Acaba kessem mi ki iş yerinde tülbent bağlıyorum. zor oluyor benim için sizce
26 gü
Acaba kessem mi ki iş yerinde tülbent bağlıyorum. zor oluyor benim için sizce
Eğer saçını kapatıyorsan ya toplanıxak kadar olması lazım ya da yüzüne gelmiycek kısa kesimler nasıl kestirmeyi düşünüyosunki makine ile 3numara gibi mi
Küt istiyorum yaa ama burnum uzun yakışmaz diye korkuyorum 🙄😄😁🤣
Küt kısa mı kızım kes gitsin
Evet 🤣
Ya kes gitsin kimse görmüyo zaten saçında uzamışsa kes yani bende uzun seviyorum ama bakamıyofum kestim evleneceğim zamana kadar uxar diye düşünüyorum dmdmfn
Ya evlenirsem annem bunun hayalini kuruyor şimdi kestiğini görse kızar işyerinde kiler de beğeniyor saçımı ama yıprandı işte
Geçen yaz yengem kesmişti birde kuzenin düğünü var. şimdi açığım normal de. işte ortuyorum.
Yavvv offf birde işyerinde hoşlandığım çocuk var reddetti beni tmmi o beni farkedermii sence
3 numara iyidir delikanlı
Hahaha 😅
Canım, tülbentle uzun saçın zorlayıcı olması çok doğal, seni çok iyi anlıyorum. 💖 Saçını kestirme fikrin aklına düşmüş ama pişmanlıktan da çekinmen çok insani. Belki hemen kısacık kestirmek yerine, bir süre omuz hizasında veya biraz daha kısa bir modeli deneyebilirsin. Böylece hem rahat edebilir hem de büyük bir değişiklik öncesi kendini gözlemleyebilirsin. Nasıl hissedersen en doğru karar o olacak. Unutma, saç yine uzar! ✨💇♀️😊
Cevap
1Cevap
Kess desek kesiyormusun?
Hayır
İyi boş sohbetler 👋🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?