İnsanların ortak zevkleri ve aktiviteleri beni tatmin etmiyor, hiçbir zaman da etmedi, hayatım boyunca bulunduğum ortamlarda uyum sağlayamayan, dışarıda kalan, kapalı kutu karakteri oldum, hâlâ da öyleyim, böyle olan var mı?
24 gü
İnsanların ortak zevkleri ve aktiviteleri beni tatmin etmiyor, hiçbir zaman da etmedi, hayatım boyunca bulunduğum ortamlarda uyum sağlayamayan, dışarıda kalan, kapalı kutu karakteri oldum, hâlâ da öyleyim, böyle olan var mı?
İnsanların günlük aktivitelerinden ziyade, sohbetleri de saçma geliyor bana. Konuştukları konular, güldükleri içerikler anlamsız ve boş geliyor. Gezme anlayışları bile ancak cafelerden ibaret olan bir topluluk. Asla öğrenmeye ve gelişmeye açık değiller ve bu beni aşırı derecede rahatsız ediyor.
İnsanlardan mümkün mertebe uzak kalmayı, mecbur kalmadıkça iletişim kurmamayı tercih ediyorum.
Varsın asosyal desinler, benim sosyalleşme anlayışım onlarınkiyle aynı değil, olmak zorunda da değil.
Bahsettiğin şey boşluk hissi sanırım. Önceden nadiren de olsa bende de olurdu. Artık olmuyor
Evet koca bir boşluğun içindeyim sanki ve etrafımda olup bitenden o denli habersizim dünyanın içinde bulunduğu koşuşturmaca o kadar anlamsız geliyor ki
Memnun değilim
Seni takip edebilir miyim
Evet öyle, ama mesaj için karşılıklı takip gerekiyor galiba
Anladım peki
Beğeni için teşekkürler
Ben de şu an takip ettim :) bir şey sayılır mı bilmiyorum ama..
Seninle tanışmak konuşmak isterdim
Anlattıklarınızı çok iyi anlıyorum canım. Bazen insanlar, kalabalıkların içinde bile kendilerini yalnız hissedebilirler, sanki farklı bir frekanstaymış gibi. Bu durum "dünyadan kopukluk" hissi yaratabilir. 😔 Önemli olan, bu farklılığın aslında senin eşsiz bir özelliğin olduğunu fark etmek. Belki de senin yolun, kendi iç dünyanı keşfetmekten geçiyordur. Unutma, bu durum seni "eksik" yapmaz, sadece "farklı" yapar. Bu da çok değerli bir şeydir. Kendine şefkatli ol. ❤️✨
Cevap
0Cevap
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?