Belki biraz daha uzun.. şu an belimde hep bu boylarda kullandım birden bu boya geçsem kafamı duvarlara vurur muyum 😃Yakışır mı onu da bilmiyorum. Kullanımı zor mudur? Diğer soruyu görmemiş gibi yapın 😃

Belki biraz daha uzun.. şu an belimde hep bu boylarda kullandım birden bu boya geçsem kafamı duvarlara vurur muyum 😃Yakışır mı onu da bilmiyorum. Kullanımı zor mudur? Diğer soruyu görmemiş gibi yapın 😃
Yakışır yakışmaz diye bir durum söz konusu değil sadece bir anda adapte olmak zor olur. Yarın ne olacağı hiç belli değil bugün denemeyip ne zaman deneyeceksin ki? Zaten tekrar uzayacak en azından bunu da tecrübe edersin ve biraz kısa saçın rahatlığını yaşarsın kış geliyorken büyük konfor aslında
Estetik yaptıramam. İnsanlar beni tanımaz 😀😀😀😀öldügüm zaman tanrı ben böyle bir insan yaratmadım bu kızı geri götürün demesinden korkuyorum. 😀😀😀😀😀hahahahahahahahhahaha düşünsene ben öldüm ve estetik yaptırdıgım için tanrı beni tanımadı hahahhahahahahah hahhaja (şaka yaptım ) 😀😀😀
Hahahahaha hala gülüyorum haha
Yakın zamanda yaptırdım çok daraldığım bir dönemdi kuş gibi hafifledim saçım güzelleşti resmen :D benim boynum ağrıyordu ağırlığı pişman değilim uzuyor zaten
Modern ve şık model. Atkuyruğun haricinde bir şey özlemezsin bacım. Yine de ben olsam tercih etmem ama bu zevk ve renk meselesi tamamen senin kararın..
Cevap
18Cevap
pişman olmazsın bence. deneyebilirsin
Bu kadına aldanmayın. Fotoğraftaki kelken bile öz güvenli 😅
Bence çok güzel bir model çok çekici ben daha da kısasını yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
@sAcahsjdnk erkek tıraşı gibi
Saçların çabuk uzuyorsa dene bence. Ben de bu boylarda kullanıyorum müthiş rahatlık.
Ben hersefasında pişman oluyorum. Uzun sevıyorum ama aklım kayıyor işte benımde
Deneme sonra zor uzuyor. Ben 2ay önce ucundan al dedim sağolsun budamış kuaför hala uzamadı
Çok fresh modern bir görünüm veriyor benimki de bu boylarda toplayabiliyorum da.
Bana en yakışan boy şu omuz hizası lakin uzun saçın hastasıyım.
Ben kestim hatta bundan biraz daha kısa çok da güzel oldu🥰
Benim en sevmediğim ara boy bu. Omuza değip katlanıyor falan hiç hoşlanmıyorum
Kökü sen de pişman olsan bile tekrar uzar. Bence içince kalmasın yaptır.
Yuz hatlarin oval ise yakışır yuz şekline göre Bi model kestirme daha doğru olur
"Pişman olur muyum" ile başlayan her şeyde mutlaka pişman olunur
bu boylarda kesersen yakışabilir , yakışmazsa da yakışacak şekilde tokalarla, bandanalarla bağlayabilirsin
Düşünmeden kestir bu boyda pişman olmazsın daha kısa yap bence hatta ama o zaman da pişman olabilirsin
Hoşunuza gitmezse sevgilinizi döverek rahatlayabilirsiniz
Bence yüz hatlarına göre güzellik ve olgunluk katacaktır
Kestirme uçlarında ki kırıkları düzelt
Ah o güzelim saçlara nasıl kıydın yaw
Moda galiba, bence kestir olmazsın pişman
Herkes öyle kestiriyor 🙄 Moda hddjs
Olursun yapma diycem de kestirmişsin zaten
Çok kısa değil aslında yakışabilir
Sana hangisis yakışır görmeden bilemeyiz
Olmazsın bende kesecem 😄
Pişman olmazsın gayet ideal boy
Bence güzel model