Uzatmak çok istiyordum uzattım ama artık gerçekten kullanmakta zorluk çekmeye başladım,

Şu fotoğraftaki gibi kısa kestirip boyatsam pişman olur muyum?

Uzatmak çok istiyordum uzattım ama artık gerçekten kullanmakta zorluk çekmeye başladım,

Şu fotoğraftaki gibi kısa kestirip boyatsam pişman olur muyum?

Selam reda, seni önceki üyeliğimden de hatırlıyorum. Saçlarla ilgili konularda hep yapıcı görüşlerin oluyordu. Bu sefer kendi saçlarınla ilgili bizim fikrimizi sormuşsun. Saçlarınla çok ilgilendiğini bildiğimden hangisine karar verirsen ver iyi taşıyacağına eminim. Ama senin için değişiklik zamanı gelmiş gibi hissediyorsan bence kestirmelisin. Hatta cesaret edebilirsen 3 parmak filan daha kısa olursa uzun küt gibi çok hoş olabilir👌Sağlıkla kal
Neye karar verdin?
Kesmicem tabisi😂
Ortalığı karıştırıp kenara çıkmışsın 😄😄
Hayır kestirmeeee yasak hsjsj
Neden be jdjd
Uzun saç yakışmış jsjsjs Yakışırsa da çok daha güzel durr ama kararsiz kaldim. Omuzlarından geri atıp baksana aynadan bu yakışıyor mu jsjsj
Yakışmıyor da uzun zor ya
Evet bakımı zor oluyor... Kestir gitsin o zamann🥺🥺
Teşekkür ederim 🌸🥰
Daha önce kestirdin mi bu kadar kısa? Ben sık sık uzatıp kısa kestiren biri olarak pişmanlık hiç duymadım ama arada uzun saçlarımı özlüyordum. Tercih senin
Kısa saç çok kullandım hep uzatmak istiyordum daha da uzatmak istiyorum ama gerçekten artık zorlanmaya başladım ve hep örüyorum yani açık kullandığım gün sayısı ayda üç kere ya da dört kere geçmiyor birbirine çok giriyor açıkken
cok güzel sacların var, masallah. tam istedigim boy🥹 Fazla kestirmemeni oneririm...
Saçlarının şu anki uzunluğu gerçekten çok güzel ama seni anlıyorum; uzun saç kullanımı bazen yorucu olabiliyor. Omuz hizasında bir kesim, seni hem daha fresh gösterebilir hem de daha kolay bir kullanım sağlar. Fotoğraftaki model gibi hafif düz kesim ve parlak bir boyayla gerçekten çok havalı bir görünüm yakalayabilirsin 💇♀️✨
Pişman olur musun diye düşünüyorsan, bence olmazsın çünkü bu modeli hem kullanışlı hem de şık bulacaksın. Ayrıca saç her zaman uzar, eğer tekrar uzun kullanmak istersen geri dönüştürebilirsin. Hadi cesaret et ve değişimin keyfini çıkar! ❤️
Cevap
17Cevap
Reda sana uzun saç daha çok yakışıyor bence. ama sen bilirsin kısa da yakışabilir dene istersen sonra da boyatabilirsin
Saçlarını omuzlarında kestirirsen pişman olacağını sanmam, çünkü bazen insanın kendini yenilemesi gerekiyor ve saç bu değişimin en güzel yollarından biri oluyor. Eğer içinden bu geçiyorsa ve ayna karşısında hayal ettiğinde kendini mutlu hissediyorsan, denemeye değer. Belki ilk birkaç gün alışmak zor olabilir ama sonra aynaya baktığında o tazelik seni motive eder. Zaten saç dediğin şey uzar, şekil alır, yeniden şekillenir. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Cesaret ettiğin anda bile aslında kendin için bir adım atmış oluyorsun, bu bile yeterince güçlü bir sebep bence.
Minyon bi kızsın belliki orta boy ya da kısa saç auranı daha çok ortaya çıkarır, uzun saç uzun boylu kadınlara daha iyi gidiyor, benim boyum kısa o yüzden uzun saç kullanmam basık gösterir beni, şu anki saçında çok hoş ama değişim bazen iyidir abartmadan kestirebilirsin
1,75 im ben jdjd açıdan kaynaklı küçük çıkmış olabilirim😂
😂😂 oha, uzunda gidiyordur sana o zaman, ama uzun suredir uzun saç kullanıyorsan bi boya ve kesim yapabilirsin, başta ufak bir pişmanlık yaşayabilirsin ama geçici bir duygu merak etme 😁
Umarım öyledir yılların emeği yatıyor jdj
Olmazsın ve çokta rahat edeceğinin garantisini verebilirim. İlk dakikalar pişmanlık duyarak geçer ama kullanımını vaktinin çoğunu sana kazandırdığını gördükçe de sevineceksin. Değişiklik ruhuna da iyi gelecektir emin olabilirsin. 🤗
Bence uzun saç sende farklı bir hava katmış Adriana Lima ya bakıp biraz istiyorsun onun gibi görünür niyetine ama pişman olacaksın şuanki saçların çok çekici
Pişmanlık benim de saçım belimdeydi önce omuz hizası sonra pixie modele geçtim uzadı biraz da boyadan yandı tekrar kestirdim demem o ki yapma
Sana uzun saç da güzel oluyor ama epey uzamış dediğin gibi. Kısa saçı da beğeniyorum o da yakışıyor bence sana. O zamaaaaan saçı kestirme zamanı 😅
Ben kestim ilk başlarda pişmanlık yaşadım sonra rahat olduğunu fark ettim ama hala uzun olsun istiyorum az kes çok kesme
Bence bu soruyu kendine sormalısın.. Senin nasıl hissedeceğini millet nereden bilsin :)))
Kestirecehin boy tam ara boy sıkıntılı biraz ya biraz daha kisa kestir ya da 3 4 parmak daha uzun
Kesinlikle fotoğrafta ki gibi yap. Nasılsa gene büyüyecek. Saçları siyah boya.
Kestirme yahu uzun saç gibisi yok bence çok çok güzel
Bence kökü sende kestir hem resimdeki saç da kısa bir saç değil ayrıca yaz geliyor çok rahat edersin
Omuzlarda kal çünkü üçüncü aya kalmadan uzunları özleyeceksin sdfsdf 😃
Kısa saç pratik ve havalı
bir tık daha orta boy kestirmek daha mantıklı bence birden alışman vs zor olur sonra isteğine göre kısaltırsin
Rahat oluyor her bakımdannn bir de hoş durdu mu tamammm
Bence güzel olur az aldır
Düşüneyim bunu
Saçların o kadar güzel ki bence kestirme.
Saçların çok güzel bence pişman olursun
Olmazsın kestir bence
Kestir ya saçları degistirmek iyi geliyor insana
ben kestim valla 1 gün pişmanım 1 gün mutluyum ahhaha
Hayır tersine ferahlarsın, kökü sende
Uzun iyi bence 😅
1 laf var uzun saç kadının süsüdür
Kısa saç insanıyım ben hep kesiyorum.
Kestirme bence güzel saclarin
Yapma ya o güzelim saçlara yazık olur
Kestirdim pişman değilim büyük rahatlık
Pişman olursun kıyma yapma zamanında ben yaptım
Kestir biraz bence de
Hayır eminim çok yakışacak
Bende kazıtıcam işte, sıkıldıysan kısalt gitsin.
Olursun sevmem
Kulaklarında kestir
Olursun kestirme
Olmazsın
Bakıcakmsn artik
kestirmelisin kesinlikle
Yazık edersın
Olursun
Küt kestir yakışır
Ağlarsın
Kesir oe
Olursun bence