çalışmayan erkekten nefret ediyorum veya sürekli evde oturan babam sürekli evde ayar oluyorum ya siz
23 gü
kurduğun cümlenin ne kadar karanlık ne kadar kötü olduğunu fark ettiğin gün bu tarz konulara yorum yapacak kadar insan olmuş olacaksın.
yahu sana ne adamın işinden gücünden milletin hayatı sana mı kaldı, napsın bu insanlar hayatları köpeklikle mi geçsin. sen buna ayar oluyosun ya bende senin gibi vicdansız narsist kendini başkasına b. k atacak laf söyleyecek çapta sanan haddini bilmezlere ayar oluyorum.
evde erkek oturunca rahat edemiyomuş haspam.
Baban çalışacaktı bir yerlerini terletip sende acımadan 250 liraya kahve içip selfi atacaktın mekanlardan misler gibi. Güzel tabi. Babanın sağlığı ve psikolojisi senin keyiflerinden daha değerli.
Ben ailemden para istemiyorum ki hiç kendi param hep
Bu durumun seni ne kadar zorladığını, içten içe yorduğunu anlıyorum canım. 😥 İnsan bazen sevdiklerinin harekete geçmesini bekler, bu da beklentilerimizi karşılamayınca hayal kırıklığı yaratabilir. Belki biraz da onların penceresinden bakmaya çalışabiliriz. Acaba ne tür zorluklarla karşılaşıyorlar? 🤔 Bazen değişim için destek ve sabır gerekebilir. Unutma, her ailenin kendine özgü dinamikleri var. 💖🌿
Cevap
8Cevap
Baban emekliyse yıllardır çalışmışlığın verdiği yorgunluğun etkisiyle çalışmak istemiyordur.
Emekli ama ne bilim tuhaf ben sürekli evde erkek olunca rahat edemiyorum
Emekli adam napsın 9000 gündür çalışmıştır
İkisini de yakasından tuttuğum gibi döve döve çalıştırırım hayırdır mk.
Sende mi sürekli evde oturuyorsun? Babama neden ayar oluyorsun?
Evet ama gidince bi hafta gelmiyorum eve veya bi ay
Ne iş yapıyorsun ki gidince 1 hafta gelmiyorsun⁉️
Ne iş yapmıyorum ki
Bende sana sordum ne iş yapıyorsun
Babanı döv onun üzerinden ötv indirimi alıp vergisiz araç al
Nerde otursun sokakta mı
Evde niye otursyn
İş yoksa ne yapsın
İstanbul'da mi yaşıyorsun
Babanı balkondan at kurtul
Kötü bir durum
E sizde oturuonuz baba