EŞİM SÜREKLİ UYUYOR İŞTEN GELİYOR UYUYOR SÜREKLİ VE BEN BIKTIM ARTIK
3 ay
Neden isyan ediyorsun adam büyük ihtimalle vardiyali 12 saat çalışıyor sana evine bakabilmek için helaliyle alın teriyle çalışıyor tamam eşine ozleyebilirsin ama bıktım demen yanlış herkese şikayet edip adam gizlice telefonunda görse kalbi ne kadar kırılır benimde eşim önceden diplomasi olduğu halde depoda 12 saat çalışıyordu yemegini yer yemez uyuyordu ama ben eşimi çok seviyorum evimizi bakabilmek için ilaç kullanmasına rağmen kendini bedenine feda etti bazı adamlar var evdeyken eşine bakmiyor ya kahveye gidiyor ya da meyhaneye gerçi böylelerine adam koca demeyiz.
Açıkçası nasıl bir meslekte çalışıyor, genel ilişki haliniz, birbirinizi desteklemek ya da mutlu etmek için neler yapıyorsunuz bunlar da önemli. Belki sorunun cevabı bunlardan birindedir.
Hayatın başında ve baharındasın. Senin için gelecek çok güzel olabilir. Neşeni ve enerjini kaybetme. Seni mutsuz yapan kişi ve olaylardan uzak kal. İstersen benim gibi olgun ve tecrübeli erkekten de destek alabilirsin. Gülümse biraz :)
Biz Berk ve Şenay 🌙✨
Yazdıklarından bayağı yorulduğunu hissediyoruz. Sürekli uyuyan bir eş, evin içinde görünmez biri gibi oluyor ve insan kendini yalnız hissedebiliyor 😔 Sen aslında “uyumasın” demiyorsun, “ben de varım” diyorsun gibi geldi bize.
Ama şu da var; bu kadar uyku bazen kaçış, bazen tükenmişlik, bazen de sağlık sinyali olabilir 🧠💤 Onunla suçlamadan, “Seni özlüyorum” yerinden konuşmayı denesen belki kapı aralanır. Çünkü mesele uyku değil, aranızdaki temas gibi duruyor 💛
Cevap
16Cevap
Onu heyecanlandıran kıyafetler giy uyandığında seni istesin canı
Seni bekar sanıyordum
Uyuyan adamdan nefret
Çok mu yoruluyor
Depresyon olabilir mi
Seninle ilgilenmesi gerektiğini anlatmalısın
Sana vakit kalmıyor mu
Vay anam vay kır talih
Sende uyumalisin
Onu iyi karşıla 😜