı başka ülkelerede gidenler var. o yüzden seks objesi olarak görülüyorlar. kıyafet giyimde o tarzda. neden bir ingiliz kızı böle görülmüyor da rus kızı böle görülüyor bir düşün istersen. bu kadar kolay olmayın. biraz zor olun o zaman kıymetlenirsiniz benden tavsiye...
rus kızları güzel kızlar, yani vücutları fit, yüzleri güzel sarışın esmer fark etmez yani esmerleri de güzel de esas ruslara olan ilginin sebebi cinsellikten keyif almaları, sevişmeyi sadece ödül gibi görmemeleri, ölü gibi sırt üstü yatmamaları, onu yapma bunu yapma dememeleri, karşı tarafında zevkini dikkate almaları kısacası yatakta doğal, samimi, istekli ve yetenekli olmaları.
Sorunun has cevabı tam olrak bu gizli karadenizli bayan :)
karadeniz?
Türk erkeğien abaza mmilletler arasındattürkkizlarona fazla ilgi gosteriyoruz bu yyüzden kapris yapıyorsunuz rus erkekleri ise sarhoş ilgisiz bu yüzdenrus kizlari ilgiye aAC Türkiye sdede bu ilgiyi gazlasiyla buluyorlar ama su var rusla gexersin ama bir türkkiziyla evlenorsin
Rus erkeklerin sarhoş ve ilgisiz olması hahahah güzelmiş :D Tam tersi Rus kızları kendi erkeklerini sevmiyor, kız kıza takılıyorlar.. Rusya'da kadın milliyetçiliği diye birşey var, Türkiye'de bu yok.. Türkiye'deki erkeklerle birlikte olan Rus kızlar kız kıza sevişiyorlar bildiğin, yabancı bir sohbet sitesinde konuşarak bizzat bir Rus kızdan bilgi edindim :D
Ordaki erkek az. erkekler iyilerini seciyor cunku.
geri kalan maddeler hakkında yazmayacağım ama yanlış bildiklerini düzelteyim. rus kızları özgürdür. yani biriyle birşey yaşamak istediği zaman yaşar. ancak bir ilişkisi olduğunda yani sevgilisi olduğunda ya da evli olduğunda sonuna kadar sadıktır.
türk kızı öyle mi? evli bekar farketmez. hiçbir fırsatı kaçırmaz. yani türk kızı bekarken de bir ilişkisi varken de herşeyi yapıyor. bu durumda hangisinin üstünden bin erkek geçmiştir?
Türk erkeği neden rus kızlarına bakar? Bunun bir çok cevabı var ama benim merak ettiğim siz türk kızları neden rus kızlarını kıskanıyorsunuz? Ne alıp veremediğiniz var? Neden böyle bir başlık açtın?
Cevaplara baktığımda sizden daha güzel olduklarını yazmışlar o zaman bükemediğin bileği öpmen gerek.
beni görmediler ki. atıyolar bir taraflarından. bir çok rustan çok daha güzel ve seksiyim. al sana kapak.
Ben çirkinim diyen yok.. Buda sana kapak.
NOT: Sen güzel değilsin bundan adım gibi eminim. Yalandan kim ölmüş Demi Ama...
hehe tabi hayal dünyasında yaşa. çirkin olsam taş gibi kocayı kapamazdım.
Haklısın :)
Kafan mı güzel senin acaba? Senin şu ''sopa gibi vucut kalas gibi bir tip. kadinlik yok. rukusluk hat safhada' betimlemen bana daha çok bazı Türk kızlarını anımsatıyor. Taş gibi hatunlara kondurduğun sıfatlara bak , bari bu kadar belli etmeyin yahu çekemediğinizi...
Evt ole. sopa vucud. parlak kiyafetler palyanco gibi.
Bizim erkekler memesiz lerle sevissin o zaman. erkek erkege takılın
Sen ona gogus diyorsan bilemem tabi.
1. Aynada kendine bir bak bide rus kızlarına kıyaslama yap.
2. Kezbanlık bizimkilerde diz boyu. Kezban olmayanı tenzi ederim.
3. Bizim kızların yanına yaklaşamazsın tripden.
4. Bizim erkekler onları hayat arkadaşı olarak görmezler daha çok geçici olarak yatak arkaşı görürler.
5. Daha saymamı istermisin.
Ben bin basarim hepsine memesiz sur tüler
Gelmem zorum çünkü asilim.
Igrenc ya. bide bu kadinlar ovuluyor neggarip. aynisini burdaki kiz yapsa asagilik fahise derler arkasindan.
Baksana s. adikmislar
Erk delisi hepsi.
Rusya'da cafeler'de o kadar çok kız varmış ki erkekler RAHATSIZ OLUYORLARMIŞ diye daha fazla kız almiyorlarmış cafeye bak bak lükse bak. Güzelliklerini rağmen egosu olmayan insanlardır. Türk kızı olsa nazından egosundan geçemezsin. Hadi geçtin önünü göremezsin. Bu sözlerim balkan kızları üstüne almasın afjbnkjjkfgmk
Ben yari balkan kiziyim zaten. evet cok kiz varmis dogru egolarinin olmayisi fakirliktenvve cokluktan bence
Merhaba bizim kızların yetiştirilmbe tarzını biliyorsunuz sizde öyle yetiştiniz benim kızımda öbürkide bide rus kızlarına bakın doğdukları andan itibaren hayat mektebinde okuyorlar ne demek istediğimi anladınız sanırım bide soğuk iklimde yetişiyorlar daha sıkı oluyorlar bizim kızlar onlara fark atar.
aynen kardeşim ya. sadıkmışlar yahu türk kızı geneli için konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz evlene kadar birşey yaşamaz yaşayamaz bir tabudur. evlenincede eşiyle birlikte olur sadece. bunu yapan kaç tane rus kızı vardır rusyada. daha lisede başlıyolar hatta orta okulda. bunlar rüyada mı yaşıyor ne.
kesinlikle haklısın. baksana şurda türk kadınını yücelten bir iki kişi çıktı. biz kendi milletimizi sevmiyoruz ki. kadınlar bile birbirini aşağılıyor. kıymetini bilen bunu yazan erkeklere saldııyolar. bunlar nasıl insanlar anlamadım.
NEDEN TÜRK KIZLARI SEVİŞMEK TEN ANLAMIYOR HEP KAPRİS YAPIYOR SORUYORUM SİZE KIZLAR cevap VERİN HADİ bir kere yaşamaktan zevk alarak yaşıyorlar herşeyin hakkini veriyorlar Türk kadınları hep kaprisli güzel geçen her ana bir kulp buluyorlar ben huzurlu mutlu yaşamak ve deliler çilginlar gibi sevişmek istiyorum ama Her an nerde istiyorsam kadinimi o an mutlaka bir yer bulup onu yaşamak isterim buna hangi Türk ayak uydurur... sorariiim sizee
Turk kizi sevisince kasar olur. rus kızı özgür. Bundan dolayi olsa gerek.
Yooook ben sadece bekardan bahsetmiyorum evli ciftlerde öyle bekarlarin kasarlari bile trip atiyor ayri ben genel anlamda söylüyorum misal eşimi ve ya partnerimi çok seviyorum onunla beraber baliga ava veya guzel bir yerde mangal keyfi yapmaya gittigimiz zaman 2 duble atarken bana eslik etmesini isterim benimle spor yürüyüş yapsın isterim fakat hep herseyde bir kasma var ha butun turk bayanlari aynimi degil en babasida varama geneli hep trip hem trip mesela ben sevgimi kadinima dokunarak onu okşuyarak öperek sevgimi belli ediyorum ama sen isten gel ayri bir surat yataga gir oksa ayri bir trip eee sonrada ruslara gidince nefen ruslara ilgi çoook bundan bahseden yoook ama herşeyi işinize geldigi gibi yasamayi seviyorsunuz ama ruslar veya diger yabancilar hayattan zevk almak için yaşıyor lar aranızdaki fark bu benceee senceee
Valla ben kocamla baligada gidiyorum macada. saatlerce sevisiyorum da. turk degil miyim acaba. akdeniz kadini daha ateslidir bunubbilen iyi bilir.
Valla alanya dayım ama denk gelmedi daha saatlerce sevisecek bayan neyse burdan duyrulur o zaman beni bulsunlar klitoris lerinin sesine kulak versinler :p
aşk falan yok ya aşık olmazlar
asdece fizik ve cinsellige önem vermeyen rus kızlarıyla aynı yatakta yatmak isterler
daha dogrusu güneyde denizlerde bir sürü rus geliyor. ve kızlar 1-2 ickiye tav oluyor diye duydum. böylece yataga da hemen atılıyor. zaten rusyada 2 haftalık tatil icin koca 1 sene calışıyorlar. ve herşeyi de yapıyorlar tatilde. olay bu yani.
Eee Türkiyede erkeklerin hergün biriyle yattıgını mı sanıyorsun? böyle olunca da millet agzı salya sümük saldırıyor işte
Yoklu. ktan..
yokluk degil. cogu kızın yabancı bir erkege agzı kulagına varıncaya kadar yaptıgı sapsallık ile cogu erkegin rus kızı isteme arasında bir empati yap bence
Rus kızı gibisi varmıya o sarışın seksi ten uff türk kızlarının çogu kendine dikkat etmiyor bakım uygulamıyor rus kızlarında din yok namus yok dogru düzgün bir yerinde sorun cıktımı direk gidiyor spor yapıyor hiç utanmıyor her erkek rus kızıyla seks hayali kurar ama evlilik hayali kurmaz ;)
rus kızı aşkı bende yok, yanlız şöyle bişey varki türk kızı fobisi var :) 3. dünya ülkesi kızları gibi birçoğu :) ne selam almayı biliyorlar ne vermeyi, hele o kıza 5 erkek mesaj attıysa eyvah gelde havayı gör, kaç yıl avrupada farklı ülkelerde kaldım, en aptal kızlar bu ülkede :)
Selam alıp vermeyle ne ilgisi var ki
şu alaka, dünyanın neresine gidersen git, birine selam ver, alacağın tepkiyi gör, birde burada birine selam var aldığın tepkiyi gör, yani selam cok basit bişey, bunu bile beceremiyor birçoğu :) sanki anadan doğma onlara şunu öğretmişler size selam veren biri sizi kaçırır :D gidin hemen ordan :d
Rus kızlarının hepsi güzel değil çirkinleri de var.
Rus kızları hemen hepsi vermez. Muhafazakar olanları da vardır.
Rus kızı ile Türk erkeği uyumludur. Türk erkeği seks açı yani fazlasıyla abazan (bkz. Türk kızı vermez) ve rus erkekleri ilgisiz sarhoş ve saygısız olduğu için rus kızları da seks açlığı yaşamaktadır. Bu da bizim abazanların işine gelmektedir. Kusura kalmayın pabucunuz dama atılmıştır. :D :D
yüzde kaç türk erkeği rusla evleniyor ki. bence tespitin saçma.
gördüklerimi söyledim fazlası değil. Ayrıca türk kızı çok kaprisli çok burnu havada
e tamam diyorum bende yinede rusla evlenilmiyor genelde. rusla takılınıyor. çünkü evlenilcek güvenilir kadınlar türk. türk kızı kaprisli evet oda yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor biraz biraz akdeniz etkisi. kuzeyliler çok rahat fazla rahatlıkta iyi değil bence. kolay elde edilebilir olunca kıymetin kalmaz.
Neyse boşver de cevap bulabildin mi soruna?
Buldum agir abazaymis millet
nihayet
siz kızları anlamak zor, rus kızlarını tanımadan hemen o... u damgası vuruyorsunuz çekemediğiniz için:D sadık olması için onbin erkekle yatmak mı gerekiyor:D o yüzden mi sadık olamıyorsunuz siz:D işinize geldim mi; namus bacak arasında değil diyen de siz değil misiniz:)) , kıskançlıktan çatlayacaksınız yahu:D ama kıskanacak bir şey yok, ne kadar rus kızları 10 kat sizden iyi olsa da s. s. sizlere kalıyoruz:D
rus hatunlar sadık madık değil. saçmalamayın. hiç rus kız arkadaşın oldu mu. aptal aptal konuşuyorsunuz. kız zaten hayatını yaşamış etmiş posası kalmış halde geliyor sizle evleniyor o saatten sonrada yapmasın bir zahmet. türk kadınları mı aldatıyormuş ahaha gülerim buna.
1. türk kadınları aldatıyor demedim, işinize geldim mi namus bacak arasında değil dersiniz dedim..
2. rus bir sürü arkadaşım oldu, erkek ve kız.. öyle her önüne gelenle yatan, o. luk yapan insanlar değiller, tanımayıp uzaktan her fiziği düzgün sarışını rus zannedip, rus kızları o. u damgası vurmak çok kolay demek ki:D..
3. tanıdığım rusların hepsi evine düşkün, sadık.. senden benden rahatlar o kadar, öyle her önüne gelenle de yatan tipler değiller, seçici oluyorlar; sizden farklı olarak öyle çok zengin olsun, işi düzgün olsun, yok arabası olsun, gibi takıntıları da yok, kendilerini seven erkeğe kul köle olan tipler..
4. seni çok iyi anlıyorum, hem güzel olacan hem taş gibi olacan hem de huyun suyun da güzel olacak, bir erkekte sadece sevgi arayacaksın; yani inan ben de kız olsam kıskanırdım onları, gayet normal karşılıyorum seni:D
ahahaha onalr para için kendini satıyor bee. hepsi zengin koca bulmak istiyor ülkelerini bırakıyolar. hayalleri türk yunan bir salak bulayım kafalayım
En iyi cevap kısmen doğru tabi.
Ama cevabın aslı tabiki hatunların kıvamında olması ve yatağı iyi bilmesi. Bunun yanında; bizimkilerdeki gibi "genelinde isteksizlik" değil, tam tersi "genelinde isteklilik" olması...
Bizde cocukluktan gelen baski var cunku. biz kendimizi kocamiza saklamayi ogrendik.
Kocana saklayınca cinsel hayatın bitiyormu?
ya da kocanı o kadar sene cinselliği unutman içinmi bekledin?
Hayır adamın suçu ne yani?
Ben ne hatunlar biliyorum baskı altında olupta cinselliği iyi bilen...
Kendini kocana saklamak başka yatakta iyi olmak çok başka.
@white
valla ben iyiyide geçtim, biraz aktif olsun yeter yaa.
Ne o arkadaş, yatacak aşağı, bekleyecek öyle...
ee erkek depinsin dursun!!
Bumu seks?
valla kocam memnun bana deli oluyor size düşmedi derdi. ekdeniz kadını ateşlidir. bilen bilir hadi iyi günler.
O zaman sizde sıkıntı yok demektir. Her Türk kadını demedim zaten..
Slav kokenli olmalari dunya capinda nam salmistir sadece Turkiye degil akli olan herkes tum dunyada begeniliyorlar :) .
Sen dert etme sadece fiziksel guzellik bir yere kadardir ve baska kriterler de var.
Yoo avrupali erkekler melez begenir
Az olan kiymetli demek. ama yinede o tip bir fizigim olmasini istemezdim. jennifer lopez gibi olmak isterdim.
Ben begenmiyorum. o fizik ideal degil bana gore. ben kivrimli seviyorum. sana gore güzel olan bana göre kötü kiskandigimdanda soylemiyorum. kiskandigin kadin j lo dur.
Onda da kalca var baska birsey yok... Kalca fetishliler hoslanabilir.
Yuvarlak kalcalar beni de tahrik eder ama dev kalcalar pek hoslanmiyorum.
goodtoknow.media.ipcdigital.co.uk/.../...LOPEZ.jpg
theworldwithoutmakeup.blogspot.com.tr/.../....html
Sen sanirim makyaji seviyorsun fiziksel oz hali degil -.- ...
o resimde kötü çıkmış olabilir normalde yüz hatları ve vucud hatları kusursuzdur bu kadının. zaten öyle olmasa dünya yıldızı olamazdı. demek ki genel beğeniye hitap ediyor.
Yaniliyorsun iste birsuru :
www.celebzz.com/.../...lopez-without-make-up_3.jpg
izismile.com/img/img2/20090611/makeup_02.jpg
1.bp.blogspot.com/.../...z_without_makeup_0003.jpg
1.bp.blogspot.com/.../..._without_makeup_00010.jpg
www.worldoffemale.com/.../Jennifer-Lopez.jpg
www.therundown.tv/.../
J. Lopez birkere cildi berbat ve makyajla golgeler vs sahte efektler yapmakta.
Makyajsiz yuzu erkeksi gibi :/ .
Cirkin.
türkiyedeki bayanların çoğu ya balık etli ya da tombul artı bayanlar burada her önüne gelene vermiyor istedigine veriyor ;)
orda bayanlar hem zayıf hem renkli gözlü hemde beyaz tenli son olarak parası olan hemen herkese bedavadan sınırsız bir şekilde ilişki imkanı sagladıkları için genelde tercih meselesi diye düşünüyorum ;)
bizimkiler giyinik yerlere değil çıplak yerlere bakıyor daha çok. ve çok da güzeller bana kalırsa ben bile bakıyorum
Bence kötü
bence hollandali kizlar daha guzel amada abartiniz bu rus kizlarini
canim her kiz arkasinda erkek gelir gerisi hikaye
bende rus otele gittim mini ettigimi giydim..
eh pardon sen rus degilsin o yuzden olmaz
lol:D
Aman aman bir ruslar guzel zaten. ondan dunya guzelleri rusyadan cikmiyor. kicinizi actiginiz icin bakmasin erkekler aaa bide hemen verdikleri icin.
Benim gözlemlediğim genellikle Rus Kızlarının vücütları güzel ve yatakta isteksiz değiller öyle başım ağrıyo felan yok :) erkeği tatmine ulaştırabiliyorlar sadakat konusunda da iyiler ben sarışın olmalarına pek takılmıyorum açıkcası
ya kardeşim sabahtan beri sadakat sadakat. siz sadık olarak görmek istiyorsunuz sanırım. ne sadığı ya. bir tanesi eşime asıldı hemde erkek arkadaşı var en yakın arkadaşımız. eşim gereken cevabı verdi zaten de neyse. sadık madık değiller. e sadığıda vardır tabi ama en önemli özelliği buymuş gibi anlatmayın. türk kızlarının eline su dökemezler sadakat konusunda. çoğuda yüz kişiyle yattıktan sonra sadık oluyolar.
Ben hepsine sadık demiyorum beş parmağın beşi bir olmaz bu her millette böyledir. söylediğini yapan Türk Kızları yok mu yani? ben en önemli özelliği demiyorum açıkcası iyi seks yapıyolar ve vücutları güzel bütün olay bu ama güzellikleri geçici Türk kızı gibi değil bak yaşlı Ruslara ne hale geliyolar yüzlerine bakılacağı kalmıyo yaşlanınca
ya 100 tanesinden bir tanesi iyidir gerisi hikaye rusların. çünkü kültürleri rahat bütüyolar. ben katılmıyorum benim eşimin rus kız arkadaşları olmuştu çok yakışıklıdır eşim. yatakda aksine soğuk oluyolar demişti akdeniz kadınına göre.
Kültürleri rahat o doğru o zaman ben iyilerine denk geldim ya da eşin kötülerine denk gelmiş
eşim bilir işini sen merak etme
Anlıyorum :)
hasta olmak değilde çekici ve güzel bulunuyorlar... birde kapris olmayınca insanlara çekici geliyor işte... türk kızlarının suratına bakılmayacak olanları bile bir afra bir tafralar içerisinde... bence kızlar biraz daha samimi ve kaprissiz olabilirler... dangalakları buluyorlar kötü hayat yaşıyorlar sonra acısını bütün erkeklere mal ediyorlar...
milletin düşücesi cinsellikte. yabancılar da cinsel kavra biraz farklı türklere göre. türk kadınları örf adet gelenek göreneklere göre yaşamaya çalışıyor ya da o yöne zorluyor kendini ama yabancı kadınlar hoşlandıklarıyla birlikte olma yolunu rahatlıkla seçebiliyor.
Ne kadar ilginç erkeklerin büyük bir çoğunluğu yatakta iyiler Türk kızlarına göre diyor ama bu iş bile deneyim ister sen bakire kız ararsan olmaya or. spu dersen o da ancak evlenince olur der sonra erkeklerde bu duruma Türk kızları kendilerini bişey saniyor naz yapıyorlar derler guzelliklerine bişey diyemem o kısmı doğru
hepsi evlenirken bakire kız arar. kız azcık korksa çekinse sen yatakda kötüüsn ruslar iyi bilmem ne der kızın zevkini heycanını yerle bir eder. cinsellik deneyim gerektirir haklısın. yapa yapa öğrenilir. bir kız 25 yaşına gelmiş birşey yaşamamışsa ilk geceden deneyim beklemek ne kadar salakça. kız hiç görmediği birşeyi nasıl yapıcak. sen öğreticeksin ki yapsın. ayrıca türk kadının yatakda kötü olduğuna asla inanma. türk kadını yani akdeniz kadını daha ateşlidir bunu avrupalı erkekler bilir ondan latin kökenli kızlara bayılırlar. sen bu davarlara bakma bunlar hayatında kadın görmemiş birde kıyaslama yapıyolar.
Ben Akdeniz kadını işi bilir desem ne olur ki onlar için rus candır (!)
boşver yaa kendi şeyleri kalkmıyor diye türk kızını soğuk yaptılar. denilcek çok şey var ama neyse..
Rus kizlari F*** oluyor onlarla evlenemezsin (bu 100% 15% ait degil) tabii bu insanlarin kendi secimi ama Turk kizi kadar namusuna duskunu az bulursunuz/ Buyurun size Rus f******leri tepe tepe kullanin iki gun sonra turk kizlarina yalvaracaksiniz.
Evlenenlerd v ole deme. o* cocuguvvar yani ulkemizde cok sayida.
siz kendinisi ne zann ediyorsunuz ki? sormasi ayip. Ben Azeri Turkuyum Dagistan kiziyim aslimla gurur duyuyorum ve 100 degil 1000000 rus kizi gelse Turk kizlarinin eline su dokemez. Ben burada Rus kizlarinin ne haltalr yedigini gordum sizde gorseniz boyle yorumlar yapmaz gider Turk kizlarinin ayagina kapanardiniz O* de olmazdiniz...
aynen kardeşim ya. dünya üzerinde türk kadını kadar cefekar vefekar temiz namuslu hangi milletin kadını var. salak sapalak konuşuyolar birde sadık demişler.
Siz hasetinizden catliyorsunuz bence. Genelleme yapmak doğru değil her rus o* değil her türk kızının namuslu olmadığı gibi türk o* yok sanki. Türk kızı mi sadık buna da gulerim aynı anda 7 erkeği idare eden kızlar var burada fuckbody arayanlar var neyin derdindesiniz yüzünüz bir rus etmez
valla sen ne dedigini bilmiyorsun. Allah islah etsin ne diyim...
Emin ol Rus F**** haset etmeyi dusunmeyecek kadar asil bir milletiz/ Hem rus o* kimki ben ona imrenecegim, Turk kizinin namusu sizin degilminoldu simdi hepsini namussuz ilan ediyorsunuz kendi namusunuza laf atip yarin namus cinayeti namus cinayeti diye bas bas bagiriyorsunuz sizin namusunuz olsa boyle konusmazdiniz. S****sizler
Seviye yerlerde laflara bak. Turk kızlarını benden çok daha iyi taniyorsun onun için hiç uzatmayalım namus felan bunlar güzeldi ama hepsi lafta kaldı evlenene kadar anal yapıp sonra bakireyim diyen kızlar baya namuslu değil mi. Ruslarda bu olmaz iste. Onlar Orspu olur siz arkadan verir namuslu olursunuz.
Kendi adıma konuşayım hiç sevmem rusları ama türk kızlarınında havasından geçilmio mesela tanışmaya kalksanız direkt "sen kimsn be slk" lafını yiosunuz.. en iyisi güney amerikalı kızlar :p
Guney amerikalilar guzel evet
çünkü güzeller çünkü itaatkar bir eştirler.. benim cevremde rusla evlilik yapan oldu... Tam bir eş ya.. kocasının sözünden çıkmıyor hemde çok güzeller.. erkek başka ne istesinki bir bayandan
bende bayanım ama dedikleriminde arkasındayım.. çok şükür güzelim nişanlımada itaatkarım kıskanmıyorum bile rusları :) nişanlımın bakmayacağını biliyorum onlara
bu namuslu kızlar sadece türkiyede zaten bu zihniyet komik ya türkiye dışındaki kadınların hepsini motor sanmaları bir türkiyede var ee biz türkiyede kimi skiyoruz o zaman altımdakiler hiç rus değildi.. ilginç..
bizim türk kızlarında da iki kişi kıza güzel desin ego tavanda kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar rus kızları hem tatlı hem güzel hemde kişilik olarak egoları olmayan değer verdiinde şımarmayan asil olan yeterki sevdiğini bilsin sana uyum sağlayan kızlardır... tabiki istisnalarda vardır ama geneli böyle...
yarım tane tanıdım 3 türke bedeldi..:D
www.google.com.tr/search en kötüsü sizin en iyinizden iyi be...:D
türk erkekleri genel olarak esmer ve koyu gözlü olduğu için, açık tenli ve renkli gözlü hatunlara karşı ilgisi daha fazla, rusların %99 u böyle olduğu için bir ilgi oluyor
bencede
Çünkü Türk erkeklerinin bilinçaltına rus kızlarının cinselliğe daha yatkın olduğu yerleşmiştir. Cinsel anlamda erkeği her türlü tahrik edecek kapasitede sanırlar. Bunun yanında türk erkeği tabiriyle "at gibi hatun" tabirine uygundurlar. ve çekicidirler :)
Kıskançlığın da bir limiti var ama. Ruslar mı kalas gibi? Bence komik duruma düşme. Ayrıca slav kadınları dünyaca ünlüdür. Bunun haricinde rusların çok güzel olması trk kızlarını çirkin yapmaz, yani atarlanmana da gerek yok.
Kalas gibi evet kalca gogus sifir.
Kocami mi kiskandin top
nerden cevap yazdım bu kezonun sorusuna..
kocamı kıskanma canım...
At gibi rus kizlari hey yavrum be ayrica bizimkiler gibi kezban da degiller
At gibi evt fazla at hemde..
:DDDD
Agaha onlar beni kiskaniyor memem var diye
hehe yav hehe minik memelerle mutluluklar
Çünkü bebeğim bizim babalarımız rus erkeği olsalardı bize de hasta olurlardı. Kendi yetiştirdiklerini beğenmiyor durziler
Yok canım ben almayayım. Ben kızımı yatak oyuncağı olarak değil, sağlam bir Türk kızı olarak yetiştiririm. Ve Türk kadınları içinde çıktığınız yeri beğenmiyorsanız o sizin sorununuz.
Ben hayatım boyunca yalnzıca 1 kere rus bir bayanla birlikte oldum. Marmaristeki kulüpte, çat pat türkçesi ile otel odasına kadar girebildim ailesi yokken. Ama onunla yaşadığım cinsel birlikteliği bana 1000 bakire sunsanız değişmem :) :) Rus kızları yatakta profesyoneller. Güzellik, fizik herşey tas tamam. En çirkinin de bile bir bacak, bir göğüs olur ağzınız açık kalır. Rus Candır. Gerisi Heyecandır. Keşke allah nasip etse de bir rus kızı ile evlenebilsem...
Bakirelerde sana bayiliyordu..
Çekemiyor musun? rus kızlarını?
çekemiyorum keşke memesiz kalçasız düz duvar olsaydım bende
Genelleme yapacak olursak eğer ruslardaki memeye ölene dek emdirsen ulaşamazsın :) :) Şakayı bırakalım. Rus kızlarındaki meme ülkemizdeki kızlardan kat kat daha büyük! Sen rus diye bulgar görmüşsündür. :D Bulgarlar da meme yok.
ahaha tabi tabi. silikonlu memeler
Heee canım hee. Hayatında kaç rus memesi gördün :D
Götürmesi kolay olduğu için örnek :))
Rusyada 1 erkek başına 3 kız düşüyormuş. Yani bayanların sayısı epey fazla olduğu için erkekleri kapmak için yarış yapıyorlar. ekmek almaya bile makyajla gidiyorlar. aşırı bakımlı olmak zorundalar çünkü en güzel olan erkekleri kapıyor.
olaya bak yaa
arkadaş ben bu akşam bir tanesiyle birlikte olacağım şuraya gelin de bir el atın ya
www.kizlarsoruyor.com/.../q1431779-yarin-bakirligimi-bir-rus-kizina-veriyorum-sizin-tavsiye
Rus kızı kolay lokma, türk kızı emek işi ev mantısı...
öyle tabi
babie bebek gibi oldukları için ama farkında değiller ki beyinleri boş bir plastikler.
Rus bayanlarını bukadar kıskanıp hasetnizden çatlamayın ne olur. Beyinleri boş nedir. Ordaki hayat kadınları avukat doktorlar. Bilmeden konusmayın. Egitim seviyeleri çok yuksek. Ama nufusun çogu bayan olunca birde ordaki bayana verilen deger yerlerde olunca erkekelre verdikleri deger artıo. Türk kızlarında en aşagı 10 kat zekidirler
bence siz abartıyorsunuz. bende gürcüyüm ama ne olduklarını gayet iyi biliyorum
Ulan salak hayat kadini dr olsa ne olur. al bir tanesini o* cocugun olur.
En azından hiçbir Rus kızı. Böyle saçma bir soru sormaz ve bu kadar ezik olmaz. Siz böyle olduğunuz süre, daha çook sorarsınız, Rus kızı mı, Türk kızı mı vs vs diye.
Valla Parali erkek bulunca kiclarini yirtiyolar. soru sormuyolar ama nasıl zengin koca bulurum diye kurslara biz gitmiyoruz.
Rus karilariyla gezip tozuyolar evliliye gelince turk kizi ariyolar istedikleri kadar hasta olsunlar zaten is ciddiye binince rus kizlarina tekmeyi vururlar ;)))) onemli olanda o degil mi? ;)))))
bakımlılar, doğal sarışınlar, estetik bir vücuda sahipler ve bizimkiler gibi kendilerini Adriana lima zannederek burnu bir karış havada gezmiyorlar daha insancıllar
Dogal sarisin olmak mi marifet
turklere has bir durum değil özzelikle ortadoğulu erkeklerde avrupalı ve kuzeyli kadınlardan çok hoşlanıyorlar çünkü türkiyedeki kadın tiplemesi genelde balık etli ve esmerdir heryerdede böyle kadınların olmasının erkeğin zayıf ve sarışın kadınlara olan açlığının dışarıya çıkmasını sağlayacaktır.
Hayat kadını gözüyle baktığınız kadınların çoğu zorla pasaportlarına el konarak mecburen bu işi yapıyorlar. Çok yanlış bir bakış açısı. Şahsen daha sıcakkanlı daha sadık buluyorum rus kadınlarını. Bizimkiler gibi burnu havada değiller bence.
bizimkiler zor olduğu için burnu havada. zorla kimse hayat kadınlığı yaptırmıyor onlara.
ruslarda paraya bakar. zaten paraya bakmasalar başka ülkelere gitmezler kendi memleketlerinde kalırlar. tabiki zorla yapmıyolar para için yapıyolar. neden bir ingiliz bir yunan kızının pasaportuna el konulup fahişeliğie zorlanmıyor bir düşün istersen onlar gelmiyor mu türkiyeye hiç
ingiliz kızlarını gördünmü sen hiç? şişko bakımsız kızlar. Ruslar kendilerine bakıyorlar ve domuz gibi yiyip şişmanlamıyolar. ingiliz kızları pistir bana göre. Valla ne dersen de. Şu sendeki önyargı sayesinde biraz daha soğudum inan. Kalkıp hayat kadını diyosun hiç tanımadığın bir memleketin insanına. Bizim ülkemizdeki hayat kadını sayısı daha fazla. Hergün öğretmeninden not almak için öğretmenin altına yatan üniversite öğrencisinden tut sırf tipi biraz güzel veya biraz parası var diye yatanların sayısı inanılmaz fazla. Bence bu kadar önyargılı davranmayın ya. Yazık
istediğinle sevişmek başka para karşılığında bu işi yapmak başka. türk kadınıyla asla kıyaslama. bizim memleketimizde mi türk fahişe daha çok? sen hiç okumuyorsun galiba. istatsiksel sonuçlar var dünyada. bizim ülkemizdede kötü insanlar olabilir ama genele vurduğumuzda gelenekçi yapımızdan dolayı biz daha temiz bir toplumuz. bütün avrupa bizim aile yapımıza hayrandır dünyada. ingiliz kızlarının çirkin olduğuna katılmıyorum asla ruslara benziyolar zaten yapı olarak. evet çok ingiliz gördüm arkadaşım çok.
yozlaşma çok var evet ama yinede batıdan daha iyiyiz bence
ulusu insanlar oluşturur. kötü yda iyi diyemem ama rus kızları çok çok rahat diğer kültürlere göre. helede bizim toplumuza göre. birde latin amerkika bize benzer biraz. katolik olmalarından kaynaklanır oda ama yinede bizim gibi değildirler
rahat olan ortam kızları azınlık haksızlık yapmayın bir rusyayla türkiye karışılaştırılmaz bile. yorum yaparken biraz adil olun bence
Valla ben gordugumu soylerim.
Fahiselikleriyle unlu bir millet
Sen rus tanidin mi hic konusuyorsun. ahlak sifir
Bakireydi dimi
Uzaktan gorduysen sus bilmeden yorum yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar