AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
kapris yok.. :) fiziklerine dikkat ediyorlar.. kadınlık yok derken hangi konuda.. ev işleri yemek felan mı yoksa dişilik mi :) türk erkekleri dışında diğer ülkelerde çok sever.. cristiano ronaldo nun sevgilisi...;)
O kiz tatar asilli. tam rus degil. avrupali erkek sevmez...
ingilizler, almanla, amerikalılar, hollandalılar vs hergün rus peşinde koşuyorlar burada :) kimle konuşsam russian girls are so beautiful , so seksi diyor :) güzelse güzel demek lazım sadece türkler diye ayırma bence ;) rus, ukraynalı, belarus vs yani sovyet ırkı fiziği güzel.. ama bizim kızlarımızda güzel.. sakın yanlış anlama ben türk kızlarını seviyorum.. onlar geçici türk kızları kalıcı her daim ;)
Nere orasi kardes. benim cokyakin arkadaslarim var hepsi melezlere hasta. neden bir dunya stari yok rus soyleseneonlar yataga atmak icin kosarlar. yokluktan.
Antalya ya gel görürsün :) melezleri de seviyoruz tabiki sevmiyoruz demedik ki kardeş.. Güzel olan herşeyi seviyoruz.. güzel bir bayanı beğenmeyen erkek var mı bırak.. Rus kızlarını beğenmeyen erkek görmedim ben ırkı ne olursa olsun.. Dünya starı derken spor da modellikte bir Ton tanınmış var.. Bırakın bu kompleksleri.. Her ırkın ayrı güzelliği var..
Sporda var tabi fiziken spora yatkinlar. iki tane model disinda dunya stari yok. sporda guzellik aranmaz. bir rus asilli aktiris nedenyykk sor kendine. verene her erkek gider.
Sen ne istiyorsun anlamıyorum ki.. Dünya starı mı güzellik mi? kusura bakma da verene derken bu kadar basit görme.. Her ırktan veren var.. Kıskanma güzelliği..
Onların fiziği spora yatkın diye bir bahane yok. Sizde spor yapın biraz kendinize bakın.. Anca ye iç yat kapris yap ona buna laf at olmaz ki..
Hani kapak oldu. dunya bayilsa fimlerde oynatirlardi. demek ki neymis abaza turk
saçmalıyorsun.. cidden düşünerek mi yazıyorsun bunları :))) filmde oynamakla ne alaka güzellik? kıskanmayın şu kızları biraz kendinizi geliştirin ;)
Sarısınlar evet ilgi çekiciler fizikleri çok düzgün uzun boylular sadık itaatkar kısmı saçmalamıssın ama
Oyle gormek istiyolar çünkü
Hayır bütün dünya da var. Ve sen hiç anlayamayacaksın bunu. Çünkü hiç bir zaman bir rus kızla yatamayacaksın :))
Ahaha ne buyuk kayip. sadecw turkiyede var.
:))))))))))) Bence sen onları kıskanıyosun. Hem sen kaç tane yabancı erkek tanıdın ki rus kızları hakkında ne düşündeklerini bu kadar iyi biliyorsun?
Memesiz tiplrri kiskaniyorum cokkk
Evet o konuda haksız sayılmazsın.
Biz İtalyan erkeklerine tapsak hoşunuza gider mi beyler
Allahsızlık yapma p. ç :D :D :D
zaten tapıyorsunuz :D
Biscolata erkeklerini saymıyorum bile :D
Çükümüzde olmaz :) sizi alacak ıtalyan erkeği yok biz begenmez rusa kaçarken onlar ne yapsın sizi
Bizi beğenenlerde var sen merak etme ama şunu söyliyim sen onlara 'hasta' olduğun sürece yanında bir tek sağ elin olur :)
tabi isteyen istediğiyle birlikte olabilir bir italyan türk kızına değer vermez tribiyle felan uğraşacak kadar gerizekalı değil ayriyetten kalçaları sizinkilere 100 basar italyan kadınlarının nefes alsın yeter diyenler yüzünden sizin götünüz kalktı böyle
Aynen götümüz kalktı
O kadar emin konuşma bir çok yabancı sevgilim oldu hiç biriyle sorun yaşamadım bir tane türk sevgilim oldu hayatımı siktı yalan dolan trip aldatma ne ararsan var vay dedim anasını
Bu tip kızları değil ıtalyan bütün dunya erkekleri sikse çukumde olmaz
türk kızları her rus kızını nataşa sanıyor çok sadıklar yalan söylemiyorlar erkeklerine gerçekten hizmet ediyorlar trip atmıyorlar erkek sözü dinliyor kullanmaya calısmıyorlar yanı kadın gibi kadınlar.
Sadik mi ahaha
Haaa işte asıl meseleye geldik: hizmet etmek, erkeğe itaat etmek. Siz Türk erkekleri önce bir insan olun. Biz sizin hizmetçiniz değiliniz. Neyseki nadirde olsa çok iyi Türk erkekleri varda sizin gibilerine kurban gitmiyoruz
işine gelmiyorsa türk erkekleri ile birlikte olmassın. bu akdar basit erkek sadakat ittaat arar.
her rusu antalyaya gelenle karıstırmayın bircok rus ile birlikte oldum uzun sürdü hep ilişkilerim hepside türk kızlarından sadık itaat ediyorlar
ne almadın evlenmedin o zaman atmayın yaa lütfen yalancı olmayın.
EVLENMEYİ DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN OLABİLİRMİ HALA Bİ RUS İLE BİRLİKTEYİM
hehe hayal dünyası işte
krize gir işte böyle çatla anasını satıyım ohhhh bakmıyorum türk kızlarına kudur anasını satıyım kezbana bak yahu.
Ay turk kizi sana bayiliyo sanki. turkler yuz vermiyo tabi.
aynı senin gibi böyle köpek gibi sürünüyor altımdamustang gördükce çatla kezban seni :D
Aslında rus kızları türk erkeklerine hasta,
Bizler alışkın olmadığımız için ilk adımı kızın atmasına o yüzden çekici geliyorlar bize.
Şuanda antalya kemerdeyim tatil için geldim hepsi güzel sayilmaz ama bazilari gerçekten manken gibi inanılmaz güzeller dun aksam gece kulubune gittim 3 kişiyle bir rus ayni anda öpusuyodu çok rahat bir irk
Evt rahatlar sapiklasmislar iyice
Guzellerde. Erkeklerın kızları sız cırkınsınız onlar sukela dıyıp ezmelerı kotu. Beyler bız sızı kıyaslıyomuyuz :/
çünkü rus kadınları türk kadınlarından çok daha dürüst çok daha vefalı ve sadıktır , sevdiği insan için her fedakarlığı yapar bencil değildir türk kadınları gibi , iyi niyetlidir , ayrıca geneli sarışındır :)
ve bizimkiler bıyık bırakma işini biraz abartıyolar :)
Ahaha sen hic rus gormemissin cocum
nerden biliyosun cocum :) bu söylediklerim malesef gerçek keşke bizimkilerde onlar gibi olabilse
Fiziki acidan kusursuzlar. Cinsel acidan profesyoneller vede guzeller. Daha ne olsun
yaniiiii
Erkek gibiler vucudlari
Ne erkegi ya tas gibi at gibi hatunlar
Meme sifir
Hayir gayet guzel. Asil turk kizlarinda gogus yok paso destekli sudyen takiyolar
senin vücut nasılmış onların kalas gibiyse? sen bira fıçısımısın?
Emin ol Türk kızları>>>Rus kızları
Gogus yok kalca yok. bende hepsi mevcut cok sukur
kilo kaç boy kaç kimbilir
Valla sen beni birak. ben kendimi biliyorum ortalama bir rus kizina on basar fizigim.
sen beni bırak cevabını aldığım birinin bir rustan daha iyi vücüdu olduğunu hiç sanmıyorum:D
En azindan memem var
sarkık kesin bira fıçısı gibi vücut olunca doğaldır
bir arkadasım vardi antalyada rus arkadas edinmisti kiz buna skype'den yaziyodu durmadan halini hatrini soruyodu bence amaci belli ama herneyse :D:D
Atalardan kaynaklanıyor :)) Ama bana çoğu itici geliyor rusların gıcık sarı oluyor. Ama Anna Chapman harika ya.
Bu yazdığın rus kadını değil. 2 yıl masorluk yapmış ve çok rus tanımış biriyim ;)
Ayrıca asıl soruyu kendine sormalısın; rus kadınları neden Türk erkegine hasta? Bizim görmediğimiz ne var bu adamlarda?
Demelisin ;)
Fizikleri, boylari, sarisin olmalari, sinirsiz olmalari, kezbanlik yapmamalari, daha sadik olmalari falan evet ama rus kizlarina karsi bir ilgim yok sadece sorunun cevabini vermek istedim.
sadık mı güldürme beni
Ruslarla evlenen turk erkeklerine bir bak, adeta koleleri gibiler kocalarinin.
eskiden kırdıkları cevizlere saysınlar biraz daha. geçmişinde yüz kişiyle yatmışlar posaları çıkmıştır ondandır o yorgunluktan yani
Adlari cikmis hepsi bu. Sizden namuslu rus kizlari da var emin ol. Tamamen kisilik meselesi yani evet ates olmayan yerden duman cikmaz ama tamami ayni degil yani evlenmelik kiz orda da var ama riske girilmez yani cok ideal turk kizlari varken ne diye yabanci alalim ki?
ya kardeşim orda ayıp değil ki. onlara göre normal seks. lise bitmeden zaten bekaret gidiyor. bakire olanlarıda heralde kimsenin bakmadığı çirkin tiplerdir. oda çok çok azdır. türk kadınıyla kıyas bile edilmez namusları. bizim kadar kadına baskı yapan bir toplum yok zaten.
Rusya'da mi yasadin nerden biliyosun lise bitince herkesin kendisini bozdurdugunu? Bu tamamen kisilik meselesi. Bizim kadar geri kafali bir toplum yok. Kadina 2. sinif insan, adeta kapidaki kopek muamelesi yapiliyor o yuzden kadinlarimiz da kendisini iyi yetistiremiyor. Onlarin kafa yapilari erkekleri daha cok mutlu ediyor. Olay tamamen bu ama anlamamakta direteceksen lutfen cevap yazma cunku ben daha okumayacagim.
6 sene ingiltere'de yasadim gelil bana avrupa kulturunu anlatma. Filmlerde gordugun gibi uniye gelmis kimseyle yatmamamis kizlarla alay edilmez, sadece istedigin yasta istedigin kisiyle birlikte olmak normal karsilanir. Kisinin kendi ozgurlugudur ve karisma yetkisi tamamen kendisindedir. Turkiye'de toplum baskisi ve dayatilan dini korkular nedeniyle cinsellikten kacilir yoksa turkler bu kadar teniz diye bir sey yok. Kufurlu konusmana da gerek yok ben sana hakaret etmedim. Seninle yeterince muhattap oldum lutfen artik cevap verme cok icten rica ediyorum, iyi aksamlar.
Ingiliz arkadaslarinla tanismak isterim, ozelden acik adresimi vereyim yakinsan gorusuruz onlarla. 14unde sevistikleri dogrudur ama sevismek zorunda degiller. Sana laf anlatamam cunku bir kulagindan giriyor diger kulagindan cikiyor. En iyi cevapta bir arkadasa ruslar para icin kendini satiyor demissin. Parasi olan erkege veriyolar evet normal olan bu zaten. Turk kizlari kadar parali erkek duskunu bir millet yoktur ama sadece erkegin parasini yiyip hicbir sey vermemek isterler. Her istediklerini alirlar ama konu cinsellige gelince sapik diyip postayi koyarlar. Iste kezbanlik dedigimiz sey tam bu da bu. Kimse kimseye para sacmaz, babasinin kizi degilsiniz yani onlar parali adma verirse tabi ki parali turk erkekleri de onlari tercih eder agiz kokusu cekmek yerine islerini gorurler. Hakaretten baska bildigin sey yok, lutcen daha fazla kuculmeden sus anca terbiyesiz kelimeler kullan.
Hee sikinti turk kızının vermemesiymis
Asagida birkac bayan arkadas daha ne demek istedigimi anlatmaya calismis ama sen bu konuda yaralisin belli. Sevgiline soyle uslu olsun ruz kizlariyla falan ugrasmayip senle ilgilensin. Kiskanma diyen kizlara bile cikismissin ya da o da onun fikri niye kiziyosun ki? Biraz daha sakin davranirsan gayet cici bir kizsin bence.
Birincisi benim sevgilim yok kocam var ikincisi esim o tip kizlara bakmaxz soguk ve itici buluyot o latinlerden hoslanir.
Kocan isini biliyomus :D neyse senin gibi sert bir kadinla ugrasilmaz durduk yere dayak yemeyelim saka yaptigimi belirtiyim de. Itici bulabilirsiniz ama ruslarla bu kadar kafayi bozmana gerek yok. Her ulkenin kenar mahalleleri fahise doludur ve turk kizlari da ilk siralarda yer alir. Bu kadar yogun baskiya ragmen bizde bile oluyorsa oralarda olmasi cok normal. Bosver begenen begensin, sen kendi guzelligine guveniyorsan sorun yok ki zaten alan almis bosversene :)
Ya kardesim ruslar sadece bu ulkede degil butun dunyada oisi yapıyor. Dunyaya dagilmi hala turkde var diyorsun
Turkler de baska ulkelerde yapiyor sen kafayi ruslarla bozmussun ama cok ciddiyim senin kotu bir anin var belli. Kafaya takmissim ruslarin fahiseligini. Seni niye bu kadar gerdi ki isterse gunde 10 farkli kisiyle yatarlar niye bu kadar memleket meselesk haline getirdin, hele ki ruslari sevmeyen bir kocan varken?
Yuzde kac turk fahise var yamaliyorsin. ruslar bunu meslek haline getirmis dunyad boyle biliniyor
Ya sana ne kizim sana ne? Istatistikci misin ne biliyosun sayilarini? Hepimiz rus asigiyiz turk kizlari gebersin mi diyim bunu mu istiyosun? Ya turk kizlarini kimseye degismiyoruz daha fazla kucultme kendini ruslarla yarisip ya bize ne onlardan?
onlar komşu kızınada hasta. yeterki elleten peşinden koşturan bir kız olsun.
mein ol ruslar öyle bildiğniz gibi insanlar gibi değil sadakat konusunda taviz vermezler aldatma yerine direk ayrılırlar 2 kişi birden idare etmeye çalışmazlar türkler gibi :)
Slav ırkı güzel bir ırktır eyvallah beğenilir bişey diyemem ama. Türk kızlarını "kezban" gibi iğrenç bir sıfatla ezmek ayıp bence. Kuru fasulye- pilav yapamadıktan sonra napayım rusu :D
sen galiba ne onları görnmüşsün , ne bir fikrin var , nede dünyanın onlara ölüp bittigini bilmiyon. ( benle zıtlasma rusyada yasıyorum )
Hangi dunya bitiyor. bir tane rus kizi Hollywood da yok. nerde rus kizlari sinemada. baska sektordeler hep p*rno sektorunde. sen kimsin turk abazasi.
Ay tipin tipi bir ayi tipi. burada otiple kiz tavlayamazsin...
sen bu kafa gidersen daha çok çatlatttırsın. ayrıca senin saçının teli kadar benim geçmiişm var. ilgisizlikten ölcen haberın yok. konu açıp tartısamayan hemen çirkefe giren anca bir tarafı azmışın kendisidir..
Allah akıl versin gizli çocuk
arkadaslar bu kız gizli ve ezik )
Ben evliyim salak abazacim. hemde cok tas kocam var. senin gibi abaza degil. tipinden midem bulandi.
Adamı taş etmişsin ne diyim ))
Tas olmasa almazdim
napıcan ya herkesin zevki ayrıdır bende çekikleri beğeniyorum -_-
sende baya yermişsin ama neyse ya rus kızı sevenlerin umarım kızları rus olur
ben öyle düşünmüyorum bazı ruslar çok güzel kıskandığım kadınlar da oluyor yani;)
Cinsel isteklerini gizlemedikleri için. Yani sanki mastürbasyon yapmıyormuş ayakları yapmıyorlar.
rus kızı sexydir..
rus kızı kolay avdır.
her fanteziye açıktır
rus kız güzeldir
candır :)
ne diyosun manyak mısın nesin ya
bunların yarısını türk kızı yapsa vay kahpeye dersiniz..
orası öyle tabi. ama türk erkekleri aşagıdaki sebeplerden dolayı seviyor rus kızlarını
Cunku rus kizi ornek veriyorum neden turk erkekleri bize bakiyo diye arastiracagina bakim yapar kendine
bakım yapmadan da güzeller :D bir de kolaylar bence asdfgjuo
sağa sola kıvırma hiç :) ruslar fena bak bak bitmiyo :D D
orpsu lar evet
ne dersen de güzeller :D
kıvrımsız vucut direk gibi.
cinsel sorunların mı kızım senin :D
türk kızları ful ayva göbek anasını satıyım
valla kocam var seks hayatım harika. seninde elin var galiba
cinsel sorunları olan kızlar bu soruyu sürekli soruyorda 2 yıldır ezberledik artık tarihin tekerrürü oluyorsun sende :D kocası olanlarıda biliyoz
kocamı mı kıskandın hıyarto. benim seks hayatım süper sen derdine yan
Senden daha sadık oldukları için zorunamı gidiyor güzelim?
Kocamdan baska adam dokunmadi Bana. sonradan olmadik biz
Nedir bukadar seni sinirlendiren anlamadım ruslarla ne alıp veremediğin var içlerinde türk kızlarından daha namuslularıda var daha sadıklarıda var.
sadakat lafını dolamışssınız bir yerinize. oğlum salak mısınız mal mısınız anlamadım gitti. neyse gidin rus bulun ebenizin * görün ne diyeyim banane. boynuzlanmak hoşunuza gider. sapık sapık yaşayın. benim namusuma laf söyleyenin dilini kopartır eline veririm. siktr git. şimdi
Sana kim ruslara namussuz deme hakkını verdi? Ruslar senin izlediğin pembe dizideki nataşalar gibi değil az gerçekçi ol hem namusuna laf söyletme hem milletin namusuna laf söyle yok öyle bir dünya haddini bil.
söylüyorum lan ne yapıcaksın. rorpsu bir millet rus milleti. neden hep hayat kadınları bunlardan çıkıyor. neden aids bilmem ne bunlarda var. iğrenç pislik erkek delisi bir millet.
Uslubunu düzelt ilk önce sonra milletin karısını kızını yargıla terbiyesizlik yapma burada.
orpsularrr işte oprusuu. hayat kadınlığı yapıolar. üç kuruşa donunu sıyıran orpsulara oprsuu diyorum var mı hadi bakalım. ananda rustu zar senin
bırak ya boşver bunları :)) baksana kaç tane yorum gelmiş türk kızlarını sorsan bu kadar savunmazlar. bizde italyan erkeklerine bakarız olur biter :P
işin kötüsü bazı ablalarda savunmuş falan tabi bence kadın kılığına girmiş erkekçikler de bunlar neyse..
evet savunmazlar türk kızlarını. türk kızı kötüdür kapsilidir yatakda kötüdür. ulan sen çok mu iyisin yatakda demek ki hatunu o kıvama getiremiyorsun. yok kendinde suç aramaz.
içlerinde güzel olanları da vardır elbet.. ama türk kızlarını da bu kadar kötü görmek çok yanlış.. bu kadar fedakar cefakar kadınları hiç bir yerde bulamazlar kusura bakmasınlar.. türk kadınlarının da kendine göre apayrı güzellikleri var yapma değil.. balıketli hafif esmer ve gayet hoş çekici bence.. ayrıca ne demişler sarışının adı esmerin tadı ;))
Kızlar ben alıştım sizde alışın. Kıskanmayın artık.
Be kiskanmiyorum...
sen rus kızını yatakta görsen lezbiyen olursun canım :)
anlayamazsınız.. :)
Soguk tipler. memesiz
aman sanki bizim türk kızları çok sıcak da
Ben Latin kızları taraftarıyım
ama Rus kızlarını soracak olursan ;
kalçaları ve göğüsleri güzel ve sarışınlar
bu Türk erkekleri için yeterli bir sebep
Sen üstlerinden 10bin erkek geçmesi lazim diyorsun ya baskalarida senin için kasar diyor :)) sayın gizli
Kimse kasar demedi bana ilk ve so kocamla sevistim. mallar sizi bide sadik diyolar
Kaçıncı koca muta mi kullaniynz :))
ilk ve son kocam. hadi işine. kırk kişinin tepindiği karıyla mutlu olmaya çalış elalemin enayileri
Çok namusluyum diysn himmm
namusluyum evet. kocamada bayılıyorum onun için ölürüm. kırk kişinin üstünde tepindiği kızlara hadi size türk kızı yakışmaz. herkes kendi gibi olmalı
Her yav her he
göğüsleri büyük olmayabilir en azından besili birer dana haline gelmiyor çoğu sırf güzelim diyip kendini geliştirmeyen hollanda ineği gibi göğüslere sahip kesimedir lafım
yok ben Türk kızlarına hastayım seviyorum lan sizi
tripiniz
kaprisiniz
çekilesi bir güzellik <3
Rus kızlarını begeniyorlar iyi bizde ozaman her sevgilimizle yatalım kalkalım ondan sonrada begensinler.. bu hataya birkere düşünce k. şar diye adlarını çıkarıyorlar türklerin burada rus kızlarını koruyorlar.. beyin bedava :D:D
Keşke gram alakası olsaydı :) hatunlar dünya güzeli gram hava yok mütevazı insanlar. Sizin en cirkininiz bile kendini kleopatra sanıyor normal mi bu
normal bu çünkü abaza turk erkekleri gotlerini kaldırıyor genelde çogul konusmim
Saçma sapan konular ya.. Benim caaanım Türk insanımı komplekse sokmak için tüm bunlar.. Türk kızları in alayı out...
türk kızı neden her önüne gelene abaza muamelesi yapıyor peki_? bak en son güncellemede yine yapmışsın..
naz yok, sadıklar, itaatkarlar, şirinler, trip atmazlar daha ne olsun...
sadık mı ahahaha
Erkek erkek olup izin vermediği sürece yanındaki kız türk olsun, rus olsun farketmez sadık kalır. Rus'lar daha yatkın bu olaya. Höst dedin mi duracakları yeri iyi bilirler ha ha ha
hehe bilirler... onlar kaç kişinin altından geçmiş işide bilirler..
işte tek sıkıntıları o altta kalma olayı.
Peki sen söyle Türk kızları neden yabancı erkeklere ağzından salyalar akarak bakar?
yabancı erkekler bizi çok seksi buluyor çünkü kadından anlıyor herifler
İşte rus kızları da Türk kızlarının anlamadıklarından anlıyorlar!
anlasınlar bize ne
Bizde rusu onu bunu begeniriz size ne?
bir manken olarak yorum yapıyım içlerinde beraber fotoğraf çekimine katıldım.
fizik ve yüz tipi olarak aşırı doğal ve kusursuzlar
kıskanma yaa taş gibi hatunlar tabikide hasta olucaz onlara :)))
Ne kiskanicam j lo gibi kadinlat varken
oda iyidir ruslar çıtırlarda iyidir :)))
Ben iskandinav hatunlardan hoşlanıyorum :( uzun boy ince bel beyaz ten
Meme sifir
Gögüs sıkıntı haklısın onlarsız kadın düşünemiyorum zaten :h
Tum iskandinavlar slavlar memesizdir yapi olarak. silikon falan taktiriyolar...
Her erkek sonuçla ilgilenir gidilen yolu yöntemi görmez bile ama bu nasıl bir bilgi yapın var anlamadın sen sabah kahvaltısında ne yiyorsun neyle besleniyorsun :()
Ozellikle rus die bisey yok bence iskandinav irklarin hepsine hasta bizim. toplumumuz :)
Evt.
Evet bizim turk kızlarımızda 12 yaşında elletmeye 13 yaşında vermeye üniversite de de kendini 3 kuruşa satmaya başlıyor. Evet sen haklısın.
Ben hic gormuyorum ole kiz cevremde.
Gel göstereyim.
Nasıl egonu tatmin ediyorsun Rus kızları Türk kızlarından güzeldir ama öyle ama böyle bunu kabullenin...
Benden guzel degiller
En cirkini senden güzel olmayabilir :))
Erkekleride sizden yakısıklı ne yapalım sımdı :D
Güzeller o yüzden ayrıca böle bir tatlılıkları var saf gibi duruyorlar (değiller ama) ne istersen yapıyorlar ya da bende biraz rusluk olduğu için ırkçı davranıom :P
İlgi sevgi saygı rahat ilişki erkeğin tipine bakılmaz en güzeli çirkin birine gelir tanışır rahatlar kendileri erkek gelsin tanışalım düşüncesi yok bilgili ve zekiler Ama yinede türk kadını kadar asil namuslu zor cefakar kadın yok dünya üzerinde
kesinlikle haklısın.
Sexs te iyiler ileri görüşlüler ve tabi ki güzeller fizikde taş olunca bizimde dogal olarak dibimiz düşüyor :)
sekste ileri görüşlü türk kızı direk orpsu damgası yiyor ama.
orospuluk yapıp aldatıyor kanka ayağına aşkım diyor arkadaşlarına o yüzden.
yöreden yöreye, bölgeye göre deyişir o dedigin maddi özgürlügü felanda varsa kimse karışamaz genelde ama söylediginin dogruluk payı var tabiki
ben latinlere hastayım ruslar zükümde olmaz. bir mok olmadıkları tecrübeyle sabit. paso içiyorlar zammına koyduklarım.
Sen istisnasin.
Ucuz malin alicisi çok olur.. iyigibi görülür defolu çıkar. . Piyasa değeri düşünce sürümde kazanma politikası :)
Vericilikle ilgili galiba
onedio.com/.../turk-erkeklerinin-rus-kizlarini-overken-kullandigi-21-klise-292698
Iste link attim :)
9 ve 10 :):)
Benim rus değil de brezilyalı kızlar hoşuma gidiyor :) Taş bebek onlar taş...
biz seks ihtiyacımızı onlarla karşılıyoruz. size denk değil onlar siz ayrısınız
ÇÜNKÜ ONLAR İNSAN. ÇÜNKÜ ONLAR DÜRÜST
ÇÜNKÜ ONLAR OLDUĞU GİBİ. OLAMADIĞI DEĞİL ya da OLMAK İSTEDİĞİ KİŞİ GİBİ DEĞİL. bu sana 4 ömür yeter bunları tamamlaman
çünkü onlar ororpsu
ama saklamıyorlar onların inaçları öyle ya bizimkileri okumuş ünili oo lar onlar ne Kuranları da varken? böyle olmaz bacı
valla geneli oprsu bir milletten bahsediyoruz burda. lalelide aksarayda gördüklerimiz rus değil o zaman. kıçını açıp kendini satmaya çalışanlar rus değil heralde. sadıkmışlar dürüstmüşler yerim o sadakatı ben. yüz kişi geçmiş üstünden sadık diyolar bide.
Türklerin geçmiyor mu türk kadınlarının sibel kekilliye bak.
onlar istisnadır. ben genelden bahsediyorum. genelde ruslar oropdudur. en çok hayat kadını o miletten çıkar.
bilmem. ama karılar iyi yapıyorlar :) bizimkiler gibi tek taraflı değil.
Çünkü onlar için belki = evet, hayır = belki demek değil. Netler :)
Doğal sarışın ülkemizde yok denecek kadar az, farklı olan da her insanın dikkatini çeker.
insan kendisinde ne varsa onun nankörü ne yoksa aşığı olurmuş böyle.
aynen..
mumkün mertebede sarışın miktarının az olması, esmere olan bıkkınlıkla ruslara yönelmesi ancak sonunda doğru yolu buluyolar.
genelleme konusunda nırvanaya ulastınız altın sacmalama odulunu gondermemız ıcın adres bılgılerınızı maıl yolu ıle bıze ıletebılrısınız.
Sarışın uzun boylu ve taş gibi :) Ama Türk kızlarınında hakkını yemeyelim hem güzeller hemde ellerinden her iş geliyor :D