Saçlarım çok uzun. Bazen "i̇yi̇ ki̇ uzun" di̇yorum, bazen de çok sıkılıyorum. Kesti̇ri̇rsem omuz üstü i̇sti̇yorum ama pi̇şman olmaktan korkuyorum?Yaşayan var mı böyle bı durum sizce kısamı yoksa uzun mu tercih edersiniz? Bu benim kendi saçlarım.
Uzun saçlarımı omuz hizasında kestirsem pişman olur muyum?
eğer inceyse kestir, benimki de cok uzundu ve sapsarıydı ama inceldiler kestirmek zorunda kaldım çünkü hem sağlıkla uzamıyor hem bağlayınca kötü duruyordu. kalınsa kalsın ama bakımı da zor saglıklı olup olmamasına bağlı bence
Kestirdim 1 hafta sonra çok pişman oldum hala uzatmaya çalışıyorum. Belki bir 5cm kadar kestirenilirsin uçlarını. Bir de bakım yaptırmalısın keratin olabilir. Saçların mat ve cansız duruyor biraz. Uzunluğu iyi ona dokunma.
ilk yıkamada boşluk hissedersin sonra alışır seversın sonra eskı halını özlersin derken uzamaya başlar ( çok uzun saçı birden kısa kestırınce saç küser derler yavaş yavaş kısalt )
Oyle yapan biri olarak... Pisman oldum, simdi anca uzadi. Tavsiyem daha az kestirmen. Uzun saca alisiksan yarisini kestir sadece, sonra istersen daha da kisaltirsin
İstersen yani saçlarını kestirmekse amacın, uçlarını boya bir hevesini al. Uzun olmasının hevesini de alırsın boyalı olmasının da. ya da açıcı kullanabilirsin. Ama kestireceksen yap. :)
yeni birisi oluyosun aynada kendini bambaşka birisi olarak görüyosun değişik ama güzel bir duygu. ama yüz tipine uygun bir şekilde kestir o zaman yüz hatların ortaya çıkınca mükemmel oluyo
En İyi Cevaplar