Daha yeni evliyiz hiç bana daha yakışıklı görünmeye çalışmıyor. Zaten evlenmedennde göbekliydi ama şimdi bakımı da saldı. Benim fiziğim güzel dikkat ediyorum. Duşa giriyor ama göğsündeki kılları almıyor rahatsız oldugumu söyledim. Koltuk altınıda almıyor artık. Bende de görmüş bikaç defa ama benim tek tüktür yani. Dışarda yakışıklı kaslı manken gibi erkekler bakıyor bana hata mı yaptım diyorum bazen. Ben evde yatmadan bile parfim sıkarım. Her duşta bacaklarımı alırım. Arada seksi şeyler giyerim. Onun çabası yok hiç. Normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani aşk tamam severek olur ama bir insan vücuduna ve kendine değer vermez ise kötü hissetmesine neden olabilir yorumdakiler ne atıp tutmuş öyle sanki siz severek sevgili yapıyorsunuz her şey beklenir sizden karşınıza bir engelli çıksa onu hemen reddersiniz öyle konuşmakla atıp tutmakla olmuyor adam kendine bakmalı vücut kılları o tamam ama koltuk altı özel yerdir benimde vücut kıllarım var ben kendime özen gösterip spor yapıyorum neden gelecekte evlenirsem eşim beni sevsin diye
Yorumum bu kadar teşekkürler 😇00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dışarda yakışıklı kaslı erkekler bakıyor gibi bir söz nası bi söz cidden merak ediyorum zorlamı evlendiniz 2021 çağında ve evliliğin fizikten ve seksten mi ibaret olduğunu düşünüyorsunuz yarın bir gün akciğerinizde tümör çıktığında dışardaki kaslı erkeklerle seks yapmayımı düşüneceksiniz komik :) en başında bu düşüncenin yanlışlığını düzeltmelisiniz evli bir insanın gözü dısardaki karılar erkekler bana bakıyor ben daha iyisini hakediyorum gibi bir izlenime girmiş olmamalı girdiyse zaten hayat sizi evlilik boyutunda olgunlaştırmamıs boşanmanız ve hayat tokatı yemeniz an meselesi
2. si Evlilikte evet her iki tarafta hal hareketlerine fiziğine eşinin hassasiyeti çerçevesinde dikkat etmelidir eşini memnun etme kaygısı gütmelidir eşinize uygun bir dille bunu dile getirebilirsiniz anlamazsa sözle söylemenin üzerine çıkıp onu bir şeylerden mahrum etme ya da başka tür bir uyarıyla uyarmaya çalışılmalıdır yalnız hiç iyi şeyler hissetmedim düşünce tarzınızdan, düzeltmesseniz iyi şeyler açmıcak başınıza bana göre30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olmuş olsa bu düşünceye kapılmazdın. Nede olsa güzel bir kız ile evlendim düşüncesinde ben erkeğim ne olacak kafasına girmiş. Haklısın hiç hoş bir durum değil. İşin zor erkeğin kafa yapısını değiştirmek oldukça zor oluyor.
00 Yorumla
Çok kötü ya insanların ya zaten evlendim boş ver demeleri yazık oysa insan ilk kendini beğenip kendine bakmalı kendi için yapmalı bunu işin zor anlaşılan bişey de desen başka yere çeker
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
84Cevap
- Saç Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an sen daha seksi daha bakımlı daha gösterişli olman gerekiyor gadası. En azından senin yanında kendisini sönük hissetmesi gerekiyor. O zaman kendine çeki düzen verebilir. Daha da vermiyorsa bu saatten sonra odun yontmak zor olacaktır.
30 Yorumla Kendine kendin için bakmak tamamen karakter meselesi. Erkeklerin çoğu zaten senin eşin gibi. Bir de üstüne evlenince nasılsa evlendim diyerek daha da salıveriyorlar. Evlenmeden önce böyle şeylerini iyi analiz etseydin keşke. Değişmez o adam. Değiştirmeye çalışırsan da ömür boyunca kavga edersiniz hep bu konularda kendi ailemden biliyorum. Ben çok şanslıyım ki bende bakımlı olmama rağmen sevgilim benden de daha bakımlı biri. Bunu ikimizde birbirimiz için değil, aynada kendimizi gördüğümüzde tatmin olmak için yapıyoruz. Hayat felsefesi bu değilse imkansız.
30 Yorumla
+1 yılEşinin bu kadar özensiz olması tabii ki normal değil ama senin de bu kadarcık mevzuda mı gözünün dışardaki erkeklere kayıp “hata mı ettim” demen normal değil. Sonuçta zorla evlenmemişsin kendi terhin. Başında göbekli bir adamla olmasaydın ya da en başında şiddetle uyarsaydın ben gelemem böyle şeylere diye.
100 Yorumla
+1 yılSonra hamile olunca eşim beni aldatıyor diye gelme lütfen buraya sen. Sevdiğin insan her haliyle güzel gelir ya siz nasıl seviyorsunuz, sevmeyi mi bilmiyorsunuz aklım almıyor. Kişisel bakım ayrı bir şey ama zaman zaman hepimiz salıyoruz kendimizi, e o zaman hepimizi terk etsinler bu mu yani sizdeki mantık? Beceremiyorsanız evlenmeyin arkadaşım.
83 Yorumla- +1 yıl
Olaya tamamen dış görünüş olarak bakan bireylerin ortak düşüncesi kendine bakacaksın oluyor niyeyse. Bence bu kişiler kesinlikle evlenip birilerinin hayatını mahvetmemeli. Herkes her an bakımlı olamayabilir, ki olmak zorunda da değildir. Sevmiyorsanız ya da kendinizce sevdiğinizi sanıp bakımsızlığa tahammül edemiyorsanız evlenmeyin.
+1 yılTabiki normal diil seni elde ettiğini ve bir yere kaçamicağını ve senin o nu herhaliyle ister istemez kabul edeceğini ve senin akılsız eziğin teki olduğunu düşünüyor bir an önce vur şunun kıçına tekmeyide aklı başına gelsin ama inşallah sende onun düşündüğü gibi eli mahkum akılsız eziğin teki değilsindir Değilsiniz değilmi?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmişsin hala aklın dışardaki erkeklerde. Kocan seni aldatınca sakın burada ağlama. İğrenç bir evlilik içindesiniz ikinizde işte bu yüzdem evlenesemiz gelmiyor
56 Yorumla- +1 yıl
“Dışarda taş gibi erkekler var ben mi yanlış yaptım” cümlesi sana bir şey düşündürmediyse bişey demiyorum
- +1 yıl
Şimdiden gözü dışarda işte aldatmak dediğiniz şey nedir ki zaten onu anlamıyorum. Ben sevgilim varken bile bakmıyorum arkadaşlarım gösterincede Allah sahibine bağışlasın deyip geçiyorum aklımın ucundan geçmez bana mı bakmış diye… Ve bu kadın evli
- +1 yıl
Adam iyi yapiyor kendine bakmamakla demekki bunu kayip etme korkusu yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyze senin gözün dışarda mazeret olarak ne söliyiceğini şaşmışsın... En sonunda şunu demediğin kalmış...
dışarda ki kaslı yakışıklı erkeklerle gurup yapmama izin vermiyor sizce de çok garip değil mi?
Sormadığın kalmış bir...62 Yorumla
+1 yılZaten evlenmeden mutlaka bulusmanizda bakımlı olup olmadığını az çok anlamışsındır. Göğüs kılı alınır mı bir erkekte Allah aşkına. Insanları olduğu gibi kabul etmiyorsanız evlenmeyin. O adam bu yorumunuzu görse size inat bakımlı olur üzerine birde aldatır. Döşü kıllı erkek merhametli olur.
36 Yorumla- +1 yıl
Ne bilim öyle derler
- +1 yıl
Gözlerin güzelmiş satılık mı @cevizlikabaktatlisi
- +1 yıl
@cevizlikabaktatlisi knka döşü kıllı erkek merhametli olur kısmında koptum sjsjsjsjdjdjd ciddi misin makara mi yapıyorsun
- +1 yıl
@Naflaus pazarda 5 lira verim abeme
+1 yılnormal değil bu. kadar Yeni Bir evlilikte.. konuş anlat çözmeye çalış daha sonra çok daha mutsuz olma
40 Yorumla
+1 yılNormal değil resmen kendini salmış. Karşına alıp konuşman lazım. Birkaç defa da reddetmen lazım. Eskisi gibi değilsin, hiç bakmıyorsun kendine demen lazım.
20 YorumlaSen kendine bakmayı bıraksan söylenir ama kendisi salmış bi kere.
50 Yorumla
+1 yılnormal değil tabi... bu hihayenin özeti her şey köprüyü geçene kadar.. bu yüzden aslında hayatları birleştirmededn çok çok iyi tanımak lazım.. belkide buradan anlatmadığınız veya anlatamadığınız birçok şeyde vardır.
00 YorumlaVay be senin gibi birini bulduğuna şükretsin. Niye bakmıyor ki kendine? Evlenince bu adamlar niye her şeyi salar anlamıyorum. Asıl evlendikten sonra bakacaksın kendine. Hele bir de güzel bakımlı bir eşin varsa.
00 Yorumla
+1 yılO adam zor değişir biraz öncede oymuş sanrm
Annesine söyle aranızda kalsın ama uyarsın
Biraz dikkat etsin demelisin
ya da onu dinleyen biri mutlaka vardır10 Yorumla
+1 yıleğer bu durumu ona söylemek istiyorsan ona kırmadan bu durumu anlatabilirsin. Ama kırma olur mu kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir Allah işini kolaylaştırsın inşAllah 💖🙏
10 Yorumla
+1 yılSoran kişi trollemiş sizi sizde birbirinizle tartışıp duruyorsunuz özellike kızlar birbirinize girmeyin şimdi bunları görüp kıs kıs gülüyordur herkese sksksk
10 YorumlaDuşa giriyor demişsin yani kişisel temizlik ihtiyaçlarını gideriyor diğer bahsettiklerinin hepsi senin biriyle sadece dış görünüşünden dolayı olduğunu ifade ediyor. Buna da sevgi denmez o sevgini hissetseydi eminim tüm bahsettiklerini yapardı ama hissetmediği için o da sadece senin dış görünüşün için seninle beraber.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle düşünüyorum arkadaşım. Araba kullanmak için nasıl sürücü kursuna gidiyoruz yazılı sınava giriyoruz felan. Aynı uygulama evliliklerde de olmalı evlenmek için de ehliyet verilmeli. Eğer evlilik için yeterli bilgiye sahip değilseniz evlenmeyin kardeşim:(
10 YorumlaAdamı sevsen gözüne kılı göbeği gözükmezdi sevmiyorsun bence
41 Yorumla- +1 yıl
- Saç Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılEvlik bu degildir her gun daha yenilenmek kes fetmek daha yeni taniyor tanisiyoemus gibi anlamak caba gostermekti madden maneven ruhen bedenen her acidan bakmak deatekmolmaltir
00 Yorumla Saç Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. neden onla evlendin evlenince prense dönüşeceğini falan mı sanıyordun madem sana bakan yakışıklılar vardı sen de onlardan biri ile evlenseydin sen ona seni kaybedebileceği hissini hiç yaşatmamakla hata etmişsin
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Bence öyle biri seni hak etmiyor
Sürt burnunu
Bir süre birliktelik falan da yaşama
Sorarsa da
Açık açık söyle nedenini
De ki soğuyorum bak falan de
Bakalım napıcak10 Yorumlasiz gorucu usulu iki bakismayla mi evlendiniz naptiniz.. sizin gibiler yuzunden biz evlenmekten korkuyoruz...
10 Yorumlasen istiyosan alması lazım zaten ağda vur demiyon yıkanırken jiletleyip geçecek bunu da yapamıyosa ohooo
10 Yorumla
+1 yılİade şansın varsa değiştir. Garantisi varsa gönder Bi baksınlar jdjdjdjej
25 Yorumla- +1 yıl
😏😄😄
- +1 yıl
İnceyi yakalamışsın zeki birisin 😏
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğğk dagdan mi inmis bu be insanlarin killarini almasi cinsiyete bagli olamaz bu temizliktir pis kokuyodur simdi o midem bulandi yazarken bile bi agda atmak cok mu zor anlamiyorum yazik olmus sana da
21 Yorumla- +1 yıl
şquxhiajcaojdw
Bakımsız insan hem hijyen açısından hem görüntü açısından katlanılmaz. Boşanma sebebi
20 YorumlaSaç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Nedense bir bakımlıya bir bakımsız bir anlayışlıya bir anlayışsız denk geliyor. Bence boşuna çabalama değişmiyor.
00 YorumlaHakli taraflarin cok fazla ve bunu kafanda buyuterek iyice uzaklasmaya baslamissin bunun ilerisi vok kotu iyice mide bulandirici olmaya baslicak
00 Yorumla
+1 yılEvet normal onun doğası buymuş kabullenmek zorundasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYo değilim
- +1 yıl
Boşan o zaman
+1 yılHerkes ayril falan yazmis kimsenin haddine değil bence duzgunce konuş sonra duruma gore kendin karar ver herseye insanlarin bosan demesiyle bosanma bu seninle esin arasinda olan bisey evlilik cocuj oyuncagi degil
30 Yorumla
+1 yılkarı koca arasına şeytan girmez derim ben ama sen uyarabilirsin eşinin ailesine bırakma derim sen çöz durumu ilet olmadı psikolojik yardım aldır
00 YorumlaYeni evli iken. Normal değil ama önceden de göbeği vardı diyorsun biliyor iken evlenmişsin başta belirtmeliydn
00 Yorumla
+1 yılBakımsızlık ne ya mağara adamı mı bu jdjdkd seni kaybetme korkusu yok adan salmış artık allah ne verdiyse takılıyor
10 YorumlaBence adam doğal olmayı seviyor. Niye olaya böyle bakmiyorsun. ?
00 YorumlaEn güzeli bunu onunla konuşmalısın onu kırmadan düzgün bir dille anlatman gerekir..
00 YorumlaEşini tanımıyoruz etmiyoruz sen bilirsin ne yapacağını
00 Yorumla
+1 yılHata yapmışsın ama sadece sen hata yapmamışsın bende yaptım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimkisi de bana spora gitme napıcan böyle kaslı vücudu, her gün parfüm sıkma, göbekli ol biraz, kıllarını alarak vakit kaybetme felan diyor 😁😁 Yani biraz da yaşam tarzına göre diyelim.
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken vazgeç ya da vibratörle mastürbasyon yap
00 YorumlaGeçmiş olsun, aklına şimdiden geldiyse bu çocuk yapmadan ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılİşte tam tanımadan acele edersen maleaef.. Düzene sokmaya calış ipleri eline al. Kutarırsa tabi
00 Yorumla
+1 yılBence senin gözün dışarıda adam ne yapsa beğenmezsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce hiç mi tanımadın onu yani insan kendisini belli eder hijyenik mi temiz mi pasaklı mı az çok bilirsin
Seçici olmayıp evlenmek için evlenmişsen geçmiş olsun00 Yorumla
+1 yılBir süre birlikte olma uzak ol. Niye yaklaşmıyorsun bana? diye sorarsa da tüylü bakımsız bi vücuda dokunamıyorum de. Ama sen bakımını hiç eksik etme. Sırf sana yaklaşmak için kendine bakmak zorduna bırak.
10 Yorumla
+1 yılAllah böyleleri bildiği gibi yapsın o senin eşin ya eşin onu her haliyle kabul edecektin gözü dışarıda fıldırık karı
48 Yorumla- +1 yıl
senin gibi birine de böylesi layıkmış ohh olsun😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 ya işte böylesiniz gerçekten şimdi bu yorumda gelmiş o senin eşin her haliyle kabul ediceksin fıldırık karı diyorsun şimdi de profiline girdim soru sormuşsun sevgilimden ayrılmak istiyorum böyle cevaplar veriyorum soğur mu sen öyle bir yalancısın ki daha istemediğin birine bitirmek istiyorum bile diyemeyecek kadar cesaretsizsin yarın bir gün evlendiğinde de işler iyi gitmezse cesaret edemeyip o evliliği ölene kadar sürdürür kendine işkence edersin
- +1 yıl
anlaşılan sorumdaki acıklama kısmını okumamışsın cahil cühela
Yaşamayan bilemez o yüzden anlıyorum seni. Ama düzeleceğini sanmıyorum. Ben düzelmediği için açıkçası bıraktım hiç de pişman olmadım. Yeterince midemi kaldırıyordu çünkü
23 Yorumla- +1 yıl
Kiymet bilmezlerki
- +1 yıl
Aaah ahh neerde kiymet bilenler😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gözün zaten dışarda ne diye evlendin adamla evlenmeden öncede böyleymiş zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Sorumda görüş paylaşır mısınız
Bende aynı dertten muzdaribim 🤷🏻♀️ Yeni bi kadınla tanışıp etkilenene kadar kendine bakmaz böyle aptallar. Kafasının etini de yesen içinde yoksa imkansız
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki sevmişsin bu özelliklerini görmezden gelmişsin başta ama öyle yok dışardakiler bakkyor şöyle böyleyle olmaz konuş düzgünce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek şirketleri de sözleşmeyi imzalayana kadar ya da deneme süresinde en iyi yemekleri sunar.
Köprüyü geçinceye kadar yani...
Yersen...00 Yorumla
+1 yılPsikolojik tedavi almasını öner muhtemelen hayatından keyif almıyordur bu yüzden yapmıyordur bunları şahsen ben ne zaman kötü hissetmeye başlasam kendime bakmayı keserim kendimi sorumluluklarıma vererek aşıyorum bu durumu genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de hep bana böyle bakımsızı denk gelir diye tırsarım, senin gibi bakımlılar da böyle hanzolara denk geliyor işte.
00 YorumlaÇoğu kişi ayrıl boşan tarzı şeyler yazmış ama bu bir ayrılma sebebi değildir. Ona sık sık bu konuyu açıp sağlıklı iletişim kurmalısınız. İletişim kuramadığınız yerde bir uzmandan yardım alabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılhiç normal değil..
sizi kazanılmış bir şey olarak görüyor..00 Yorumla
+1 yılKoltuk altını almasına yardım edebilirsin , ama onu seviyorsan her haliyle sevmelisin yardım et guzlece anlat sanmıyorum ki seni terslesin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen başında o mankenlere evlenseydin mk uyar onu yoksa aldatırım de tehdit et
00 Yorumla
+1 yılSen eşinle dış görünüşü için evlenmediysen manken gibi erkekleri unutacaksın. Onunla ciddi bir konuşma yap. Tavrını belli et. Belki depresyona giriyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar da pis bir kadınsın eşin senin adam gobekliymis bilmem ne uamrim seni boşar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bir ayıyla birliktesin. İlişkiye girmekten zerre zevk almıyorsundur onunla
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem