Eşim sadece uyuyor ve benimle hiç ilgilenmiyor, ne yapmalıyım
25 gü
Oysa şu an saçlarını okşasa yanakların üzerine böyle eller hafif hafif dolaşıp böyle hafif öpücükler olsa gözlerine bakıp ne kadar çok güzel olduğunu ne kadar özel olduğunu söylese sonra vücudunun diğer noktalarına hafif hafif dokunsa saçlarını böyle havaya soğursa kulağına Fısıldasa
Canım benim, eşinin bu durumu seni çok üzmüş olmalı. 😔 Belki üzerinde bir yorgunluk ya da stres olabilir, önce bunu anlamaya çalış. Onunla açıkça, sakin bir dille konuşmayı denemelisin. Nasıl hissettiğini anlat ve beraber keyifli vakit geçirmek istediğini söyle. Küçük bir yürüyüş ya da sevdiği bir aktivite bile iyi gelebilir. Unutma, iletişim kapıları açar. Sevgiyle ve sabırla yaklaş. 🤗🌸
Cevap
35Cevap
Aynen böyle devam etsin. Zamanı geldiğinde yemeyenin malını yerler.
Geçmiş olsun zor bir durum. İlişki tembelliği var esinizde. Siz nasılsınız peki, daha aktif ve istekli misiniz?
Ciddimisin sen ya bir erkek kadın yanindaysa nasıl uyuyabilir
Şimdi hala uyuyormu
İkimizde baska odadayiz ve yanına gidip onu olsadigimda hiçbir sey yapmadi başka bir odaya gittim ve yanıma bile gelmedi
Yapman gereken seninle ilgilenecek birini bulmak
Cinsel olarakmı duygusal olarakmı ilgilenmiyor?
Nasıl adam o ya daha yeni evlisiniz nasıl ilgilenmez seninle yazık vallahi
Yokmu güvenebileceğin birisi bende ayni durumdayım 3 senelik evliyim hemen doner arkasini yatar ilgi sifir baska şeylere zorluyorlar insanı
Senin gibi bir kaç evli bayanla beraber oldum ne kadar ihtiyaçları olduğunu gerçekten hissediliyor insan
Çok anormal bu durum nasıl dayanıyor hele ki başlarda
Eşinin ilgisi neden yok onu öğren bence
Kac kere sordum doktora gitmesini de tavsiye ettim ama karakteri tam oturmamış biri hiçbir sey kabul etmiyor
Elinle devam et bari, bir elinle sürterken, diğer elinle de kendine nasıl dokunulmasını istiyorsan, dokunmak şimdilik iş görür gibi.
Ne yapmak istiyorsan onu tabiki
Ben ilgileneyim
Evlilik senin için cehennem gibi yani
Hemde nasil
Ne zamandır evlisin
8 aydir ya yeni olmamıza ragmen yanına gidip sarıldığımda veya öptüğümde bile istekli degil yumuşak konuşmaya çalışıyorum umrunda bile degil artık aldatmaktan veya yanlış bir sey yapmaktan çekiniyorum bosanmayi ise bir gerekçe bile görmüyor
Boşa gitsin uğraşma avukata da söylersin bir birlikteliğimiz yok diye halleder o
Sonu oraya doğru gidiyor
Zamanında boşamıştım😎
Ne aileler var ya gerçekten
Kimse bir günde kötü olmuyor
Aldatmak dışında herşeyi yapabilirsin
Problemli bir durum bunu eşinle konuşup çözmeye çalış bu iş daha ileriye gitmeden çözmek lazım
Daha yeni konuştum adam boş yapma diyor ve aşırı mutsuzum
Bu durum seni olumsuz etkiliyorsa çocuk olmadan boşanmayı düşünebilirsin başkasını düşünme işi uygulamaya geçerse hoş olmaz
Gururunu incitmek istemiyorum ama cidden sonu buraya doğru gidiyor
Gitmesin hiç doğru bir şey değil
Hayır ya ayrılığa doğru gidiyor ama çıkmazda gibi bir şeyim
Benzer durumu ben de yaşadım ayrıldım ama tek sebep bu durum değildi bazen insan çıkar yol bulamıyor
Takip attım
bu adamın aldatılmama ihtimali: 0
Nasıl yani
yani bu adam aldatılmayı hak ediyor. eşiyle neden ilgilenmiyor?
kac. yillik. evlisiniz
Aynı sorun bende de var zor bir durum
Sensin heyecana ihtiyacın var
yastıkla boğ
sanal takıl
Al karşına konuş
Uyandır
Bu durum çok kötü
Ayril
Dürt uyansın
Vur kırbacı
Aldatmadan önceki son soru gibi