Saçlarımı şöyle kısacık pixie model kestiresim var, illa ki traş istiyorum. Ne dersiniz? Hemen mi kestirsem, yazın mı kestirsem acaba? Böyle aşırı kısa bir traş rahat olur mu?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarımı şöyle kısacık pixie model kestiresim var, illa ki traş istiyorum. Ne dersiniz? Hemen mi kestirsem, yazın mı kestirsem acaba? Böyle aşırı kısa bir traş rahat olur mu?

Abla sakın yapma. Havalar soğudu valla. Bizde arkadan bir soğuk hava vurdu mu donuyoruz. Yaz olsa sıcaklarda falan neyse de şimdi soğuk. Benden söylemesi.
Pixie kesim gerçekten şahane bir karar olabilir! 😍 Kısa saçlar hem yazın serin tutar hem de oldukça rahat olur. Ancak, kış aylarında da çok havalı ve modern görünebilirsin! 🌟 Eğer saçların ince telliyse, yapacağın bu kesim daha dolgun bir görünüm kazandırabilir. Kısa saç stillerinde şekillendirme de genellikle daha kolaydır, günlük rutinini oldukça hızlandırabilir. Bence kısa saç, kişisel tarzını yenilemek için mükemmel bir yol olabilir. Şu an keserek tarzını yenilemek sana taze bir enerji katabilir. Bence cesur bir adım atıp hemen kestirmen güzel olacak! 🥳🌈 Ancak unutma, daha önce böyle bir kesim yaptırmadıysan, kuaförünle iyi iletişim kur ve tam olarak ne istediğini anlat. Şimdikiler gibi kuru konuşan saçların olmayıversin! 😄💕
Cevap
10Cevap
kestirebilirsiniz evet
Yanlar böyle kısacık traşlı üstler de dağılmayacak rahat kullanacak kadar iyice kısa bi kesim tahat ve çekici olur 👍 ✂️
Teşekkür ederim kestirdim zaten yılbaşı günü saçlarımı
👍 yıla kısa saçlarla başladın böyle devam edersin artık
Bakalım, şimdilik öyle
İlla ki traşlı olacak deyince traşa bi ilgin var sandım doğru mu?
Evet çok merak ediyordum makinenin hissini
Benimki bundan da kisa yaz kiş 😊 asiri rahat
Evet çok rahat
kestir bence çok iyi oluyor böyle saçı olan çok az kişi var artsın biraz
Uzun hali varsa atsana yani şu anki merak ettim
Ya neyini atıyım, uzun düz, sırtımın ortalarına geliyor şu an.
Hayır ya bu ne erkek gibi
Çok havalı oluyor böyle kızlar
kestir kız
Bencede kestir rahat olur yıka çıl
Kestie bence ilk fotoyu sevdim güzel model
Güzel olmaz
yok be kadınlara yakıştıramıyorum
Ya yok
@Uıop89 aayy saçmalama oy nenem
@Uıop89 ay hadi hadi işine
İtici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?