Saçlarımı kestirmek istiyorum bir süredir. Hem daha sağlıklı uzasın hem de kırık olanlarla aynı boya gelsin diye. Fakat karşı cins konusunda endişelerim var. Saçlarımı kısacık kestirsem kısmetim kapanır mı?
Çok saçma bir düşünce saçına başına bekaretine aşırı değer veren biri zaten seni mutlu etmez. Her insan ayrı bir dünya ;) erkeklerin tüm kadınlar çiçektir dediğine bakma 🙈 onlar sürümden kazanmak isteyenler. Kısa saçın ayrı bir havası var uzun saç zaten çok daha farklı. Yani sevdiğim kadının saçları nasıl olursa olsun her türlü severim ;) yalnız gidip azıcık uçlardan aldırıp saçlarımı kestirdim farketmedin kavgası yapmayın :) saçını kestirdiğin zaman çok bariz belli olduğu halde farketmiyorsa işte o zaman gece kulağına kızgın yağ dökün 😂🤣😂😜😁
keşke fotonuda koysaydın sana net bır sey söyledrım ancak kadınlarda kısa sac cok cesur ve cok tarz durur. Eger kafa yapın musaıtse hıc dusunme kestır mısal bende saclarımı kazıyorum profıl fotom bana aıttır. Bızım turk kadını keramatı sacta sanar ama alakası yok dedıgım gıbı hafa yapın musaıtse asırı kılolu degılsen emın ol senı uzun sacları kızlara göre en az 10 adım öne gecırır bayanların fıkırlerını pek kaale alma bızım turk kadını zaten sac baş makyaj gıyımden avrupada en alt sıralarda. Kısmetın fılanda kapanmaz ınstegram kullanıyorsan bır arkadaşım var linda malici dıye hep kısa sac kestırır ve ınanılmaz derecede sexı ve kadınsı bır hava katar
Eski sevgilimin saçı 3 numaraydı tanıştığımızda. Ben zaten kısa saçlı bayanları hoş bulurum. Fakat bazı insana yakışmıyor. şu an kumar oynarsın kesersen yakışmama olasılığı var. :D
Valla bir kadın keyfi olarak bu şekilde bence kestirmemeli. Hastalıktan uğraşamayıp kestiren ya da kanser falan yüzünden dökülenler hariç, bu kadarının kesilmesini gereksiz buluyorum. En azından omuza kadar olmalı bence bir kadının saçı, öteki türlü erkek gibi görünüyor. Seven vardır illa ki ama ben beğenemiyorum..
kızım boşver kısmet mismet icinden ne geliyorsa yap seven her turli sever ayrıca kismwt icin mi yasiyoruz bırak akışına ani yasa nw geliyorsa icinden onu yap
Ben kısa saçlı da seviyorum ama erkek gibi değil, küt saç modeli Hem böylece boyun bölgesi ortaya çıkıyor 🤗
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sanmam hatta daha fazla acilir benim bi arkadasim vardi kiz asiri cirkin yalan yok kiz nezaman sacini bonus yapti sirf o sac yuzunden erkekler kiza akiyor cok enteresan duruyormus farkli duruyormus o yüzden
Nasıl istiyorsan öyle yap saçlarını. Zaten sana saçın veya dış görünüşün için gelecek birinden de hayır bekleme. Güzellik dış görünüşten değil kalpten gelir. Güzelliğini değil kalbini sevecek olanı bekle.
Sırf karşı cins seni beğenmez diye ve kısmetin kapanır diye saçlarını kestirmekten vazgeçme. Eğer o saç modelinin sana yakışıcağını düşünüyosan kestir ama bu sana kalmış bişey.