AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
rus kizlarina bayilmiyorum dostum. Ukrayna deseydin kabulumdü
Ayni
vaginasının tüyleri bile dogal sarı hatun.
nasıl sevmezsin lan
türk hatunlar bıyıklarını bile almıyor
Iykk midem bulandi
alahın kezbanı
git sakal traşı ol lan
Bendemi sakal va salak oc
* kezbanı amın daki kıllar benim sakallardan fazla. bir git lşurdsan la
Trip yok, naz yok, havadan nem kapma yok.. E daha ne olsun.
bayılıyorum onlara kardeşim bir fizik ikincisi karşıyı cez bediyor. özelliklede sarışın..;)
Ruslar suratsız kızlar ya :D
Memesiz sarisinlar
İstedikleri kadar beğensinler ama türk kızıyla evlenicekler :D
Türk erkekleri baza olduğu için bir de , vatansever olmadıkları için panpiş
Uzun boylu, beyaz tenli, renkli gözlü, şirin bakışlı oldukları için olmasın. : )
TheEscapist söylenecek sözlerin hepsini söylemiş. Bize bir şey kalmamış. Hadi dağılın şimdi hadi. :D
Millet cinsellik anlamında yaklasmıs )) rus kızları kulturludur, bakımlıdır özguvenı yerındedır.
Nefret ederim sarisin ve uzun kizlardan. Kumral ve minyon olmali
ben hasta değilim ben türk erkeği değil miyim şimdi?
Türk kizlarindaki havanın %5 i yok onlarda o yüzden
Bizim kızlarda bakıp ibret almiyorlar ona şaşıyorum:)))
rus kızlarını Türk kızlarına üstünlüğü yataktadır onuda onlarla yatan erkekler bilir.
sen önce türk kızıyla yat sonra gör
pardon yattık ki bunları yazabiliyoruz ben boş şey yazmam
senle hangi türk kzı yatar abaza
gerçekler bir yerine battı şıllık
şıllık anandır bacındır. ananda rustu sanırım eski oprsulardan
çok seviyesizsin bu bir , benim abaza olma ihtimalim bu sitede en az olan insanlardan biriyim bu iki birde fake olupta kendini kadın gibi gösteren bir neyse seviyene inmeyeceğim.
kötü söz sahibine aittir üzerime alınmıyorum cesaretli olsan zaten gizli olmazsın
valla ben kadının hasıyım. sen orpsuları seviyorsundur canım olabilir. pezevenklik kanında var.
hem soru soruyorsun hem de ben yaşadıklarımdan yola çıkarak cevap veriyorum ama sende hakaret gırla ne yalan söyleyipte türk kızları yatakta süper falan mı yazsaydım demek ki sende bir orosbuluk var ki hiç tanımadığın bir insanı pezevenklikle anasını bacısını orosbulukla karalayabiliyorsun bu da senin karakterini ortaya koyuyor önce insan önce saygı her fikire saygınız yoksa soru sormayın.
hai lan yavşak. sen nerden biliorsun türk kadınını. bütün dünya akdeniz kadını ateşli diyor herkes yalan mı soylüyor bir sen mi yattın rusla
ben Türk kızlarını bilmem doğru demekki sen beceriyorsun türk kızlarını her şeyi iyi biliyorsun her halinde erkek olduğun belli ve pezevenginde önde gidenisin. Bütün hakaretlerin sana geri dönsün cesaretin varsa benim herşeyim açık buyur gel dene beni
valla ben kadın gibi kadınım. kocamda var oh mis. senin gibi salak değilim çok şükür. madem çok iyiydi ruslar ne alıp evlenmedin yüz mü vermediler sana
evlenilecek kızlar vardır birde eğlenilecek işte kafan bunu bile basmıyor.
psikolojik bir şey yoksa sadec rus kızları güzel değil
Bence kolay olduklarindan.
tabi oda olabilir
Neden herkez bu soruyu soruyor kiskaniyor musunuz benim hoşuma gitmiyor acikcaksi ggüzeller var ama benimggönlüm başka yerde ;-))
bende yok öyle bir istek hastalık hiç olmadı da ben latinlerden hoşlanıyorum sebebi ise türk kızları cooooook nazlı küstah coğu bu seebeb
erkeklerde kızlarda ne derse desin bence dış güzellik değil iç güzellik önemli güvenebilmek , sevebilmek önemli. itaatkarlık veya para önemli değil arkadaşlar
Türk kızını hiçbir ırka değişmem (belki japon olabilir o da benim hayranlığımdan) :D
E sebebi belli tabiki. Türk kızları kendilerine bakmıyorlar. Bide rus kızlarına baksana. Zayıf seksi ve çok bakımlılar ve sarışınlar. ve tatlılar. Daha bir sebep gerekirmi?
ne bu kızgınlık sizde Türk erkeklerine sataşacak yer arıyorsunuz...
Ben rus kızlarına hasta değilim. Bu durumda türk erkeği olmamam lazım?
Daha bakımlı ve daha cazibeli oldukları için olabilir.
Turk kizlariyla kim urasir aga hem trip atiyonuz hem kendinizi ulasilmaz saniyonuz
Türk erkeği demeyelim, ama çoğu diyelim beni ayırın bir kenara:)
Rus kızları umrumda değil. herkes için geçerli değil o
Akça pakça Türk kızları dururken kurutulmuş balık kokan Rus kızlarına hayran olan Türkün aklına yanarım ben.
Daymıın bir rus gelini vardı kızın fiziği on numaraydı
Himmmmmm boşver ya kızların hepsi kolay sanal da tüm dünya kızlarıyla konuş tüm Türk kızı kadar zor kız yok herşeye kolay inanan
türk kadını zordur evet.
yani herşeye kolay kanmayan
Valla ben rus kızlarını sevmem. Daha çok ukraynalı kızlar fena :D Onlarında nesli tükeniyor lan :(
Beyaz tenli oldukları için hoşuma gidiyor yoksa illere rus demem.
Kızlar nasıl yabancı erkeklere hasta oda tam tersi.
cunku trip yok kusmek yok sıze gösterılen ılgının yarısı yetiyo ayrıca tabi cok güzel kızlar :)
yani güzeller diye sanırım. benide rus sanıyorlar hatta rusların en güzellerinden sin diyorlar. çok mutlu oluyorum. ama tamamen saf türk ırkıyım :D
uzatmayın yuzyıllardır en iyi bildikleri sey :D herkesın bildigi sey ve guzel hatunlar nokta.
kim biliyor ya onlara bayılan kara yağız anadolu erkeği sadece.
Çünkü onlar seks için yaratılmış. Bizde seks yapmayı seviyoruz ayrıca çok güzeller :)
ÇOK YANLIŞ BİR GÖRÜŞTESİNİZ YA BEN Bİ UKRAYNALI OLARAK UTANDIM YANİ
ama erkekler sizi öyle görüyor şekerim herkese vermeyin o zaman
ne alaka ya sizde vermeyin !! KÜÇÜCÜK KIZLARA TECAVÜZ EDİYOSUNUZ YETMİYO HAYVANLARA TECAVÜZ EDİYOSUNUZ. BUMU SİZİN ERKEKLİĞİNİZ VERMEYİN MİŞ!!!
Pardon da küçücük kızlara hayvanlara sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde tecavüz ediyorlar. En azından avrupa gibi pisliklerimiz yok bizim. Evet seks için yaratılmışsınız siz ve müptelası olmuşsunuz. Gelin bol bol doyuralım biz sizi
Birçok sebebi var. hem güzeller hemde çok cana yakınlar kendilerini kaf dağında görmüyorlar. birde yatakta çok daha iyiler diyebirim
Kaşar kiskaniyorsun dimi rus kızlarını sizden 2 kat daha güzeller sizdeki egonun yarısı yok
egoları yok çünkü ego yapıcak bir boklarıda yok. açlıktan nefesleri kokuyor
Hahaha xd kiskaniyorsun kabul et rus kızı dünyanın en güzel kızı
ruslarınmı açlıktan nefesi kokuyor :D hahahaha hic komik degil
evet hizmetçilik yapıolar. benim evede bir tane alayım bare rus hizmetimi görür.
bin basar ruslar türk kızlarına
hehe yav hehe
Yok be hepsinin aklı uçkurunda da ondan. Sonuçta bizim İtalyan kızları hepsinden güzel
valla ya aklım uçkurumda kızlar kolay demiyolar da yok sadıkmış yok hamaratmış. kırk yıllık orpsular oldu melek.
Rüküş olduklarına lafım yok ama sarışın mavi gözlü olanlarına bayılıyorum.
Geneli ole
Yani fizikleri süper ama görgüsüz olabiliyorlar bazen. Rüküş giyinenleri çok oluyor. Tabi hepsi için geçerli değil.
Cogu rukustur. herkesin esofmanla gezdigi yerde bunlar on iki cm topukla gezerler. fizikleri cok kusurlu bence. kalca ve gogus yok erkek gibiler
Türk kızları hepsinden güzel
Ben çok büyük kalçaları olan kızları sevmiyorum ama göğüsleri yok gibi... Tabi bazılarının ki nefis oluyor... Neyse çok güzeller bence ama türk kızları da favorim... (:
türk kızlarından 10 kişiden 3 ü güzel olur rus kızları ise 10 kişide 8 i güzel olur
daha kolay veriyorlar bazi turk kizlari gibi p. nise ocu gibi bakmiyorlar ondandir
vucud iyi ama , suratları hep asık tenleri çok iyi bebek gibi.
Ben bıktım sevmiyorum şahsen.
Türk Erkeğiyim , Türk Kızlarına hastayım. Problem?
No problem
Diğerleri de baktı türk kızlarından pas yok zaten ondan dışa bir yönelme var. :D Aldırmayınn. :D
Valla ya. bide sadik diyolar koptum. Kadinlar bulduguyla yatiyor. annem yasindakuler bile erkek arayisinda.
Öyleler. Yapacak bir şey yok onların kültürü. Para birimlerinden dolayı en iyi iş sahibi bile fuhuş yoluyla ekstra kazanç sağlıyor. Özellikle de yabancılardan. Bu arada eksileyen iki hemcinsime burdan selamlar. :D
Tanimadan konusuyolar iste. dunyada en cok fahise hangi irktan cikiyor acaba.
Ruslar olduğu kesin demek isterdim de diğer ırkları düşünüyorum. :/ Hindistanlılar onlardan fazla.
Türk kızlarına iki göz atınca biryerleri kalkıyor ondandır
Neler yok ki ruslardan sekste bir harikalar onlar at gibi
At gibi kadın diyorlar ya. İşte o yüzden
Hepsine bin basarmış :D. Kabullen artık çoğu senden daha güzel. Yorumlarında hep kötülüyosun fakat onların kızları bizim ülkenin kızlarının çoğundan daha güzel. Yapacak bişe yok. bir kıza bakarken sadece sanki memesine bakıyoz :D
Meme kalca yoksa kadin kadın degildir. takilursin artik yatakda bir erkekle.
Alakası yok. Yani kız ne kadar çirkin olursa olsun fiziği güzel diye onla takılır mıydın? bir kere yüzleri çok güzel :) Çoğu sarışın. Daha ne...
Insanlar hep değişik ve farklılığı sever
Rustan şaşmayacaksın diye atasözü bile var.
çünkü çok daha güzeller hepsi. ayrıca kültürlüler ;) hepsi
ben sadece cinsellik olduğunu düşünüyorum
kıskançlık had safhada bence : D
Ahaha yanıma yaklaşamaz o erkek vucudlar
aynennnn
ama kimseyede göstermem diyon yani helal işte ruslar bööyle demiyorlar :D
O zaman oyle diyecen. veriyolar diye iyiler
açık kısa ve net çok güzeller :)))))
Kolay olduğu için bence
Bencedw elde edince guzel edemetince kezban cirkin...
Elde edemeyince değil hala mal mal düşünceler içinde olunca kezban olurlar ;) elde edemedigim ama taktir ettiklerimden biliyorum.
Çünkü adam akıllı sevişiyolar :D
yanlış çözmüşsün kanka cevap uzun bacak olacaktı.
Bizim ülkemizde sarışın nadir olduğu için
iş ciddiye binince unutulur ruslar merak etme
Her onune gelene verdigi icin :-D
her önüne gelene veriyolar sonra herkes sadık demiş. yuh artık ya. bunlar rüyalarda yaşıyor galiba.
:-D :-D
canım yaaa nasılda kıskanırmışş:))))
Cokkk
russ dedinmi şööle bir durcan. söylemesi kolay anlaması zor hissetmesi ütopyadır